تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

حذف تیم ملی ایران از جام جهانی واقعیت دارد؟ (۱۲ فروردین ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۳۴۹۵
  • ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۳
  • ۱
حذف تیم ملی ایران از جام جهانی واقعیت دارد؟ (۱۲ فروردین ۱۴۰۱)
شایعه حذف تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی۲۰۲۲ که از صبح امروز در فضای مجازی پخش شده کذب و مربوط به دروغ یک آپریل است.

به گزارش شهرآرانیوز، جلوگیری از ورود زنان ایرانی به ورزشگاه‌ها، در مسابقه فوتبال ایران و لبنان وارد فاز جدیدی شد. طوری‌که این بار با زنانی که بلیت تماشای این بازی را خریده بودند با اسپری فلفل میزبانی شد. اتفاقی که فوتبال ایران را در آستانه تعلیق و حذف از جام‌جهانی قرار داد.

از صبح امروز نیز اخباری مبنی بر حذف ایران از جام‌جهانی دست به دست می‌چرخد. به نظر می‌رسد خبرنگاران ایتالیایی که تیم ملی خود را برای دومین دوره پیاپی جامانده از جام‌جهانی می‌بینند، منشا انتشار این اخبار در شبکه‌های اجتماعی هستند.

با توجه به شروع ماه آپریل و سنت دروغ اول آپریل از همان ابتدا هم قابل حدس بود که این خبر شیطنت برخی رسانه‌ها باشد. حالا طی امروز و فردا باید منتظر دروغ‌ها و شوخی‌های نخ‌نماشده بیشتری باشیم.

این رسمی است که برخی رسانه و خبرنگاران با تن‌دادن به آن گاه اعتبار خود را هم زیر سوال می‌برند. جیانلوکا دی ماتریزیو، خبرنگار شناخته‌شده ورزشی ایتالیا، در حالی این شائبه را در توئیتر خود مطرح کرده که مشخص نیست حتی در صورت حذف احتمالی ایران از جام‌جهانی، چرا باید سهمیه آسیا به ایتالیا برسد؟!

از سوی دیگر تا کنون فیفا، مرجع تصمیم‌گیری در این زمینه، تنها به انتشار بیانیه‌ای بسنده و نگرانی خود را نسبت به مسائل پیش‌آمده مطرح کرده است. امشب نیز قرعه‌کشی نهایی جام‌جهانی ۲۰۲۲ در قطر انجام می‌شود و حتی علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا، کاپیتان‌های اسبق تیم ملی فوتبال ایران، در این مراسم حضور دارند.

از این رو به احتمال زیاد پرونده کنار گذاشته‌شدن ایران از جام‌جهانی پیش رو را باید مختومه بدانیم. با این حال به نظر می‌رسد مساله جلوگیری از ورود زنان به ورزشگاه‌ها همچنان ادامه‌دار باشد و در آینده‌ای نه‌چندان دور گریبان‌گیر فوتبال ایران شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۵
0
0
سلام عزیزان
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->