سوانح رانندگی در محور تایباد؛ ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن
سرخط خبرها

ساخت دستگاه‌هایی که علائم پارکینسون را کاهش می‌دهند

  • کد خبر: ۱۰۵۷۰۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
  • ۱
ساخت دستگاه‌هایی که علائم پارکینسون را کاهش می‌دهند
محققان با ساخت دو دستگاه ایمپلنت نخاعی و پمپی که شبیه پمپ انسولینی کار می‌کند، موفق شده اند دو علامت شایع را در بیماران مبتلا به پارکینسون تا حد زیادی کاهش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، افرادی که مبتلا به نوع پیشرفته پارکینسون هستند، به سختی چند پله را بالا و پایین می‌روند و خوابیدن نیز برای آن‌ها دشوار است، اما تحقیقات جدید امید‌های تازه‌ای را برای کاهش این دو علامت ناتوان کننده برای بیماران به همراه دارد.  

میلیون‌ها نفر در دنیا از بیماری پارکینسون رنج می‌برند. این بیماری که به مرور تخریبی می‌شود، عملکرد‌های حرکتی بیماران را از بین برده و گاهی مراحل بیماری تا حدی تشدید می‌شود که بیمار زمین گیر شده و باید تمام شبانه روز روی تخت یا ویلچیر باقی بماند.  

این به دلیل وضعیتی به نام «افت فشار خون ارتواستاتیک» است که زمانی رخ می‌دهد که فرد در حالت ایستاده ناگهان دچار افت فشار خون می‌شود و پس از چند قدم راه رفتن دچار سرگیجه شده و حتی ممکن است غش کند. برای بیماران مبتلا به پارکینسون، این حالت به این دلیل رخ می‌دهد که تنظیم کننده‌ای در مغز که به طور معمول جریان خون کافی به مغز را هنگام ایستادن تضمین می‌کند، مختل شده است.  

اما تحقیقات محققان فرانسوی نشان می‌دهد: نوعی ایمپلنت طناب نخاعی می‌تواند به کاهش علائم در پا‌های بیماران مبتلا به پارکینسون کمک کند. به گزارش سیناپرس، آن‌ها با آزمایش این ایمپلنت سه بیمار دریافتند که این بیماران که به نوعی فلج شده بودند، با کمک همین ایمپلنت بار دیگر موفق به راه رفتن شدند.  

در افراد معلول، ایمپلنت طناب نخاعی، چگونگی ارسال تکانه‌های الکتریکی را به ماهیچه‌ها تقلید کرده و ارتباطات موجود در این میان را دوباره احیا و برقرار می‌کنند. «افت فشار خون ارتواستاتیک»، تنظیم کننده‌ای را در مغز تحریک می‌کند که نیاز به ارسال خون بیشتر را در هنگام ایستادن احساس می‌کند. پیش از کاشت ایمپلنت، بیمارانی که تخت بررسی بودند، بعد از برداشتن چند قدم از حال می‌رفتند.  

اما آن‌ها سه ماه بعد از کاشت ایمپلنت در مغز، قادر بودند بیش از ۲۵۰ متر را با کمک عصا راه بروند. به گزارش سیناپرس، این بیماران درمان نمی‌شوند و نمی‌توان انتظار داشت بتوانند در دوی ماراتون شرکت کنند، اما این عمل جراحی می‌تواند کیفیت زندگی آن‌ها را تا حد زیادی افزایش دهد.  

از سوی دیگر، بی خوابی نیز از دیگر علائم شایع در میان مبتلایان به پارکینسون است که در بیش از ۱۰ میلیون مبتلا به این بیمار مشاهده می‌شود. از این میان، حدود سه چهارم افراد با علائم مرتبط با خواب دست به گریبان اند.  
خواب این افراد معمولا تحت تأثیر لرزش‌های کنترل نشده‌ای است که بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

عامل دیگر در اختلال خواب در این افراد، کمبود دوپامین است که به طور شایع در بیماران مبتلا به پارکینسون مشاهده می‌شود. داروی آپومورفین برای کاهش علائمی مانند لرزش و سفت شدن عضلات، در این بیماران جایگزین دوپامین می‌شود.

اما این دارو زمانی که به طور خوراکی مصرف می‌شود می‌تواند باعث افزایش سطح دوپامین و افت ناگهانی آن شود که منجر به بروز گرفتگی‌های ماهیچه‌ای می‌شود. دستگاهی شبیه پمپ انسولین که بتواند داروی آپومورفین را به طور مداوم در طول شب تزریق کند، می‌تواند این مشکل را حل کند. استفاده از این پمپ به طور قابل توجهی کیفیت زندگی مبتلایان به پارکینسون را افزایش می‌دهد.  

منبع: سیناپرس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا عبداله زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
0
0
۱۷ ساله پارکینسون دارم مریضیم شدید شده راهنماییم کنین لطفا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->