صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

برای جلوگیری از پیری زودرس چشم چه باید کرد؟

  • کد خبر: ۹۳۴۳۳
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۴
برای جلوگیری از پیری زودرس چشم چه باید کرد؟
برای جلوگیری از پیری زودرس چشم باید از یک سری عادت‌های روزمره دوری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، با بالا رفتن سن، چشم انسان کارایی و قدرتی که در جوانی داشته را از دست می‌دهد به همین دلیل است که بسیاری از افراد از سنین میانسالی اقدام به تهیه عینک می‌کنند.

عوامل زیادی در کارایی چشم پس از جوانی تاثیرگذار هستند همچنین رعایت نکردن یک سری عادت‌های بد، عمر چشم را کوتاه می‌کند و بعضا باعث کوری چشم افراد می‌شود.

۱. قرار گرفتن در معرض نور خورشید

نور خورشید اشعه‌های مضر بسیار زیادی دارد که تاثیرمنفی بر روی سلامت چشم‌ها می‌گذارند، این به معنی نگاه کردن مستقیم به خورشید نیست بلکه بازتاب‌های نور خورشید هم اشعه‌های ماورا بنفش را انعکاس می‌دهند که ضرر جدی برای چشم هستند. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که در روز‌های آفتابی حتما از کلاه‌های لبه دار یا عینک‌های آفتابی استفاده مکرر شود.

۲. تغذیه مناسب

تغذیه بر روی سلامت چشم تاثیر مثبت و منفی دارد. خوردن غذا‌های فرآوری شده باعث التهاب چشم می‌شود و عمر آن را کوتاه می‌کند، اما میوه و خوراکی‌های طبیعی تاثیر مثبت بر روی سلامت چشم‌ها دارد.

۳. مرتب پلک بزنید

از خیره شدن مکرر به یک صفحه به خصوص صفحه‌های دیجیتال خودداری کنید. بهتر است پلک زدن‌های خود را در این زمان‌ها افزایش دهید تا استراحت چشم بیشتر شود.

۴. جوان نگه داشتن سلول‌های چشم

عاملی که باعث پیری چشم و ضعیف شدن آن می‌شود، سلول‌های چشمی هستند. در رژیم غذایی مناسب مانند مصرف انواع مواد پروتئینی طبیعی و ویتامین‌ها برای جوان نگه داشتن سلول‌های چشم، ضروری است.

۵. لوازم آرایشی و بهداشتی شیمیایی

در هنگام استفاده از انواع لوازم آرایشی و کرم‌های بهداشتی شیمیایی در نزدیکی چشم، آسیب‌های بسیار جدی به این عضو از بدن وارد استفاده مکرر از لوازم آرایشی غیراستاندارد باعث از بین رفتن بینایی می‌شود.

۶. از استرس دوری کنید

چشم‌ها هزینه و جریمه استرس‌های ما را می‌دهند پس این یک لازمه است که تا حد امکان از تمام عواملی که ما را به سمت استرس می‌برند، دوری کنیم چرا که ممکن است در نهایت با استرس زیاد، توانایی چشم برای همیشه از کار بیفتد یا با حداقل برسد.

۷. مالیدن چشم

مالیدن مکرر چشم‌ها می‌تواند باعث آسیب میکروواسکولار به رگ‌های خونی کوچک زیر پوست شود. این امر منجر به سیاهی و پف می‌شود. مالیدن چشم‌ها همچنین باعث پیری زودرس پوست اطراف چشم از جمله چین و چروک و افتادگی پلک می‌شود.

۸. دوری از مصرف سیگار

سیگار باعث ایجاد استرس اکسیداتیو بر روی بافت‌های سراسر بدن می‌شود. در چشم‌ها، نواحی مستعد این امر ناحیه مرکز شبکیه چشم و عدسی هستند. از نظر جراحان و پزشکان متخصص چشم، دود باعث تحریک ساختار‌های ظریف قرنیه می‌شود که این امر می‌تواند منجر به خشکی و قرمزی چشم شود.

۹. از کم خوابی پرهیز کنید

اگر شب‌ها به اندازه کافی نخوابیم، می‌تواند روند پیری چشم را تسریع کند. این می‌تواند منجر به خونریزی در چشم‌ها و تاری دید شود. در دوره‌های طولانی با استراحت ناکافی، می‌توانیم رگ‌های خونی را به دلیل فشار چشم تجربه کنیم و به همین دلیل است که چشم باعث قرمز شدن و سوزش می‌شود.

۱۰. مراجعه مرتب به چشم پزشک

این یک تصور اشتباه رایج است که شما فقط زمانی باید به چشم پزشک مراجعه کنید که متوجه مشکلی در بینایی خود می‌شوید. فراموش نکنید که سال به سال به یک پزشک معالج چشم مراجعه کنید تا از سلامت چشم‌های خود مطمئن شوید. اگر چشم‌های شما درصد کوچکی، مشکلی داشته باشد، راحت‌تر و کم هزینه‌تر معالجه می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->