نمرات فاجعه بار آزمون های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق تصمیم‌گیری برای تعطیلی ادارات به استانداران واگذار شد فیلمی از لحظه سقوط بالگرد در مکزیک رئیس اداره محیط زیست، سلامت و ایمنی شهرداری مشهد: تعطیلی کشور برای اشعه ماورای بنفش منطقی نیست رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: تب دنگی در کشور فراگیر می‌شود، نیاز به کیت‌های تشخیص سریع داریم هشدار وزارت بهداشت به مردم در پی افزایش موج گرما | برای دوری از گرمازدگی و اثرات اشعه‌های مضر، از ساعت ۱۲ تا ۱۶ از خانه خارج نشوید آیا قطره آهن دندان‌های کودکان را سیاه می‌کند؟ تداوم هوای گرم در ارتفاعات کشور (۴ مرداد ۱۴۰۳) آیا احتمال تعطیلی ادارات و بانک‌ها در روزهای شنبه و یکشنبه (۶ و ۷ مرداد) وجود دارد؟ + فیلم آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تاکید وزیر نیرو بر تخصیص اعتبار طرح‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد
سرخط خبرها

کمک به بیماران قلبی با فناوری استفاده شده در واکسن‌های کرونا

  • کد خبر: ۱۰۵۲۹۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
کمک به بیماران قلبی با فناوری استفاده شده در واکسن‌های کرونا
دانشمندان انگلیسی در تلاش هستند تا از فناوری به کار رفته در ساخت واکسن‌های کووید ۱۹ برای توسعه راه‌های درمانی حملات قلبی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان بیمارستان کالج کینگ لندن در حال انجام مطالعاتی برای تطبیق ردیاب ژنتیکی مورد استفاده در ساخت واکسن‌های کرونا هستند تا به بازسازی قلب‌های آسیب‌دیده در اثر حملات قلبی کمک کنند.

پروفسور مائورو جیاکا T محقق ارشد این مطالعه گفت: همه ما با تعدادی سلول عضلانی در قلب خود به دنیا می‌آییم و دقیقا همان سلول‌هایی هستند که با آن‌ها خواهیم مرد. قلب نمی‌تواند خود را پس از حمله قلبی ترمیم کند. هدف ما یافتن درمانی است که بتواند سلول‌های باقی مانده را متقاعد به تکثیر کند.

جیاکا افزود: ما دقیقاً از همان فناوری واکسن‌های فایزر و مدرنا برای تزریق مولکول‌های RNA به قلب استفاده می‌کنیم تا به سلول‌های باقی‌مانده قلب می‌رسند و تکثیر آن‌ها را پیش می‌بریم. سلول‌های جدید جایگزین مرده‌ها می‌شوند و بیمار بافت عضلانی جدیدی خواهد داشت.

جیاکا تاکید کرد علاوه بر کمک به بازسازی قلب، تیم او در حال کار بر روی درمانی است که مرگ سلولی را در طول حمله قلبی متوقف می‌کند.

تلاش‌ها برای بازسازی قلب آسیب‌دیده خوک تاکنون موفقیت‌آمیز بوده است و آزمایش‌های انسانی در دو سال آینده برنامه‌ریزی شده اند.

ایست قلبی به عضله قلب ضربه وارد می‌کند و تا ۱۰۰ سلول در این اندام حیاتی را از بین می‌برد. قلب انسان توانایی التیام خود را ندارد و بسیاری از قربانیان ایست قلبی را با عواقب جدی مواجه می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->