دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

کمک به بیماران قلبی با فناوری استفاده شده در واکسن‌های کرونا

  • کد خبر: ۱۰۵۲۹۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
کمک به بیماران قلبی با فناوری استفاده شده در واکسن‌های کرونا
دانشمندان انگلیسی در تلاش هستند تا از فناوری به کار رفته در ساخت واکسن‌های کووید ۱۹ برای توسعه راه‌های درمانی حملات قلبی استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان بیمارستان کالج کینگ لندن در حال انجام مطالعاتی برای تطبیق ردیاب ژنتیکی مورد استفاده در ساخت واکسن‌های کرونا هستند تا به بازسازی قلب‌های آسیب‌دیده در اثر حملات قلبی کمک کنند.

پروفسور مائورو جیاکا T محقق ارشد این مطالعه گفت: همه ما با تعدادی سلول عضلانی در قلب خود به دنیا می‌آییم و دقیقا همان سلول‌هایی هستند که با آن‌ها خواهیم مرد. قلب نمی‌تواند خود را پس از حمله قلبی ترمیم کند. هدف ما یافتن درمانی است که بتواند سلول‌های باقی مانده را متقاعد به تکثیر کند.

جیاکا افزود: ما دقیقاً از همان فناوری واکسن‌های فایزر و مدرنا برای تزریق مولکول‌های RNA به قلب استفاده می‌کنیم تا به سلول‌های باقی‌مانده قلب می‌رسند و تکثیر آن‌ها را پیش می‌بریم. سلول‌های جدید جایگزین مرده‌ها می‌شوند و بیمار بافت عضلانی جدیدی خواهد داشت.

جیاکا تاکید کرد علاوه بر کمک به بازسازی قلب، تیم او در حال کار بر روی درمانی است که مرگ سلولی را در طول حمله قلبی متوقف می‌کند.

تلاش‌ها برای بازسازی قلب آسیب‌دیده خوک تاکنون موفقیت‌آمیز بوده است و آزمایش‌های انسانی در دو سال آینده برنامه‌ریزی شده اند.

ایست قلبی به عضله قلب ضربه وارد می‌کند و تا ۱۰۰ سلول در این اندام حیاتی را از بین می‌برد. قلب انسان توانایی التیام خود را ندارد و بسیاری از قربانیان ایست قلبی را با عواقب جدی مواجه می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->