تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خطیب زاده: رفت‌وآمد دیپلمات‌ها ربطی به شناسایی طالبان ندارد

  • کد خبر: ۱۰۶۱۰۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۲
خطیب زاده: رفت‌وآمد دیپلمات‌ها ربطی به شناسایی طالبان ندارد
سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه رفت‌وآمد دیپلمات‌ها ربطی به شناسایی هیات حاکمه جدید افغانستان ندارد گفت: جمهوری اسلامی ایران بسیار متأسف است که هیأت حاکمه افغانستان هنوز نتوانسته امنیت لازم را در برخی مناطق افغانستان برقرار کند،

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری امروز خود در توضیح گزارش‌های مبنی بر پذیرش حداقل یک دیپلمات دولت موقت طالبان در سفارت افغانستان در تهران، گفته‌ است که رفت‌وآمد دیپلمات‌ها میان دو کشور براساس کنوانسیون‌های بین‌المللی امری عادی است و ربطی به شناسایی هیات حاکمه جدید افغانستان و موضوعات دیگر ندارد.

اینجا ببینید:

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص حق آبه هیرمند تاکید کرد: کمیساران عالی آب با هم دیدارهایی داشته‌اند و برخی اقدامات ناکافی از سوی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان انجام شده است.

خطیب زاده در خصوص انفجارهای زنجیره‌ای در افغانستان که هزاره‌ها و شیعیان را هدف قرار داده‌اند، گفت:  تامین امنیت همه اقوام مسئولیت قطعی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان است. ایران بسیار متأسف است که این هیأت هنوز نتوانسته امنیت لازم را در برخی مناطق برقرار کند، ما آمادگی داریم، تجربیات خودمان را در مبارزه با این گروه‌های تروریستی به هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان منتقل کنیم تا شاهد افغانستانی بهتر برای مردم افغانستان باشیم.

نگرانی ایران از احتمال تکرار تنش مرزی

وی در خصوص تنش مرزی بین ایران و افغانستان در دوغارون تاکید کرد: مرزداران غیور ما در مرزهای ما با افغانستان به جهت اوضاع داخلی افغانستان و نا آشنایی احتمالی برخی از ماموران مرزی هیأت حاکمه سرپرستی افغانستان که در مرزهای ایران مستقر کرده با خویشتن‌داری تا امروز رفتار کرده اند. البته تکرار این موضوع جای نگرانی جدی دارد، ضمن آنکه مرزداران ما مسئولیت دارند از هرگونه تردد غیرقانونی جلوگیری کنند و آمادگی داریم تعلیمات را در خصوص نقاط مرزی و رفتار حرفه‌ای، به مرزبانان جدید افغانستان بدهیم. امیدواریم این خویشتنداری باعث سوءبرداشت طرف مقابل نشده باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->