شهردار مشهد: مردم پای آرمان‌های نظام ایستاده‌اند مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تقدیر استاندار خراسان رضوی از اقدامات نوروزی شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۱۰۳۰۲۵
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۰
تقدیر استاندار خراسان رضوی از اقدامات نوروزی شهرداری مشهد
استاندار خراسان رضوی در بازدید از المان‌های بهاری، مراکز اسکان اضطراری، پایانه مسافربری امام رضا(ع)و.. از اقدامات شهرداری مشهد در زیباسازی شهر و خدمات‌رسانی به زائران در ایام نوروز تقدیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوب‌علی نظری در حاشیه بازدید از اقدامات ستاد سفر استان به ویژه کمیته خدمات شهری این ستاد که با حضورشهردار و فرماندار مشهد، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد، معاونان استاندار و برگزار شد، افزود: دستگاه‌های مختلف به ویژه شهردار و همکاران ایشان در همه موضوعات در ایام‌های مناسبتی وخاص برنامه‌ریزی.های دقیقی داشته‌اند.

وی اضافه کرد: دربازدیدی هم که امروز انجام شد مشاهده کردیم که ظرفیت‌های مناسبی برای استفاده زائران و مجاوران در این ایام فراهم شده است .

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: خوشبختانه هم در بحث اسکان و هم در سایر بحث.ها نیز اقدامات خوبی انجام شده است و به‌صورت شبانه روزی دستگاه‌های مختلف پای کار هستند و در صورت مشاهده نقصی به سرعت نسبت به رفع آن اقدام می‌شود.

نظری درخصوص اسکان اضطراری زائران نیز اظهار کرد: در این بحث دستگاه‌های مختلف مشارکت دارند و شهرداری مشهد نیز مجموعه‌های در اختیار خود را تجهیز و آماده کرده و این موضوع را مدیریت می‌کند.

وی افزود: حتی اکیپ‌هایی ازسوی شهرداری مشهد معین شده که با حضور در اطراف حرم‌مطهر رضوی سایر نقاط از زائران دعوت می‌کنند تا در صورت نیاز در این اماکن اسکان پیدا کنند.

استاندارخراسان رضوی ادامه داد: خود آقای شهردار و فرماندار نیز نیمه شب گذشته در اماکن اسکان اضطراری حضور پیدا کرده و ازنزدیک برروند اسکان وخدمات‌رسانی نظارت داشته اند و مشکل خاصی وجود ندارد.

نظری در ادامه گفت: خوشبختانه با تلاش‌های انجام شده ما در بحث اسکان زائران مشکلی نداریم و اماکن اسکان رایگان اضطراری نیز مجهز و آماده پذیرایی از زائران است.

وی تاکید کرد: از تلاش‌های مدیران همه دستگاه‌ها ازجمله شهردار مشهد که از ماه‌ها قبل برای استقبال از زائران برنامه‌ریزی کرده و طی این مدت به صورت شبانه‌روزی مدیریت میدانی داشته‌اند تشکر می‌کنم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->