رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیت‌ا... علم‌الهدی: سپاه پاسداران از محور‌های اقتدار نظام است

  • کد خبر: ۱۰۱۳۶۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
آیت‌ا... علم‌الهدی: سپاه پاسداران از محور‌های اقتدار نظام است
نماینده ولی فقیه در خراسان‌رضوی پاسداران را از جمله محور‌های اقتدار نظام خواند و گفت: تعلق خاطر انقلابی و دلبستگی اعتقادی آحاد مردم به سپاه پاسداران با وجود دشمنی‌هایی که از طرف منافقان و معاندان در داخل و خارج کشور با این شجره طیبه صورت می‌گیرد، بدون شک به برکت توجهات خاصه امام‌ زمان (عج) است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌ا... سیداحمد علم‌الهدی به‎ مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، در دیدار با فرماندهان ارشد سپاه استان اظهار کرد: نخستین رژه پاسداران انقلاب اسلامی که پس از انقلاب در خیابان طالقانی تهران و پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا برگزار شد، آغازی بر استقرار یک شجره طیبه بود که امروز همه نظام و امت در سایه آسایش آن هستند.

وی ادامه داد: مجاهدت پاسداران در عرصه‌‎های مختلف دفاعی، فناوری، فرهنگی، تعالی معنوی و حتی کادرسازی، کار را به جایی رسانده است که انقلاب اسلامی به عنوان یک جریان مقتدر بین‌المللی در منطقه ایفای نقش کند و در همه حوزه‎ها، چالش غیرقابل سرکوب برای مستکبران عالم باشد. این مردم روز‌هایی را تجربه کرده‌اند که تأمین یک گلوله توپ برای شلیک به سمت دشمن متجاوز برایشان همچون یک معضل و مشکل بزرگ بود، اما هم ‎اکنون ایران اسلامی مؤثرترین نقش را در این جغرافیا ایفا می‎کند و دشمن دور و نزدیک او از برد موشک ‎هایش وحشت ‎زده است.

آیت‌ا... علم‌الهدی تصریح کرد: آحاد ملت می ‎توانند پاسدار انقلاب اسلامی باشند. در شرایطی که همواره خود را در محضر پروردگار بدانند و مخلصانه وارد میدان دفاع از حق شوند. از خداوند متعال می‎خواهیم که انگیزه و اخلاص ما را در پرتوی عنایات خاصه خود حفظ کند و همه ما توفیق پاسداری از ارزش‎ های دین خدا و این نظام الهی را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->