زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

فقط ۲۰ سال تا توقف پیری وقت داریم

  • کد خبر: ۱۰۲۵۵۰
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۷
فقط ۲۰ سال تا توقف پیری وقت داریم
دانشمندان آزمایشگاه آلتوس مدعی شدند فقط ۲۰ سال تا توقف پیری فاصله دارند و به کمک روش جدید خود می‌توانند حداکثر تا دو دهه آینده تمام علائم پیری را درمان کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان آزمایشگاه آلتوس مدعی شدند فقط ۲۰ سال تا توقف پیری فاصله دارند و به کمک روش جدید خود می‌توانند حداکثر تا دو دهه آینده تمام علائم پیری را درمان کنند. آزمایشگاه آلتوس (Altos) پروژه ویژه‌ای را برای طولانی‌تر کردن زندگی انسان‌ها دنبال می‌کند و در همین راستا ایزپیسوآ (Izpisua) یکی از دانشمندان برجسته این آزمایشگاه اعلام کرد؛ هدف ما طولانی‌تر کردن زندگی بشر است و به زودی رؤیای توقف پیری را محقق خواهیم کرد.

ایزپیسوآ در ادامه گفته‌های خود بیان کرد؛ موفقیت آمیز بودن نتایج آزمایش‌های معکوس کردن پیری در موش‌ها حاکی از آن است که طی ۲۰ سال آینده ما علاوه بر اینکه به روش‌های کارآمدی برای درمان علائم افزایش سن دست پیدا خواهیم کرد، همچنین می‌توانیم به کمک جوا ن سازی پوست، از بیماری‌ها و پیری پیشگیری کنیم و روند آن را به شکل کامل متوقف کنیم.

ایزپیسوآ و تیمش برای معکوس کردن پیری در موش‌ها روی ۴ ژن جوان کننده تمرکز کردند. طبق نتایج منتشر شده، عمر موش‌ها با وجود پیری ژنتیکی حدود ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد. ایزپیسوآ و تیمش با فعال کردن ۴ ژن به شکل متناوب توانستند آثار جوان کننده را در انواع مختلف بافت‌ها نظیر پوست و کلیه مشاهده کنند؛ چنین نتایجی به طورقطع برای توقف پیری در انسان بسیار کارآمد خواهد بود.

آزمایشگاه آلتوس علاوه بر ایزپیسوآ، با به خدمت گرفتن چندین دانشمند برجسته حوزه پزشکی از جمله ۴ برنده جایزه نوبل قصد دارد؛ رؤیای توقف پیری در انسان را در آینده‌ای بسیار نزدیک محقق سازد. گفتنی است کشف درمان پیری یا جلوگیری از پیر شدن انسان برای شرکت‌های مختلف همانند راز است و اکنون جزئیاتی از فرایند معکوس سازی روند پیری از سوی آزمایشگاه آلتوس منتشر نشده است.

ایزپیسوآ در ادامه گفته‌های خود تأکید کرد؛ درمان پیری فقط برای افراد ثروتمند نخواهد بود و در آینده این درمان در دسترس تمام مردم قرار خواهد گرفت؛ زیرا این فرایند فقط مانع پیری نمی‌شود؛ بلکه باعث افزایش طول عمر و سلامتی بیشتر خواهد شد. گفتنی است علاوه بر این روش، گروه دیگری از دانشمندان نیز با روش اکسیژن درمانی به دنبال معکوس کردن و توقف پیری هستند و در این حوزه به نتایج خوبی نیز دست پیدا کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->