راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

ساخت دستگاه‌هایی که علائم پارکینسون را کاهش می‌دهند

  • کد خبر: ۱۰۵۷۰۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
  • ۱
ساخت دستگاه‌هایی که علائم پارکینسون را کاهش می‌دهند
محققان با ساخت دو دستگاه ایمپلنت نخاعی و پمپی که شبیه پمپ انسولینی کار می‌کند، موفق شده اند دو علامت شایع را در بیماران مبتلا به پارکینسون تا حد زیادی کاهش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، افرادی که مبتلا به نوع پیشرفته پارکینسون هستند، به سختی چند پله را بالا و پایین می‌روند و خوابیدن نیز برای آن‌ها دشوار است، اما تحقیقات جدید امید‌های تازه‌ای را برای کاهش این دو علامت ناتوان کننده برای بیماران به همراه دارد.  

میلیون‌ها نفر در دنیا از بیماری پارکینسون رنج می‌برند. این بیماری که به مرور تخریبی می‌شود، عملکرد‌های حرکتی بیماران را از بین برده و گاهی مراحل بیماری تا حدی تشدید می‌شود که بیمار زمین گیر شده و باید تمام شبانه روز روی تخت یا ویلچیر باقی بماند.  

این به دلیل وضعیتی به نام «افت فشار خون ارتواستاتیک» است که زمانی رخ می‌دهد که فرد در حالت ایستاده ناگهان دچار افت فشار خون می‌شود و پس از چند قدم راه رفتن دچار سرگیجه شده و حتی ممکن است غش کند. برای بیماران مبتلا به پارکینسون، این حالت به این دلیل رخ می‌دهد که تنظیم کننده‌ای در مغز که به طور معمول جریان خون کافی به مغز را هنگام ایستادن تضمین می‌کند، مختل شده است.  

اما تحقیقات محققان فرانسوی نشان می‌دهد: نوعی ایمپلنت طناب نخاعی می‌تواند به کاهش علائم در پا‌های بیماران مبتلا به پارکینسون کمک کند. به گزارش سیناپرس، آن‌ها با آزمایش این ایمپلنت سه بیمار دریافتند که این بیماران که به نوعی فلج شده بودند، با کمک همین ایمپلنت بار دیگر موفق به راه رفتن شدند.  

در افراد معلول، ایمپلنت طناب نخاعی، چگونگی ارسال تکانه‌های الکتریکی را به ماهیچه‌ها تقلید کرده و ارتباطات موجود در این میان را دوباره احیا و برقرار می‌کنند. «افت فشار خون ارتواستاتیک»، تنظیم کننده‌ای را در مغز تحریک می‌کند که نیاز به ارسال خون بیشتر را در هنگام ایستادن احساس می‌کند. پیش از کاشت ایمپلنت، بیمارانی که تخت بررسی بودند، بعد از برداشتن چند قدم از حال می‌رفتند.  

اما آن‌ها سه ماه بعد از کاشت ایمپلنت در مغز، قادر بودند بیش از ۲۵۰ متر را با کمک عصا راه بروند. به گزارش سیناپرس، این بیماران درمان نمی‌شوند و نمی‌توان انتظار داشت بتوانند در دوی ماراتون شرکت کنند، اما این عمل جراحی می‌تواند کیفیت زندگی آن‌ها را تا حد زیادی افزایش دهد.  

از سوی دیگر، بی خوابی نیز از دیگر علائم شایع در میان مبتلایان به پارکینسون است که در بیش از ۱۰ میلیون مبتلا به این بیمار مشاهده می‌شود. از این میان، حدود سه چهارم افراد با علائم مرتبط با خواب دست به گریبان اند.  
خواب این افراد معمولا تحت تأثیر لرزش‌های کنترل نشده‌ای است که بیمار را از خواب بیدار می‌کند.

عامل دیگر در اختلال خواب در این افراد، کمبود دوپامین است که به طور شایع در بیماران مبتلا به پارکینسون مشاهده می‌شود. داروی آپومورفین برای کاهش علائمی مانند لرزش و سفت شدن عضلات، در این بیماران جایگزین دوپامین می‌شود.

اما این دارو زمانی که به طور خوراکی مصرف می‌شود می‌تواند باعث افزایش سطح دوپامین و افت ناگهانی آن شود که منجر به بروز گرفتگی‌های ماهیچه‌ای می‌شود. دستگاهی شبیه پمپ انسولین که بتواند داروی آپومورفین را به طور مداوم در طول شب تزریق کند، می‌تواند این مشکل را حل کند. استفاده از این پمپ به طور قابل توجهی کیفیت زندگی مبتلایان به پارکینسون را افزایش می‌دهد.  

منبع: سیناپرس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا عبداله زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
0
0
۱۷ ساله پارکینسون دارم مریضیم شدید شده راهنماییم کنین لطفا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->