ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کرد مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و روسیه | پوتین: تجاوزات رژیم صهیونیستی نقض آشکار قواعد بین‌المللی و محکوم است کمین ترکیبی مرگبار مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در شمال غزه + ویدئو پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران| نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد+فیلم فرانس ۲۴: اسرائیلی‌ها باید حالا حالا‌ها در پناهگاه‌ها بمانند شمار شهدای حمله تروریستی اسرائیل در آذربایجان شرقی به ۱۸ تن رسید آماده‌باش پاکستان در پی حمله اسرائیل به ایران تخلیه شهرک‌های صهیونیستی از وحشت حملات ایران ان‌بی‌سی‌نیوز فاش کرد| آمریکا اطلاعات دقیقی برای حمله به ایران در اختیار اسرائیل قرار داد محکومیت گسترده حمله اسرائیل به ایران از سوی نهادهای انگلیسی بیانیه‌ اتحادیه عرب: حملات رژیم صهیونیستی به خاک ایران باید فوراً متوقف شود زمان برگزاری نشست اضطراری شورای حکام تعیین شد گروسی: سطح تشعشعات در خارج از نطنز تغییری نکرده است نخست وزیر عراق کاردار سفارت آمریکا را احضار کرد| اجازه اقدامات تجاوزکارانه علیه کشورهای همسایه از حریم خاکمان را نمی‌دهیم درخواست رسمی روسیه از شورای حکام آژانس درباره ایران وال استریت ژورنال: مذاکرات عمان پوششی برای حمله اسرائیل به ایران بود نخست وزیر انگلیس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران حمایت کرد دولت الجزایر حملات اسرائیل به ایران را محکوم کرد رئیس سازمان انرژی اتمی: نشت پرتویی در نطنز نداشتیم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز خواهد شد شهادت یک سرباز در هنگ مرزی سردشت درپی حمله رژیم اسرائیل  فراجا: در صورت مشاهده موشک فیلم نگیرید احضار حافظ منافع آمريكا به وزارت امور خارجه در اعتراض به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران
سرخط خبرها

رهبر انقلاب: حفظ محیط‌ زیست جزو اساسی‌ترین و لازم‌ترین کارهای کشور است

  • کد خبر: ۱۰۱۲۷۶
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
رهبر انقلاب: حفظ محیط‌ زیست جزو اساسی‌ترین و لازم‌ترین کارهای کشور است
به‌ مناسبت روز درختکاری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در محوطه‌ دفتر رهبری نهال کاشتند و فرمودند: حفظ محیط‌ زیست جزو اساسی‌ترین و لازم‌ترین کارهای کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سپس در سخنانی، با تبریک روز ولادت با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به ملت ایران، آن وجود شریف را کانون عشق ملت ایران و همه ملت‌های مسلمان اعم از شیعه و غیرشیعه دانستند.

اینجا ببینید:

ایشان در ادامه، کاشت درخت را یک حرکت کاملاً دینی و انقلابی خواندند و افزودند: البته نگهداشت و حفظ درختان نیز کار بسیار مهمی است که باید رعایت شود.

رهبر انقلاب، گیاه زنده را آسایش‌بخش روح و نگهدارنده جسم انسان و منبع رزق خدادی و همه‌جانبه برای آحاد بشر دانستند و تاکید کردند: به همین علت تخریب جنگل‌ها و محیط زیست و پوشش‌های گیاهی، تخریب منافع ملی است و ویران کردن بخشی از جنگل‌ها برای ساخت و ساز جز در موارد اضطراری، قطعاً به ضرر ملت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با ردّ نگاه تزیینی و حاشیه‌ای به محیط زیست، این موضوع را از جمله اساسی‌ترین مسائل کشور برشمردند و گفتند: یکی از کارهای جدی در حفاظت از محیط زیست، حفاظت از دو ثروت عظیم و ذخیره حیاتی ملت‌ها یعنی «آب» و «خاک» و پرهیز از برخورد مسرفانه با آنها است که در این زمینه مسئولان باید به راهنمایی‌های متخصصان توجه کنند.

«حفاظت از حیات وحش» مسئله دیگری بود که رهبر انقلاب اسلامی بی‌توجهی به آن را به ضرر منافع ملی دانستند و گفتند: در اسلام، شکار فقط در صورت نیاز به تغذیه مجاز است و در غیر این صورت، غیرمجاز و خلاف است و حتی سفر شکار سفر حرام شمرده شده است، بنابراین باید جلوگیری از شکار غیرقانونی را جدی گرفت و به موضوع حفظ حیات وحش اهتمام داشت.

ایشان در ادامه سازمان محیط زیست و وزارت جهاد کشاورزی را موظف به جلوگیری از تبدیل زمین‌های کشاورزی دانستند و افزودند: این کار به ضرر منافع ملی است و زمین‌های کشاورزی باید توسعه پیدا کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با تأکید بر لزوم توسعه انرژی‌های پاک گفتند: توسعه انرژی‌های غیر فسیلی مانند انرژی هسته‌ای که استفاده از آن در دنیا روزافزون است و کشورهای منطقه ما نیز در حال حرکت به سمت آن هستند و نیز انرژی‌های بادی و خورشیدی، باید جدی گرفته شود.

ایشان در پایان آحاد مردم را به کاشت و نگهداشت درختان فراخواندند و گفتند: انجام همه کارهای مهم نیازمند پشتوانه ملی است و درختکاری نیز از جمله کارهایی است که همه مردم می‌توانند با کاشتن و حفظ درختان و جلوگیری از محو درختان و باغ‌های اطراف و درون شهرها، به گسترش پوشش گیاهی در کشور کمک کنند.

کاشت نهال توسط رهبر انقلاب

کاشت نهال توسط رهبر انقلاب

کاشت نهال توسط رهبر انقلاب

کاشت نهال توسط رهبر انقلاب

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->