وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴) گزارش تصویری | تشییع پیکر شهید افغانستانی حملات اخیر اسرائیل به تهران طالبان: نباید اجازه تجدید جنگ‌افروزی به اسرائیل داده شود وزارت خارجه طالبان: نقض حاکمیت ملی ایران «غیرقابل پذیرش» است گفت‌وگوی سفیر ایران در کابل با وزیر خارجه طالبان برای انتقال حجاج ایرانی شاعران افغانستانی با کلمه در کنار ایران ایستاده‌اند حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند
سرخط خبرها

دسیسه‌ای عمیق و خطرناک در حمله صحن متبرک رضوی

  • کد خبر: ۱۰۳۹۷۳
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۱
دسیسه‌ای عمیق و خطرناک در حمله صحن متبرک رضوی
سید عیسی حسینی مزاری- رئیس خبرگزاری صدای افغان

حادثه حمله فرد یا افراد مشکوک به زوار حضرت امام رضا علیه السلام آن هم در یکی از صحن های متبرکه حرم مطهر آن حضرت و شهید و زخمی شدن سه روحانی خدوم، قلب هر انسان آزاده را می فشارد و حزن و اندوه سنگین وجود هرمسلمانی را فرا می گیرد و اشک ماتم امت مسلمه را سرازیر می کند.

اگرچه حوادث این چنینی و بلکه بزرگ تر از آن، ممکن است در گوشه و کنار یک کشور پهناوری مثل ایران بارها اتفاق افتاده باشد، اما شکل گیری یک چنین جنایتی در امن ترین محیط مذهبی شیعیان، به شدت تکان دهنده و سوال برانگیز است و توجه هارا به سمت وجود دسیسه و توطئه بس عمیق و خطرناک سوق می دهد و نشان از برنامه ریزی دقیق و منظم دارد تادشمنان اسلام از این حادثه بهره اعظمی برده، از یکسو با نشان دادن قاتل به عنوان تبعه افغانستان (چنانچه تاکنون این عملیه در فضای مجازی به صورت وسیع و گسترده صورت گرفته) ایجاد تنش میان دو ملت ایران و افغانستان کند و ضمن آسیب زدن به مهاجرین مظلوم هموطن، نقش منطقه ای ایران را تضعیف نموده و از سوی دیگر به ناامن کردن فضای ایران اقدام نماید و بلوایی برپا کند تا حداقل فضاحت آمریکا در افغانستان و منطقه و شکست طرفداران این شیطان بزرگ در کشورهای محور مقاومت به ویژه در برابر جنبش انقلابی انصارالله یمن را تحت شعاع قرار دهد.

جای شکی نیست که از سوی نهادهای امنیتی ایران به زودی عوامل دست اندرکار، انگیزه اصلی، دست های پشت پرده و اهداف مورد نظر این حرکت خبیثانه و شیطانی افشا گردیده و مورد مواخذه قرار خواهند گرفت اما برای اینجانب هتک حرمت ساحت قدسی حضرت امام رضا علیه السلام به هیچ وجه قابل بخشش نبوده، از یکسو این جنایت را به شدت محکوم می کنم و از سوی دیگر خواهان اشد مجازات عامل یا عاملین جنایت و برخورد قاطع و همه جانبه با دست های سازماندهنده و حمایت کننده آن هستم و از سوم سو اگرچه نیاز به تذکر و خواهش و تقاضا از ملت بزرگ ایران مبنی بر بیدار و هشیار بودن آنان نیست، چه اینکه بیش از چهل سال است که ایرانیان مواجه با توطئه های به مراتب خطرناک تر از این حادثه بوده، اما سرافراز بیرون شدند و تاهنوز نیز به نحو مطلوب از پس مبارزه با دشمنان و عوامل آنان بیرون آمده اند، ولی با آنهم شرایط کنونی حساس تر و شکننده تر از هرزمانی است و نیاز به نظر می رسد تا مردم دوکشور ایران و افغانستان بیش از هر شرایط دیگر بیدارتر و هشیارتر باشند که دشمنان در کمین اند و به دنبال ایجاد فتنه و بهره برداری از فضای آن است، تا انشاالله همه باهم و درکنار هم در راستای تقویت امت مسلمه، مشتی محکم بردهان استکبار زده، دست اجانب را از دخالت در امورکشورهای خود قطع و شرایط انسجام و اقتدار افغانستان و ایران را فراهم نماییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->