تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه کنگره جهانی امام رضا(ع) با حضور رییس جمهور در مشهد برگزار شد اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی نتانیاهو تهدید به حمله سنگین به غزه کرد عراقچی پاکستان را به مقصد ایران ترک کرد اظهارات فاشیستی بن گویر علیه ساکنان غزه آمریکا شهر الحزم در شمال یمن را بمباران کرد پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین تر از مدارس خصوصی باشد+ فیلم استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عمران خان: مبارزه علیه توطئه خارجی را آغاز می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۰۴۵۵۵
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱
عمران خان: مبارزه علیه توطئه خارجی را آغاز می‌کنیم
همزمان با تظاهرات گسترده در مناطق مختلف پاکستان در حمایت از عمران خان، نخست وزیر عزل شده پاکستان اظهار داشت که مبارزه علیه توطئه خارجی را آغاز خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «عمران خان» نخست وزیر برکنار شده پاکستان در توئیتی با درخواست از مردم این کشور برای دفاع از «حاکمیت» و «دموکراسی» اعلام کرد که مبارزه علیه «توطئه خارجی» آغاز می‌شود.

عمران خان در توئیتی نوشت: پاکستان در سال ۱۹۴۷ به یک کشور مستقل تبدیل شد، اما امروز دوباره مبارزه برای آزادی علیه یک توطئه خارجی جهت تغییر رژیم آغاز می‌شود. همیشه این مردم کشور هستند که از حاکمیت و دموکراسی خود دفاع می‌کنند.

روز گذشته در جلسه رأی اعتماد به نخست وزیر پاکستان، عمران‌خان کمتر از ۱۱۰ رأی را از آن خود کرد و در مقابل اپوزیسیون با بیش از ۱۷۹ رأی او را برای ادامه پست نخست‌وزیری مناسب ندانستند.

همزمان با آغاز روند رأی عدم‌اعتماد به عمران‌خان نخست وزیر پاکستان، رئیس پارلمان پاکستان از سمت خود استعفا کرده بود.

پس از رأی عدم‌اعتماد به عمران‌خان در پارلمان پاکستان و عزل او، رسانه‌های پاکستان اعلام کردند نخست وزیر معزول چند دقیقه قبل دفتر نخست‌وزیری را ترک کرده است.

رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند پارلمان این کشور دوشنبه ۱۱ آوریل برابر با ۲۲ فروردین نخست وزیر جدید را انتخاب خواهد کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->