رئیس کمیسیون تامین مالی اتاق ایران: باید حرمت اموال بخش خصوصی رعایت شود گزارش صندوق بین المللی پول| ایران دومین اقتصاد برتر غرب آسیا+جزئیات رسیدگی به شرکت‌های فروش آنلاین طلا روی میز فرمانداری| مشهد، میزبان بیشترین تعداد بانوان طلافروش در کشور نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان، یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت نسبی قیمت‌ها شیر خام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات افزایش می‌یابد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان آغاز خرید تضمینی پیاز از کشاورزان ویدئو | بازگشت قیمت طلا و سکه به روند کاهشی صادرات ۵۸ میلیارد دلاری ایران ظرفیت رشد ۳ برابری دارد کاهش یک میلیارد دلاری صادرات فولاد ایران پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نوآوری مهمترین مؤلفه در اقتصاد دانش بنیان است

  • کد خبر: ۱۰۲۹۵۴
  • ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸
نوآوری مهمترین مؤلفه در اقتصاد دانش بنیان است
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: حدود شش هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که باید از ظرفیت تخصصی آنها در بنگاه‌های اقتصادی استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از خانه ملت، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه نوآوری مهمترین مؤلفه در اقتصاد دانش بنیان است، گفت: براساس گزارشات پژوهشی مسائلی مانند قوانین و مقررات، تأمین مالی نظام بانکی، بروکراسی اداری و… عوامل اصلی در کاهش شاخص نوآوری هستند، بنابراین باید با تلاش بیشتر و شناسایی نقاط ضعف، موانع را برداریم.

وی گفت: حدود شش هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال است که باید از ظرفیت تخصصی آنها در بنگاه‌های اقتصادی استفاده شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رابطه صنعت و دانشگاه طی سال‌های اخیر به رابطه استاد با مراکز اقتصادی تبدیل شده است، گفت: در واقع به جای دانشگاه، افراد با بنگاه‌ها و واحدهای اقتصادی ارتباط دارند که این رابطه مسیر بهتری است و موجب ارائه هزاران طرح بکر در کشور شده است.

پورابراهیمی گفت: این طرح‌ها اکنون باید در قالب شرکت‌ها و در رابطه با مجموعه‌های بزرگ اقتصادی تعریف شوند که استفاده از ظرفیت بازار سرمایه از بسترهای مهم برای تحقق این امر است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: باید ساختار ارزش‌گذاری دارایی نامشهود در این شرکت‌ها براساس تبیین استانداردهای جدید حسابداری بازنگری شده و به موضوع اعتبارسنجی شرکت‌های دانش بنیان توجه ویژه ای شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه در حال حاضر فرآیند تأمین مالی در این شرکت‌ها با محدودیت جدی مواجه است، ادامه داد: باید ضمانت‌های لازم برای انجام فعالیت‌های اقتصادی در این شرکت‌ها به شکل جدیدی تعریف شود. بخشی از این مشکل مربوط به ورود این شرکت‌ها به بازار سرمایه کشور است که اگر بخواهیم از آنها به عنوان شرکت بورسی نام ببریم، بازنگری جدی در نحوه پذیرش، عرضه آنها و لیست شدن آنها در تابلوی معاملاتی بازار سرمایه ضروری است.

پورابراهیمی با اشاره به وجود دو نوع شرکت دانش بنیان تصریح کرد: یکی از این بخش‌ها شرکت‌های استارت آپ هستند که مربوط به صنایع خلاق هستند، در این شرکت‌ها، حجم فعالیت، اشتغال و گسترش فعالیت بسیار سریع است. در کنار آنها، شرکت‌های دانش بنیانی هستند که عملاً آنچه را به عنوان فعالیت‌های اصلی شرکت‌های دانش بنیان در تولید و خلق ثروت از آنها نام برده می‌شود، به کار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات درباره شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۴۰۱، پذیرش شرکت‌های جدید در تابلوی بازار سرمایه کشور و استفاده از ظرفیت بازار سرمایه برای عرضه سهام و مالکیت آنها به سرمایه گذاران به صورت ویژه است، ادامه داد: باید شرایطی فراهم شود که امکان ورود فناوری به صنایع بزرگ در قالب شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اختصاص مجموعه‌ای از فعالیت‌ها در بازار سرمایه به شرکت‌های دانش بنیان ضروری است، زیرا جنس و نحوه رفتار آنها با شرکت‌های معمول متفاوت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->