مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره)
سرخط خبرها

آیت‌الله‌علم‌الهدی: پرداخت فطریه بر هر مسلمانی واجب ‌ا‌ست

  • کد خبر: ۱۰۷۲۴۱
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۹
آیت‌الله‌علم‌الهدی: پرداخت فطریه بر هر مسلمانی واجب ‌ا‌ست
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: جریان زکات فطریه یک نماد است و در حقیقت بر فرهنگ همدلی و دست‌گیری و اعانت از اقشار آسیب‌پذیر، فقرا و نیازمندان دلالت دارد

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در آستانه فرارسیدن عید سعید فطر، ضمن تبریک این عید به همه مسلمانان و خصوصاً مجاوران و زائران روزه‌دار مضجع منور رضوی اظهارداشت: از خداوند متعال می‌خواهیم که عید ما در روز فطر را مصادف با سرور ناشی از قبولی طاعات و عبادات، پذیرش توبه و هم‌چنین آمرزش گناهانمان قرار دهد و مسلمین بتوانند به برکت مراقبت‌هایی که در طول ماه مبارک رمضان داشته‌اند، باقی ایام سال را بندگی و عبودیت پروردگار سپری کنند.  

وی پرداخت فطریه، را زکات واجب برای هر مسلمان دانست و افزود: اگرچه ضرورت دارد تا افراد، فطریه خود را در روز عید پرداخت کنند و این حق الهی را به جا بیاورند، اما جریان زکات فطریه یک نماد است و در حقیقت بر فرهنگ همدلی و دست‌گیری و اعانت از اقشار آسیب‌پذیر، فقرا و نیازمندان دلالت دارد و لذا فرهنگ فطریه از پرداخت اصل آن اهمیت بیشتری دارد، زیرا سالیانه یک‌بار عید فطر داریم و مسلمانان در هر سال فقط یک‌بار مکلف به پرداخت فطریه هستند درحالی که فرهنگ آن ناظر بر همه ایام سال است و برکات آن مشتمل بر شریک شدن فقرا در ثروت و تمکن مالی اغنیا و هم‌چنین تطهیر اموال و دارایی‌های دنیوی مؤمنان می‌تواند در تمامی لحظات شامل حال جامعه اسلامی شود.

آیت‌الله علم‌الهدی در انتها تصریح کرد: میزان فطریه امسال در صورتی که قوت غالب خانوار براساس نان محاسبه شود، مبلغ ۴۰ هزار تومان است و اگر این قوت غالب براساس برنج ایرانی باشد، ۱۸۰ هزار تومان و اگر براساس برنج خارجی باشد، ۹۰ هزار تومان خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->