تاریخ و ساعت دیدار صداقت کابل و نورزاد نیمروز در لیگ برتر فوتسال افغانستان مهران غلامی، بازیکن تیم ملی فوتسال افغانستان، راهی لیگ برتر اسپانیا شد به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند
سرخط خبرها

دسیسه‌ای عمیق و خطرناک در حمله صحن متبرک رضوی

  • کد خبر: ۱۰۳۹۷۳
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
دسیسه‌ای عمیق و خطرناک در حمله صحن متبرک رضوی
سید عیسی حسینی مزاری- رئیس خبرگزاری صدای افغان

حادثه حمله فرد یا افراد مشکوک به زوار حضرت امام رضا علیه السلام آن هم در یکی از صحن های متبرکه حرم مطهر آن حضرت و شهید و زخمی شدن سه روحانی خدوم، قلب هر انسان آزاده را می فشارد و حزن و اندوه سنگین وجود هرمسلمانی را فرا می گیرد و اشک ماتم امت مسلمه را سرازیر می کند.

اگرچه حوادث این چنینی و بلکه بزرگ تر از آن، ممکن است در گوشه و کنار یک کشور پهناوری مثل ایران بارها اتفاق افتاده باشد، اما شکل گیری یک چنین جنایتی در امن ترین محیط مذهبی شیعیان، به شدت تکان دهنده و سوال برانگیز است و توجه هارا به سمت وجود دسیسه و توطئه بس عمیق و خطرناک سوق می دهد و نشان از برنامه ریزی دقیق و منظم دارد تادشمنان اسلام از این حادثه بهره اعظمی برده، از یکسو با نشان دادن قاتل به عنوان تبعه افغانستان (چنانچه تاکنون این عملیه در فضای مجازی به صورت وسیع و گسترده صورت گرفته) ایجاد تنش میان دو ملت ایران و افغانستان کند و ضمن آسیب زدن به مهاجرین مظلوم هموطن، نقش منطقه ای ایران را تضعیف نموده و از سوی دیگر به ناامن کردن فضای ایران اقدام نماید و بلوایی برپا کند تا حداقل فضاحت آمریکا در افغانستان و منطقه و شکست طرفداران این شیطان بزرگ در کشورهای محور مقاومت به ویژه در برابر جنبش انقلابی انصارالله یمن را تحت شعاع قرار دهد.

جای شکی نیست که از سوی نهادهای امنیتی ایران به زودی عوامل دست اندرکار، انگیزه اصلی، دست های پشت پرده و اهداف مورد نظر این حرکت خبیثانه و شیطانی افشا گردیده و مورد مواخذه قرار خواهند گرفت اما برای اینجانب هتک حرمت ساحت قدسی حضرت امام رضا علیه السلام به هیچ وجه قابل بخشش نبوده، از یکسو این جنایت را به شدت محکوم می کنم و از سوی دیگر خواهان اشد مجازات عامل یا عاملین جنایت و برخورد قاطع و همه جانبه با دست های سازماندهنده و حمایت کننده آن هستم و از سوم سو اگرچه نیاز به تذکر و خواهش و تقاضا از ملت بزرگ ایران مبنی بر بیدار و هشیار بودن آنان نیست، چه اینکه بیش از چهل سال است که ایرانیان مواجه با توطئه های به مراتب خطرناک تر از این حادثه بوده، اما سرافراز بیرون شدند و تاهنوز نیز به نحو مطلوب از پس مبارزه با دشمنان و عوامل آنان بیرون آمده اند، ولی با آنهم شرایط کنونی حساس تر و شکننده تر از هرزمانی است و نیاز به نظر می رسد تا مردم دوکشور ایران و افغانستان بیش از هر شرایط دیگر بیدارتر و هشیارتر باشند که دشمنان در کمین اند و به دنبال ایجاد فتنه و بهره برداری از فضای آن است، تا انشاالله همه باهم و درکنار هم در راستای تقویت امت مسلمه، مشتی محکم بردهان استکبار زده، دست اجانب را از دخالت در امورکشورهای خود قطع و شرایط انسجام و اقتدار افغانستان و ایران را فراهم نماییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->