زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت الاسلام والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه
سرخط خبرها

دزدان سنگ‌قبرهای بهشت زهرا(س) تهران دستگیر شدند+جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۲۵۱۴
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۲
دزدان سنگ‌قبرهای بهشت زهرا(س) تهران دستگیر شدند+جزئیات
علی توکلی نژاد معاون فنی و عمرانی سازمان بهشت زهرا(س) گفت: دزدان سنگ قبرهای بهشت زهرا با کمک سنگ فروشان و نیروی انتظامی پیدا شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون فنی و عمرانی سازمان بهشت زهرا (س) گفت که کمک سنگ‌فروشان منطقه و نیروی انتظامی در دستگیری دزدان سنگ قبرهای گران قیمت بهشت زهرا (س) نقش زیادی داشت.

علی توکلی نژاد معاون فنی و عمرانی سازمان بهشت زهرا(س) گفت: دزدان سنگ قبرهای بهشت زهرا با کمک سنگ فروشان و نیروی انتظامی پیدا شدند.

او ادامه داد: با توجه به روزهای پایانی سال و افزایش تردد شهروندان در بهشت زهرا (س) سطح ایمنی و گشت زنی ها هم افزایش پیدا کرده است .

به گفته توکلی نژاد، انتظامات بهشت زهرا (س) در ساعت اداری همیشه در حال گشت‌زنی است و از غروب آفتاب تا ۱۱ شب فقط یک در بهشت زهرا باز است و تمام ماشین‌هایی که از بهشت‌زهرا خارج می‌شوند کنترل می‌شوند . 

او ادامه داد: سرقت سنگ قبور در بهشت زهرا بیشتر در قبور چند طبقه بود و به عنوان مثال قبلا در یک طبقه متوفی دفن و سنگ مزار نصب شده است، بعد از مدتی که خانواده‌ها می‌خواهند از طبقه بالایی استفاده کنند بایدسنگ برداشته شود. بسیای از سنگ‌فروشان در این فاصله می‌آیند و سنگ را بدون هماهنگی با خانواده متوفی می‌برند تا آن را زیرنویس کنند بعد به یکباره خانواده متوفی متوجه می‌ شوند که سنگ نیست و اعلام سرقت می‌کنند.

توکلی نژاد با بیان اینکه با توجه به بالا رفتن قیمت سنگ مزار این اتفاقات رخ می داد، عنوان کرد: ما در حال حاضر سنگ زیر ۵ میلیون تومان نداریم و در برخی از مزار سنگ‌های گران قیمت (۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیون) وجود دارد که خوشبختانه با کمک سنگ فروشان منطقه برخی از سارقان دستگیر شدند.

گفتنی است؛ پلیس هم درباره دستگیری سارقان سنگ قبرهای بهشت زهرا توضیح داده است که مأموران تیم عملیاتی کلانتری کهریزک در حال گشت زنی در محدوده بهشت زهرا به یک دستگاه خودروی وانت پیکان با دو سرنشین مشکوک شدند. آنها در حال حمل تعدادی سنگ قبر قدیمی بودند و همین موضوع ظن مأموران نسبت به آنها را بیشتر کرد.

وقتی مأموران درباره سنگ‌ قبرها از دو سرنشین وانت توضیح خواستند آنها جواب‌های قانع‌کننده‌ای نداشتند و معلوم بود موضوعی را از مأموران پنهان می‌کنند. این در حالی بود که به‌ نظر می‌رسید سنگ ‌قبرها مرغوب و گرانقیمت است و به‌تازگی از روی قبر جدا شده است. در این شرایط بود که دو متهم بازداشت و همراه با چهار سنگ قبر کشف‌شده به کلانتری منتقل شدند.

وقتی متهمان در کلانتری تحت بازجویی قرار گرفتند اعتراف کردند که با همدستی شخص دیگری سنگ ‌قبرها را از بهشت ‌زهرا سرقت کرده‌اند. یکی از آنها گفت که ما در قطعه‌های خلوت و کم‌تردد بهشت‌زهرا پرسه می‌زدیم و سنگ ‌قبرهای گران‌قیمت را انتخاب می‌کردیم. سپس در فرصتی مناسب که هیچکس آنجا نبود برمی‌گشتیم و سنگ را از روی قبر جدا می‌کردیم و در ادامه با وانت سنگ قبرها را از بهشت ‌زهرا بیرون می‌بردیم.یکی از ما قبلا در کار سنگ بود و به این کار آشنایی داشت.

او در ادامه روی سنگ را با دستگاه صاف می‌کرد و مثل یک سنگ نو با خیال راحت آن را می‌فروختیم.

بر اساس گزارش سایت شهر، به گفته سرهنگ دوستعلی جلیلیان، فرمانده انتظامی ویژه شهرری، سه متهم در جریان تحقیقات به سرقت ۱۰سنگ ‌قبر از بهشت ‌زهرا اعتراف کردند و تحقیقات برای کشف سایر جرائم احتمالی آنها ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->