یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست
سرخط خبرها

امیر سرتیپ حیدری: ارتش معتقد است ولایت فقیه نعمت ماست

  • کد خبر: ۱۰۴۹۹۳
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۳
امیر سرتیپ حیدری: ارتش معتقد است ولایت فقیه نعمت ماست
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از ولایت فقیه به عنوان صراط مستقیم و بالاترین نعمت خداوند برای نیروهای مسلح یاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر کیومرث حیدری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز تهران با گرامی داشت روز ۲۹ فروردین (روز ارتش جمهوری اسلامی ایران) گفت: امروز آنچه برای نیروی زمینی از اهمیت برخوردار است، موضوع ولایی بودن و ولایت مدار بودن است و امروز رهبر معظم انقلاب  امر به جهاد تبیین فرمودند و  ارتش جمهوری اسلامی در این عرصه پیش قدم بوده است.

وی با طرح این سوال که چرا جهاد تبیین؟ افزود:  نیاز فوری و قطعی امروز ما جهاد تبیین است زیرا دشمنان این نظام مواردی را  که هویت انقلابی به آن مرتبط است و ارزش های انقلابی ما به آن مفتخر است را نشانه گیری کرده‌اند و باید در جهاد تببین،  انقلابی بودن و ولایی بودن و ولایی ماندن را تبیین کنیم تا این خیال دشمن به نیستی و فراموشی سپرده شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: اولین و محوری ترین هجمه دشمن به اصل ولایت فقیه و بعد اقتصاد و فرهنگ‌ جامعه اسلامی و قرآنی و توان دفاعی نیروهای مسلح است.

حیدری افزود:در نیروهای مسلح مخصوصا در ارتش، اعتقاد ما براین است ولایت فقیه صراط مستقیم ما و بالاترین نعمت است که خدا ما را از آن بهره مند کرده است.

وی تاکید کرد: در موضوع توان دفاعی که در جهاد تبیین باید مبادرت  به آن داشته باشیم امروز بایداین سوال پیش بیاید چرا دشمنان توان دفاعی ما را مورد هجمه قرار دادند؟ زیرا در روی این جغرافیای هستی تنها نیروهای مسلحی که توانسته روی پای خود بایستد، نیروهای مسلح و نیروی زمینی  است.

حیدری ادامه داد: اقتدار دفاعی به این نیست که مثل کشورهای حاشیه خلیج فارس کشور را به انبار باروت و  به انبار مهمات بیگانه تبدیل کنیم، زیرا استمرار ندارد؛ بلکه بنیان توان دفاعی ، خودکفایی است که این موضوع در ارتش جمهوری اسلامی از روزی که مستشاران امریکایی این کشور را ترک کردند به منصه ظهور رسیده است.

وی افزود:  حضور امروز ما در مرزها به معنای این نیست که خطری ما را تهدید می کند بلکه حضورمان بدلیل  اشراف اطلاعاتی بیشتر است.

وی افزود: از مولفه های دیگر اقتدار ما این است که در منطقه، نیروهای مسلح بودند که هیمنه پوشالی امریکا را به کرات شکستند و امروز آنرا  تعقیب می کنیم که مفتضحانه منطقه را ترک کنند.


وی خطاب به رژیم صهیونیستی گفت:  ما در سردرب تمام پادگان ها روز شمار نابودی شما را به صورت تابلوی روان ایجاد کردیم.

وی در پایان گفت:  کشور ما از امنیت بالایی برخوردار است وشیطنت هایی که در خصوص مرزها در فضای مجازی رخ می‌دهد کار دشمن است و به آن  اعتنایی نداشته باشید. ما هم در عرصه امنیت و هم در مردم یاری و کمک به مردم حضور داشتیم‌. حضرت آقا هم  در زلزله و سیل رضایت خود را از اقدامات ما در ارتش اعلام کردند. از زمان شیوع کرونا هم ما ۲۸ بیمارستان و ۱۲ هزار کادر پزشکی مجرب داشتیم و ۱۰  شهید مدافع سلامت تقدیم کردیم و ۹ بیمارستان تنفسی و دایمی ساختیم و به دارایی وزارت بهداشت اضافه کردیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->