هشدار سازمان ملل: ۶۷۶ میلیون زن و دختر در جهان در معرض درگیری‌های مرگبار زندگی می‌کنند هوش مصنوعی فهم و درمان آلزایمر و پارکینسون را ممکن می‌سازد وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر! تحکیم بنیان خانواده از طریق همراهی همیاران باشگاه «باهم» با زوج‌های جوان کمک به افزایش سطح بارندگی‌ها با بارورسازی ابرها آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد از امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با طرز تهیه آش گندم‌شیر کرمانی آشنا شوید

  • کد خبر: ۱۰۳۵۹۲
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
با طرز تهیه آش گندم‌شیر کرمانی آشنا شوید
آش گندم شیر یکی از غذا‌های محلی و سنتی استان کرمان می‌باشد. این غذای خوشمزه را مردم کرمان اغلب در ماه رمضان و افطار میل می‌کنند. البته آش جزو خوراک‌های اصیل مردم ایران است که با توجه به فرهنگ هر شهر ایران، انواع مختلف و محلی آن در میان مردمان آن شهر مرسوم شده است.

متین‌نژاد | شهرآرانیوز؛ هیچ خوراکی به اندازه یک کاسه آش یا سوپ همراه با نان و پنیر و سبزی برای وعده افطار نمی‌چسبد. برای همین، بیشتر کدبانو‌های ایرانی در کنار همه مخلفات سفره افطارشان، حتما یک کاسه آش یا سوپ هم قرار می‌دهند. برخی از این غذا‌ها مانند آش کشک و سوپ جو پختی همه‌جایی و رایج دارند. برخی هم در مناطق خاصی پخت می‌شوند که با ذائقه بیشتر مردم جور درمی‌آیند، مانند آش گندم شیر یا بلغورشیر که اصالت کرمانی دارد و ما امروز قصد داریم آموزش پخت آن را بدهیم.

مواد لازم برای تهیه آش گندم‌شیر کرمانی:

گوشت با استخوان: ۵۰۰ گرم
گندم شیر: ۱۰۰ گرم
نخود: ۷۰ گرم
پیاز: یک عدد متوسط
کشک ساییده‌شده: به میزان لازم
سیر و نعناداغ: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
رشته آش: به میزان لازم و اختیاری

روش تهیه آش گندم‌شیر کرمانی:

-پیاز‌ها را نگینی خرد کنید. درون تابه‌ای کمی روغن بریزید و تفت بدهید تا سبک شوند.

-نخود را که از شب قبل خیس و آب آن را چندبار عوض کرده‌اید، درون تابه بریزید و همراه با پیاز کمی تفت بدهید.

-زردچوبه و فلفل سیاه را به پیازداغ و نخود اضافه کنید و کمی دیگر تفت بدهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.

-درون قابلمه‌ای گوشت را همراه با آب بریزید و روی شعله بگذارید تا نیم‌پز شود.

-نخود و پیازداغ را داخل قابلمه گوشت بریزید و اجازه بدهید با هم بپزند.

-گوشت‌ها که پخت، آن‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید، له کنید و دوباره به قابلمه اضافه کنید.

-گندم شیر را درون قابلمه بریزید و با دیگر مواد مخلوط کنید. سپس کشک ساییده‌شده را به آش بیفزایید و اجازه بدهید ۱۵ دقیقه دیگر هم مواد با هم بپزند.

-در صورت تمایل، می‌توانید مقداری رشته آشی نیز به دیگر مواد اضافه کنید. برای این مرحله هم ۱۵ دقیقه زمان لازم است.

-در مرحله پایانی، نعناداغ، سیرداغ و کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید آش کامل جا بیفتد.

*نکته: برای تهیه گندم‌شیر ۵۰۰ گرم گندم را آسیاب کنید تا به صورت بلغور دربیاید. سپس آن را الک کنید تا آرد گندم جدا شود. یک لیتر شیر را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. بلغور‌های گندم را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید. به اندازه کافی نمک، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری زعفران دم‌کرده و به همان میزان زردچوبه، زیره سیاه، سیاهدانه و فلفل قرمز را به مخلوط گندم و شیر اضافه کنید و اجازه بدهید همه مواد با هم بپزند و شیر به خورد گندم برود. سپس بلغور‌ها را نیم‌ساعت روی شعله بسیارکم دم کنید. پس از پایان زمان پخت، بلغور‌ها را از روی حرارت بردارید و روی تنظیفی پهن کنید تا سرد و دانه‌دانه شوند.

*نکته: به جای تفت دادن نخود، می‌توان آن را از همان ابتدا به همراه گوشت داخل قابلمه ریخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->