رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: نیروهای مسلح «قوی‌شدن» را بر اساس منویات رهبری پرشتاب‌تر از گذشته به پیش می‌برند

  • کد خبر: ۱۰۵۲۳۹
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸
سرلشکر باقری: نیروهای مسلح «قوی‌شدن» را بر اساس منویات رهبری پرشتاب‌تر از گذشته به پیش می‌برند
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۹ فروردین ماه روز ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که نیروهای مسلح در صف واحد با نصب‌العین قراردادن «بیانیه گام دوم انقلاب»، نقشه راه «قوی‌شدن» را بر اساس منویات رهبری پرشتاب‌تر از گذشته به پیش می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن پیام سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری به این شرح است :

برادر ارجمند امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده محترم کل ارتش جمهوری اسلامی ایران

سلام علیکم؛

فرارسیدن " ۲۹ فروردین ماه" روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و تجلیل از حماسه آفرینی های نیروی زمینی آجا را به جنابعالی و آحاد فرماندهان و کارکنان مومن، شجاع و مجاهد آن سازمان مقتدر و خانواده‌های شریف و مصمم آنان صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

این روز بزرگ که در تاریخ انقلاب و میهن اسلامی یادآور خاموش شدن فتنه ضد انقلاب و منافقین پلید در انحلال ارتش پس از سقوط رژیم وابسته پهلوی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است ، در گذر زمان عمق تدبیر و تصمیم حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر حفظ ارتش و پی ریزی یک توان راهبردی مکتبی و نیروی موثر و سلحشور در کنار سایر نیروها و نهادهای برآمده از متن انقلاب و مردم مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای دفاع از استقلال، امنیت و تمامیت ارضی کشور و صیانت از دستاورد ها و ارزش های انقلاب شکوهمند اسلامی پدیدار ساخت.

تاریخ ۴۴ ساله اخیر کشور عزیزمان عرصه ها و لحظه های شکوهمند ، پرافتخار و پرشماری را یادآوری می کند که در صحنه آن نقش آفرینی های حماسی و تعیین‌کننده ارتشیان فداکار و سلحشور برای مقابله قاطعانه با ضد انقلاب و مزدوران استکبار جهانی در همراهی با سایر نیروهای مدافع انقلاب در کردستان و سپس از جنگ تحمیلی جهانی ۸ ساله صدام علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران و در ادامه تا به امروز در میدان های متنوعی از جهاد و رشادت در قدرت سازی برای میهن عزیز ، می درخشد.

در طلیعه قرن پانزدهم شمسی و در شرایط خطیر تاریخی حاضر که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران متحد و مقتدر با درک صحیح و عمیق از واقعیات و مقتضیات فراروی خود در صف واحد با نصب العین قرار دادن " بیانیه گام دوم انقلاب" ، نقشه راه "قوی شدن" را بر اساس منویات و تعالیم حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) با ظرفیت افزایی دفاعی و بازدارنده پرشتاب تر از گذشته به پیش می برند ، رجاء واثق دارم ارتش قهرمان با پشتوانه های مطمئن تخصصی و تجارب ارزنده ، شناخت دقیق تهدیدات متصور پیش روی میهن اسلامی و برخورداری از نیروی انسانی مومن، بصیر، متعهد، انقلابی و ولایت‌مدار لحظه‌ای از مجاهدت فکری و عملی در این راستا ، به عنوان مسئله امروز و فردای کشور غفلت نخواهد کرد.

با گرامیداشت یاد، خاطره و آرمان‌های بلند شهیدان همیشه جاوید ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه صیاد دلها امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، توفیق دائمی این سازمان مقتدر را در کنار سایر قوای مسلح و مدافعان امنیت کشور برای پاسخ قاطع و درخور به توطئه‌ها و تهدیدهای دشمنان از درگاه قادر متعال طلب می کنم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->