واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجرای رتبه‌بندی معلمان و آموزش و پرورش باید مسئله اول کشور باشد

  • کد خبر: ۱۰۶۸۵۶
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
  • ۱
اجرای رتبه‌بندی معلمان و آموزش و پرورش باید مسئله اول کشور باشد
عضو هیأت رئیسه مجلس درخصوص اجرای صحیح قانون رتبه‌بندی و بازنگری در بخشنامه نقل و انتقالات فرهنگیان به وزیر آموزش و پرورش تذکر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی فیروزجائی در نشست علنی امروز (شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به روز ۱۲ اردیبهشت ماه گفت: ۱۲ اردیبهشت ماه روز بزرگداشت مقام معلم و استادان کشور که مسئولیت خطیر تربیت نسل آینده را برعهده دارند را تبریک می‌گوییم.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد: از وزیر آموزش و پرورش انتظار داریم در خصوص اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان، بازنگری بخشنامه نقل و انتقال فرهنگیان، خروج این دستگاه زیربنایی و مهم از روزمرگی و نیز تلاش در جهت تبدیل آموزش و پرورش به مسئله اول کشور اقدامات جدی انجام دهد.

وی در ادامه افزود: هرگونه حرکت رو به جلو در جامعه منوط به تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت کشورمان است.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر جهاد کشاورزی در ادامه مطرح کرد: در روز‌های اخیر گرانی‌هایی در برخی اقلام و کالا‌های اساسی، قیمت خودرو، قیمت نهاده‌های دامی و کشاورزی و همین طور مشکل تأمین سوخت مورد نیاز اراضی شالیزاری در استان‌های شمالی کشور شاهد بودیم و از وزرای مربوطه انتظار می‌رود در جهت انجام وظایف قانونی خود و نیز در جهت رفع تضییع حقوق آحاد مردم اقدامات جدی را انجام دهند.

منبع: خانه‌ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۰
0
0
باز چاخان پشت چاخان فقط حرف یک رتبه بندی آبروی کشور ومعلم را بردید برای خوردنشان پول دارید برای دیگران نیست آقای رییسی از شما متاسفم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->