مشاهده یک قلاده پلنگ در قائم‌شهر مازندران + فیلم‌

  • کد خبر: ۱۰۵۸۸۵
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۷
  • ۵
مشاهده یک قلاده پلنگ در قائم‌شهر مازندران + فیلم‌
ویدئویی از یک قلاده پلنگ سرگردان در قائمشهر مازندران را در ادامه مشاهده می‌کنید.
به گزارش شهرآرانیوز، یک قلاده پلنگ بالغ صبح امروز یکشنبه چهارم اردیبهشت ماه بر بالای یکی از ساختمان‌های خیابان ساری شهر قائم شهر مشاهده شده است.
بر اساس تصاویر دریافتی و مشاهده شاهدان عینی این پلنگ در تاریکی هوا ابتدا وارد خیابان ساری شهر قائم شهر شد و از یکی از ساختمان های تجاری مسکونی بالا رفت و مدتی در آنجا ماند اما با روشن شدن هوا و حضور مردم که برای انجام کارهای بانکی به این ساختمان مراجعه کرده بودند به هیجان آمد و پس از پایین آمدن از ساختمان در اطراف شروع به جولان دادن کرد.
بر اساس گزارش منابع محلی نیرو‌های آتش نشانیدرحال ایجاد شرایطی برای مهار پلنگ هستند.
 
تعداد بازدید : 9932
ماموران انتظامی و محیط‌زیست نیز بعد از دریافت گزارش در حال بررسی وضعیت و به دام انداختن این حیوان هستند و از شهروندان حوزه خیابان کارگر قائم شهر نیز خواسته اند از منازل خارج نشوند.
محیط زیست می گوید با توجه به اینکه در اطراف قائم شهر مکانی برای زیست این گونه حیات وحش وجود ندارد به احتمال زیاد این حیوان خانگی بوده و از قفس رها شده است.
 
تعداد بازدید : 4804
تعداد بازدید : 5212
 
پلنگ قائم شهر زمین گیر شد

روابط عمومی محیط زیست مازندران اعلام کرد : پلنگ سرگردان با استفاده از تفنگ بیهوشی در یکی از باغ‌های اطراف راه آهن قائم شهر زمین گیر شد.

.این پلنگ برای انجام آزمایش‌ها در حال انتقال به پناهگاه حیات وحش سمسکنده ساری است

تعداد بازدید : 4694
منبع: YJC  
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
United States of America
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۴
0
2
پلنگ ها باهوش شده اند یا آدم های باهوش اخبار پلنگ هارا در مازندران منتشر می کنند.
ورجه وورجه
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۵
0
1
واقعابرای کسی که این پلنگو قاچاقی نگه داشته متاسفم.حقش این بودکه اونومیخورد.نه که خودش کشته بشه.احتمالامیخواسته رودست اونایی که حیوون خونگی دارن دربیاید.
طاها
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۰۶
0
1
دلم برای پلنگ می سوزه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
1
0
نامرداچندنفربه یه نفر؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
1
0
اول به نیروهاتون تیراندازی یادبدین بعداتفنگ بدین دستشون تااینطورفاجعه به بارنیارین