اسکان بیش از ۱۴۸ هزار زائر در مدارس و مراکز آموزش و پرورش مشهد در دهه آخر ماه صفر کشف ۱۸۰ بسته هرویین بلعی از ۲ تبعه افغان در مرز تایباد (۴ شهریور ۱۴۰۴) مردم اسناد مالکیت دفترچه‌ای را تعویض کنند رئیس دانشگاه فردوسی مشهد: شبه‌علم در کمین دانشگاه‌ها | الگویی از سیره پیامبر (ص) برای نجات دانشگاه‌ها از بحران هویت زنان بالای ۵۰ سال به این مکمل لب نزنند پایش ایمنی و بررسی فلزات سنگین در محصولات آرایشی و بهداشتی آیا آموزش در در دانشگاه‌های علوم پزشکی مجازی می‌شود؟ صدور کیفرخواست یکی از نمایندگان مجلس (۴ شهریور ۱۴۰۴) اتمام بازسازی مدارس سنگی کشور تا کمتر از یک سال آینده (۴ شهریور ۱۴۰۴) | اولویت با کدام استان‌ها است؟ انتقاد بازنشستگان کشوری: چرا وام ازدواج فرزندان به ما نرسید! شیوع خاموش دیابت بین بچه‌مدرسه‌ای‌ها | کرونا آمار کودکان دیابتی ایران را افزایش داد هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به کیمچی و کفیر غیراستاندارد دلایل اصلی نارضایتی بیماران از مراکز درمانی | بخشنامه وزارت بهداشت برای برخورد با تخلفات دادستانی علیه یک فعال فضای‌مجازی اعلام جرم کرد افزایش مرخصی زایمان و پوشش درمان ناباروری در قانون حمایت از خانواده ۵۰ هزار پزشک زن در سراسر کشور فعالیت می‌کنند ثبت ۴۰۰ میلیون مراجعه به پزشکان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ درگیری خونین ۲ خانواده در مشهد بر سر یک شامپو | پایان راه عشق دانشگاهی به طلاق! پایان خونین پرونده مهریه در مشهد؛ قتل همسر و خودکشی با کلت جنگی + تصویر جنایت مرگ مرد ۶۱ ساله در نزاع همسایگان بر سر جای پارک در مشهد! نجات کودک ۲ ساله از مرگ حتمی در حرم امام رضا (ع) از عربد‌ه‌کشی مرگبار در جنوب تهران تا کشف جسد پیرمرد در تهرانپارس آخرین جزئیات از پرونده قتل الهه حسین‌نژاد تخلف وزارت بهداشت در اعلام ظرفیت‌های پزشکی به سازمان سنجش | مهاجرت ۴۰ هزار دانشجو برای تحصیل در رشته‌های پزشکی دستگیری سارق حرفه‌ای پژو پارس با بیش از ۳۰ فقره سرقت در مشهد + فیلم کاهش ۸۰ درصدی تصادفات در جاده‌های خراسان رضوی در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ ۲ درصد از مردم اهداکننده خون هستند حدود ۵۵ هزار خدمت درمانی و امدادی در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد به زائران ارائه شد | افزایش ۱۰ درصدی آمار گرمازدگی در مشهد در این ایام شروط لازم برای گیاهخوار شدن چیست؟
سرخط خبرها

افزایش ۱۰ درصدی ضریب حقوق، ارتباطی به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی ندارد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۰۷۱۷۶
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
  • ۵
افزایش ۱۰ درصدی ضریب حقوق، ارتباطی به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی ندارد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱)
اخبار اعلام‌شده در مورد افزایش ۱۰ درصدی مستمری‌ها، ارتباطی به بازنشستگان سازمان تأمین‌اجتماعی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، از شب گذشته با انتشار خبری از مصوبه اخیر هیأت‌دولت درخصوص میزان افزایش ضریب حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۱، ابهاماتی در خصوص میزان افزایش مستمری‌ها برای بازنشستگان و مستمری‌بگیران مشمول سازمان تأمین‌اجتماعی ایجاد شده است که به این وسیله اعلام می‌شود مصوبه مذکور، ارتباطی به افزایش مستمری بازنشستگان تحت‌پوشش تأمین‌اجتماعی ندارد.

براساس اطلاعیه سازمان تأمین‌اجتماعی، حسب قوانین و مقررات جاری، پیشنهاد مصوب این سازمان در مورد میزان و چگونگی افزایش مستمری‌ها در سال جاری، با رعایت مفاد مواد ۱۱۱ و ۹۶ قانون تأمین‌اجتماعی، هفتم اردیبهشت ماه برای بررسی و تصویب به هیأت‌وزیران ارسال شده که هنوز در هیأت‌دولت بررسی نشده است.

لازم به توضیح است پیشنهاد افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان؛ برای اجرا نیازمند مصوبه هیئت وزیران است که به محض تصویب آن، اطلاع‌رسانی درباره جزئیات و فرایند اجرای آن انجام خواهد شد.


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۳
0
0
با تبریک وشادباش عید سعید فطروقبولی طاعات وعبادات به درگاه خداوندمنان.جناب وزیرچرادرکارهای مربوط به تصویب افزایش حقوقهادرهیئت دولت ازمصوبه ارسالی جهت افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی خبری نیست ؟!بازهم گویاطرفندی جدید دراین سال جدید در حال شکل گیری مثل سال گذشته از نوع دولت مردمی ونه دولت تدبیروامید؟؟!!!.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۳
0
0
جناب صادقی روزکارگرهم گذشت وخبری از نه ابلاغ مصوبه ازسوی دولت شد وسازمان حکمی صادرکرداین بوداینهمه نتیجه گفتگو دررابطه با فریبکاری بازنشستگان برای بالا بردن حقوقی که طبق قانون است وربطی به دولت ندارد زیرا ازحق بیمه پردازی درزمان کارکردکارگر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۳
2
0
جمله ای هم ما بازنشستگان به شما روابط عمومی سازمان میگوییم وای برشماها که از نفرین مظلوم ازطرف شماقوم ظالم هیچکس درامان نیست ببینیدبرسرنوربخش چه امدو سالاری باخواری رفت ولطفا برسانید بریئس!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۳
0
0
وقتی که دیدگاه هاچاپ نمیشودسانسوره؟؟!
@
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۵
0
0
هروز به رنگی دارید بت ایام . اینها همه بازی بود که تیر خلاص را به روح روان بازنشسته بزند که آقا کارگر وبازنشسته شما محکوم به مرگید اون مرگ تدریجی همراه گرسنگی وهزاران بیماری جسمی وروانی .افزایش حقوق کلیوی چنده .این یک پروژه سرمایداری غربی امریکاهی که کلید خورده وبعضی مسولین در خواب خرگوشی هستن .بابا ترا بخدا کمی بصیرت. حداقل از خون شهدا خجالت بکشید
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->