مقام حزب‌الله: در شرایط کنونی از سلاح خود کوتاه نمی‌آییم نتانیاهو اظهار نظر وزرا درباره اعتراضات ایران را ممنوع کرد پزشکیان: یارانه‌ها نه کاهش می‌یابد و نه حذف خواهد شد نگرانی اسپانیا از اوضاع فاجعه‌بار غزه و شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در کرانه باختری حمله ارتش اسرائیل به نیروهای یونیفل در لبنان (۱۲ دی ۱۴۰۴) حمله روسیه به خارکیف اوکراین ۲۵ زخمی بر جای گذاشت (۱۲ دی ۱۴۰۴) عقب نشینی نیروهای شورای انتقالی جنوب از بخش هایی از شرق یمن واکنش سفارت ایران به مواضع ضدایرانی شماری از نمایندگان پارلمان انگلیس اسرائیل، شهردار مسلمان نیویورک را «یهودستیز» معرفی کرد دستگیری فرد مسلحی که قصد خرابکاری در اصفهان داشت واکنش عراقچی به پیام ضدایرانی ترامپ: بسیار غیرمسئولانه و خطرناک است واکنش نماینده آمریکایی به اظهارات ترامپ علیه ایران: به مشکلات آمریکا رسیدگی کن! واکنش ظریف به اظهارات ضدایرانی ترامپ واکنش حسام‌الدین آشنا به اظهارات مداخله جویانه ترامپ تحرکات ارتش اسرائیل در جنوب سوریه ادامه دارد (۱۲ دی ۱۴۰۴) واکنش محسن رضایی به اظهارات ترامپ: این‌بار فرق می‌کند رئیس جمهور فنلاند: برای حفظ استقلال و تمامیت ارضی اوکراین تلاش می‌کنیم اوکراین: روسیه به‌دنبال عملیات پرچم دروغین است قالیباف: با اعتراف ترامپ، در پاسخ به هر ماجراجویی، تمام مراکز آمریکا در منطقه هدف مشروع ماست ادعای حمله به پایگاه بسیج مشهد کذب است (۱۲ دی ۱۴۰۴) + فیلم رئیس جمهور ترکیه: نتانیاهو فرعون زمانه است مخبر: آمریکا از سال ۱۳۳۲ به‌دنبال ناآرامی در ایران است وزیر دفاع: توان موشکی جمهوری اسلامی ایران نه قابل مذاکره است و نه قابل نابودی سخنگوی وزارت خارجه: ایرانیان اجازه هیچ‌گونه مداخله خارجی را نخواهند داد آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ بحران غیرقابل حل اقتصادی در کشور وجود ندارد | اعتراض مردم نباید ابزار فتنه‌انگیزی دشمن شود هشدار نماینده رهبری در شورای عالی دفاع به ترامپ لاریجانی: با موضع‌گیری ترامپ، پشت‌صحنه ماجرا روشن شد | مواضع کسبه معترض را از عوامل تخریب‌گر جدا می‌دانیم
سرخط خبرها

زلنسکی: اوکراین برای توافق با روسیه نیازمند تضمین و همه‌پرسی است

  • کد خبر: ۱۰۳۲۰۵
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۹
زلنسکی: اوکراین برای توافق با روسیه نیازمند تضمین و همه‌پرسی است
ولودیمیر زلنسکی اعلام کرد که اوکراین آماده است درباره اتخاذ وضعیت بی‌طرف به عنوان بخشی از توافق صلح با روسیه گفت‌وگو کند؛ اما وی افزود چنین توافقی باید توسط طرف‌های ثالث تضمین و به همه‌پرسی گذاشته شود.

زلنسکی در این تماس تصویری به زبان روسی گفت که حمله روسیه باعث ویرانی شهرهای روسی زبان در اوکراین شده است و آسیب آن "بدتر" از جنگ‌های روسیه در چچن است.

وی گفت: اولویت‌های اوکراین در مذاکره با ورسیه تغییر نکرده و این اولویت ها حاکمیت تمامیت ارضی و تضمین‌های امنیتی است ما یک دور جدید از مذاکرات را پیش رو داریم و به صلح چشم دوخته‌ایم نیاز مبرمی به برگزاری یک نشست رو در رو درخاک ترکیه داریم و این به هیچ وجه بد نیست و ما منتظر نتیجه آن هستیم.

زلنسکی افزود: هدف ما کاملا واضح و روشن است و ما به دنبال صلح و بازگشت سریع به روال عادی زندگی هستیم

وی افزود: تضمین‌های امنیتی و بی‌طرفی، وضعیت غیرهسته‌ای شدن کشور ما چیزی است که برای آنها آماده‌ایم. این مهمترین نکته است.

زلنسکی اظهار کرد  که اوکراین از بحث در مورد برخی دیگر از خواسته‌های روسیه مانند "غیرنظامی کردن" این کشور خودداری کرده است.

بیش از یک ماه از حمله روسیه به اوکراین گذشته است و اکنون رئیس جمهوری اوکراین می‌گوید که هیچ توافق صلحی بدون اعلام آتش‌بس و خروج نیروهای روسی از اوکراین "امکان‌پذیر" نیست.

ولودیمیر زلنسکی شامگاه یکشنبه گفت که کی‌یف آماده است درباره اتخاذ وضعیت بی‌طرف به عنوان بخشی از توافق صلح با روسیه بحث کند اما خاطرنشان کرد که چنین توافقی باید توسط "طرف‌های ثالث" تضمین و به "همه‌پرسی" گذاشته شود.

 زلنسکی افزود: هرگونه پیشنهادی در مورد بی طرفی باید به رای گذاشته شود و مورد توافق مردم اوکراین قرار گیرد. زلنسکی گفت در مورد درخواست ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مبنی بر غیرنظامی شدن اوکراین که یکی از توجیهات روسیه برای تهاجم بیش از یک ماه پیش بود، بحث نخواهد کرد.

وی گفت که این درگیری منجر به "جنگ جهانی سوم" می‌شود و تاکید کرد که می‌خواهد بر سر منطقه شرقی دونباس که از سال ۲۰۱۴ در اختیار نیرهای تحت حمایت روسیه است، به "سازش" برسد.

علیرغم گزارش‌های اخیر مبنی بر حمله اوکراین به نیروهای روسی در برخی مناطق، زلنسکی گفت که اوکراین قصد ندارد تمام سرزمین‌های تحت اشغال روسیه را با استفاده از نیروی نظامی بازپس گیرد و امیدوار است به «سازش» در مورد وضعیت دو کشور دست یابد.

اوکراین در گذشته نیز گفته بود که وضعیت آن به عنوان یک کشور بی‌طرف مبتنی بر تضمین‌های امنیتی تایید شده قانونی از طرف‌های ثالث برای جلوگیری از تهاجمات آینده است . زلنسکی در اوایل این ماه گفت که انتظار ندارد اوکراین بتواند در آینده نزدیک به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی بپیوندد.

دیوید آراخامیا، مذاکره کننده اوکراینی روز یکشنبه در فیس بوک اعلام کرد که اوکراین و روسیه قرار است از روز دوشنبه در ترکیه به مذاکرات ادامه دهند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه حمله به اوکراین را با هدف "نازی زدایی" و جلوگیری از پیوستن این کشور به ناتو آغاز کرد؛ حمله‌ای که روسیه خود آن را "عملیات ویژه نظامی" نامیده است و باعث شده که غرب واکنش‌های مختلفی نسبت به این مسئله نشان دهد و "شدیدترین تحریم‌ها" را علیه روسیه اعمال کند.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->