از سیکس‌پک تا سکته؛ جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب و شتم دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور در خانه مادرزنش ! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی نسبت به آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ بازی پسر نوجوان در خیابان ! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده
سرخط خبرها

خطر ۶۰ درصدی ابتلا به اختلالات روانی پس از ابتلا به کرونا

  • کد خبر: ۱۰۲۳۴۶
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
خطر ۶۰ درصدی ابتلا به اختلالات روانی پس از ابتلا به کرونا
نتایج مطالعه‌ای جدید در دانشگاه شفیلد انگلیس نشان می‌دهد خطر ابتلا به بیماری‌های روانی پس از ابتلا به کووید-۱۹ افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، اس‌تی‌دی نوشت که محققان انگلیسی بیان کرده‌اند در نظر گرفتن مشکلات روانی افرادی که از بیماری کووید-۱۹ جان سالم به در برده‌اند باید در اولویت قرار گیرد.

نتایج این مطالعه که اخیرا در مجله "The BMJ " منتشر شده است نشان می‌دهد که کووید-۱۹ با افزایش خطر اختلالات سلامت روان از جمله اضطراب، افسردگی، مصرف مواد و اختلالات خواب، تا یک سال پس از عفونت اولیه مرتبط است.

پیش‌تر نیز محققان اظهار کرده بودند افراد مبتلا به کووید-۱۹ ممکن است در معرض خطر ابتلا به اضطراب و افسردگی باشند اما این یافته‌ها از دو جهت چندان کامل نبود زیرا اولا محققان تنها ۲ مورد از عوارض آن را بررسی کرده بودند و ثانیا آنها افراد را تنها در یک بازه زمانی ۶ ماهه مورد بررسی قرار داده بودند.

اما ارزیابی جامع سلامت روان افراد مبتلا به کووید-۱۹ بعد یک سال هنوز انجام نشده است. برای بررسی این موضوع محققان دانشگاه شفیلد داده‌های وزارت امور کهنه‌سربازان ایالات متحده آمریکا از ۳۰ مارس ۲۰۲۰ و ژاویه ۲۰۲۱ را تجزیه و تحلیل کردند تا خطر ابتلا به بیماری‌های روانی را در افراد مبتلا به کووید-۱۹ حداقل ۳۰ روز پس از آنکه آزمایش پی‌سی‌آر آنها مثبت شده بود، بررسی کنند.

آنها داده‌های ۱۵۳ هزار و ۸۴۸ فرد را مورد بررسی قرار دادند و این داده‌ها را با ۲ گروه کنترل‌شده که به کووید-۱۹ مبتلا نشده بودند، مقایسه کردند. اکثر شرکت کنندگان افراد سفیدپوست با متوسط سن ۶۳ سال بودند.

محققان سپس افراد مبتلا به کووید-۱۹ را نیز به ۲ گروه افرادی که در بیمارستان بستری شده‌اند و افرادی که بستری نشده‌اند، تقسیم کردند و داده‌های آنها نیز بر اساس فاکتورهایی مانند سن، جنسیت، نژاد، سبک زندگی و سابقه پزشکی جمع‌آوری شدند.

سپس محققان به مدت یک سال به بررسی این افراد پرداختند تا خطر ابتلای آنها به مشکلات روانی مانند اضطراب، افسردگی، اختلالات استرس، اختلالات مصرف مواد، کاهش شناختی و اختلالات خواب را بررسی کنند.

محققان دریافتند در مقایسه با افراد گروه کنترل که به این بیماری مبتلا نشده بودند، افراد مبتلا به کووید-۱۹ در یک سال ۶۰ درصد خطر بالاتری برای ابتلا به مشکلات سلامت روان یا دریافت نسخه برای این امر داشتند. این خطرات در افرادی که در مرحله اولیه کووید-۱۹ در بیمارستان بستری شده بودند، بیشتر بود، اما حتی در بین افرادی که در بیمارستان بستری نشده بودند نیز مشهود بود. افراد مبتلا به کووید-۱۹ نیز در مقایسه با افراد مبتلا به آنفلوانزای فصلی، خطر ابتلا به اختلالات روانی بیشتری را نشان دادند.

منبع: ایسنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->