ثبت بیشترین و کمترین تورم ماهانه استان‌ها اعلام شد اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تامین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک با هدف خالی کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴
سرخط خبرها

ثبت رکورد جدید در وصول درآمد‌های مالیاتی خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۱۰۶۷۴۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۷
ثبت رکورد جدید در وصول درآمد‌های مالیاتی خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۰
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی گفت: طی سال گذشته بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان مالیات در استان وصول شده که ۵۴ درصد آن سهم مالیات‌های مستقیم و ۴۶ درصد آن از مالیات‌های غیر مستقیم می‌باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی، با اشاره به موفقیت قابل توجه و کم سابقه وصول درآمد‌های مالیاتی در سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: طی سال گذشته بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان مالیات در استان وصول شده که ۵۴ درصد آن سهم مالیات‌های مستقیم و ۴۶ درصد آن از مالیات‌های غیر مستقیم می‌باشد.

 احمدرضا مدبرنیا با بیان اینکه تحقق درآمد‌های مالیاتی سازمان در سال گذشته به طور کامل انجام شده و رکورد جدیدی در وصولی درآمد‌های مالیاتی به ثبت رسیده است، افزود: البته سهم خراسان رضوی از درآمد‌های مالیاتی کشور که باید در سال ۱۴۰۰ محقق می‌شد، حدود ۸۷۰۰ میلیارد تومان است. این عدد در مدت مشابه سال قبل آز آن ۵۱۰۰ میلیارد تومان بوده است.


وی عنوان کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌های خراسان رضوی در سال گذشته از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده ۱۷۰۰ میلیارد تومان دریافت کرده‌اند که این رقم در سال ۹۹ مبلغ ۸۴۸ میلیارد تومان بوده است.
مدبرنیا خاطرنشان کرد: حدود ۹۵ درصد از بودجه استان توسط اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی تامین می‌شود و تاکنون مشکلی در تامین این بخش از بودجه استان نداشتیم.


مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ در حوزه استرداد مالیاتی که شامل صادرات و اعتبار‌های مازاد بر پرداختی است، حدود ۵۴۹ میلیارد تومان استرداد داشتیم که این رقم در سال ۹۹، ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بوده است.


مدبرنیا درباره فرار‌های مالیاتی در استان گفت: از مهر ماه سال ۹۹ و در راستای اجرای ماده ۱۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم اداره‌ای با نام اداره بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی به منظور افزایش خوداظهاری و شفافیت در امور مالیاتی در استان تشکیل شد که تا پایان سال گذشته ۷۷ مورد پرونده مورد بازرسی قرار گرفته است.


مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی با اشاره به وصول معوقات نیز خاطرنشان کرد: در حوزه وصول معوقات در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۵ درصد نسبت به سال ۹۹ رشد داشته‌ایم. همچنین در سال گذشته بالغ بر ۳۹ هزار تقسیط بدهی مالیاتی در استان صورت گرفته است.


مدبرنیا با اشاره به قطعی‌سازی اظهارنامه‌های مالیاتی در سال ۹۸ عنوان کرد: در سال ۹۸، ۲۱۳ هزار و ۳۵۹ اظهارنامه مالیاتی در بخش مشاغل داشتیم که تعداد ۱۷۳ هزار و ۵۶۸ مورد آن قطعی‌سازی شده است. همچنین ۲۱ هزار و ۲۶۴ اظهارنامه مالیاتی مربوط به شرکت‌ها بوده که از این تعداد ۲۹۶۸ مورد قطعی‌سازی شده است.


مدبرنیا با اشاره به اینکه وصول مالیات، نقش مهمی در کمک به تحقق برنامه‌های دولت در عمران و آبادانی کشور دارد، اضافه کرد: اقدامات لازم برای وصول منابع جدید از جمله مالیات خودرو‌های گران قیمت، مالیات واحد‌های مسکونی گران قیمت و مالیات خانه‌های خالی که تاکنون معطل مانده بود، صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه رشد کم سابقه درآمد‌های مالیاتی سال گذشته حاصل اجرای برنامه‌های تحولی و افزایش تلاش همکاران خدوم در حوزه‌های گوناگون از جمله مبارزه با فرار مالیاتی و شناسایی مودیان جدید، تسریع در وصولی معوقات مالیاتی، تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مالیاتی و اصلاح فرآیند‌های حسابرسی و دادرسی است، اظهار داشت: بدیهی است گذار نظام مالیاتی به وضعیت مطلوب از طریق هوشمندسازی و داده مبنا کردن فرآیند‌های مالیاتی، نقش مهمی در افزایش کارآیی و توانمندسازی نظام مالیاتی در تامین درآمد‌های مالیاتی ایفا می‌نماید.


مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی ضمن تاکید بر رعایت عدالت محوری در همه امور، گفت: در رویکرد تحولی جدید، نظام مالیاتی به سمت شیوه‌های اثربخش و مطلوب مالیات‌ستانی، مودی مداری و افزایش اقتدار و اعتبار نظام مالیاتی در حرکت است و فرآیند‌ها و ساز و کار‌هایی که مبتنی بر اطلاعات و داده‌های دریافت شده از مراجع ذیربط و همچنین سامانه‌های مالیاتی است، مبنای تشخیص درآمد و وصول عادلانه مالیات خواهد بود.
مدبرنیا تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی در تلاش است تا با هوشمندسازی فرآیند‌های مالیاتی، مبارزه جدی با فرار‌های مالیاتی و ارایه خدمات الکترونیکی موثر، ضمن افزایش رضایت مندی مودیان، اقدامات موثری را نیز برای تحقق درآمد‌های مالیاتی پیش بینی شده در بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور که با رشد چشمگیری نیز همراه خواهد بود، به اجرا در آورد.
مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی در خاتمه تاکید کرد: رویکرد اصلی سازمان در فرآیند مالیات ستانی این است که ضمن برنامه ریزی هدفمند برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، رشد درآمد‌های مالیاتی با تکیه بر اطلاعات شفاف، دقیق و بدون فشار بر مودیان دارای پرونده و منضبط انجام گیرد و به گونه‌ای عمل شود که با تمرکز بر پایه‌های جدید مالیاتی حتی از بار مالیاتی بخش تولید کاسته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->