۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فقط ۲۰ سال تا توقف پیری وقت داریم

  • کد خبر: ۱۰۲۵۵۰
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۷
فقط ۲۰ سال تا توقف پیری وقت داریم
دانشمندان آزمایشگاه آلتوس مدعی شدند فقط ۲۰ سال تا توقف پیری فاصله دارند و به کمک روش جدید خود می‌توانند حداکثر تا دو دهه آینده تمام علائم پیری را درمان کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دانشمندان آزمایشگاه آلتوس مدعی شدند فقط ۲۰ سال تا توقف پیری فاصله دارند و به کمک روش جدید خود می‌توانند حداکثر تا دو دهه آینده تمام علائم پیری را درمان کنند. آزمایشگاه آلتوس (Altos) پروژه ویژه‌ای را برای طولانی‌تر کردن زندگی انسان‌ها دنبال می‌کند و در همین راستا ایزپیسوآ (Izpisua) یکی از دانشمندان برجسته این آزمایشگاه اعلام کرد؛ هدف ما طولانی‌تر کردن زندگی بشر است و به زودی رؤیای توقف پیری را محقق خواهیم کرد.

ایزپیسوآ در ادامه گفته‌های خود بیان کرد؛ موفقیت آمیز بودن نتایج آزمایش‌های معکوس کردن پیری در موش‌ها حاکی از آن است که طی ۲۰ سال آینده ما علاوه بر اینکه به روش‌های کارآمدی برای درمان علائم افزایش سن دست پیدا خواهیم کرد، همچنین می‌توانیم به کمک جوا ن سازی پوست، از بیماری‌ها و پیری پیشگیری کنیم و روند آن را به شکل کامل متوقف کنیم.

ایزپیسوآ و تیمش برای معکوس کردن پیری در موش‌ها روی ۴ ژن جوان کننده تمرکز کردند. طبق نتایج منتشر شده، عمر موش‌ها با وجود پیری ژنتیکی حدود ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد. ایزپیسوآ و تیمش با فعال کردن ۴ ژن به شکل متناوب توانستند آثار جوان کننده را در انواع مختلف بافت‌ها نظیر پوست و کلیه مشاهده کنند؛ چنین نتایجی به طورقطع برای توقف پیری در انسان بسیار کارآمد خواهد بود.

آزمایشگاه آلتوس علاوه بر ایزپیسوآ، با به خدمت گرفتن چندین دانشمند برجسته حوزه پزشکی از جمله ۴ برنده جایزه نوبل قصد دارد؛ رؤیای توقف پیری در انسان را در آینده‌ای بسیار نزدیک محقق سازد. گفتنی است کشف درمان پیری یا جلوگیری از پیر شدن انسان برای شرکت‌های مختلف همانند راز است و اکنون جزئیاتی از فرایند معکوس سازی روند پیری از سوی آزمایشگاه آلتوس منتشر نشده است.

ایزپیسوآ در ادامه گفته‌های خود تأکید کرد؛ درمان پیری فقط برای افراد ثروتمند نخواهد بود و در آینده این درمان در دسترس تمام مردم قرار خواهد گرفت؛ زیرا این فرایند فقط مانع پیری نمی‌شود؛ بلکه باعث افزایش طول عمر و سلامتی بیشتر خواهد شد. گفتنی است علاوه بر این روش، گروه دیگری از دانشمندان نیز با روش اکسیژن درمانی به دنبال معکوس کردن و توقف پیری هستند و در این حوزه به نتایج خوبی نیز دست پیدا کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->