توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

انحصارشکنی از کسب‌وکار‌های مجازی

  • کد خبر: ۱۰۷۵۹۴
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۰
انحصارشکنی از کسب‌وکار‌های مجازی
رئیس هیئت‌مدیره انجمن شتاب‌دهنده‌های خراسان‌رضوی: بدیهی است زمانی که کسب‌وکار‌های مجازی در کشور شروع به فعالیت کردند، دامنه آن‌ها کم بود و به‌مرور با رونق کسب‌وکار‌های مجازی بر تعداد آن‌ها افزوده شده است و اکنون به جایی رسیده‌ایم که توسعه آن‌ها نیازمند تخصصی شدن فعالیت‌هایشان است.

جزایری | شهرآرانیوز؛ به‌تازگی وزارت صمت با تفکیک اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی به دو اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی توزیعی و اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی خدماتی، موافقت کرده است. گفته می‌شود تجمیع تمام فعالیت‌های گوناگون کسب‌وکار مجازی در یک اتحادیه، از ابتدا به‌علت کمبود اعضا بوده، ولی با افزایش تعداد فعالان این عرصه در سال‌های اخیر، نارضایتی از انجام وظایف این اتحادیه و تخلف اعضا رخ نشان داده است.

به همین دلیل درخواست پیشنهاد تفکیک اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی به دو اتحادیه را معاون تجارت‌وخدمات وزارت صنعت، معدن و تجارت، مطرح کرد که به‌سرعت با موافقت وزیر صمت روبه‌رو شد، با این حال این اقدام، اعتراض برخی فعالان کسب‌وکار‌های مجازی را درپی داشته است، از این‌رو آن‌ها در نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور، به تصمیم وزیر صمت برای تجزیه اتحادیه کشوری کسب‌وکار‌های مجازی به دو اتحادیه خدماتی و توزیعی اعتراض کرده‌اند. قرار بود انتخابات اتحادیه کسب‌و‌کار‌های مجازی در ۱۹ اردیبهشت برگزار شود که این نشست لغو شد. علت لغو انتخابات، دستور وزیر صمت برای تفکیک این اتحادیه بوده است.

با این حال رئیس هیئت‌مدیره انجمن شتاب‌دهنده‌های خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا، از اقدام وزارت صمت برای تفکیک اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی حمایت کرد و گفت: بدیهی است زمانی که کسب‌وکار‌های مجازی در کشور شروع به فعالیت کردند، دامنه آن‌ها کم بود و به‌مرور با رونق کسب‌وکار‌های مجازی بر تعداد آن‌ها افزوده شده است و اکنون به جایی رسیده‌ایم که توسعه آن‌ها نیازمند تخصصی شدن فعالیت‌هایشان است. یکی از راهکار‌های تحقق این موضوع هم تخصصی شدن اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی است. محسن روشنک افزود: به‌عنوان نمونه زمانی که یک دانشگاه تاسیس می‌شود، به‌مرور با توسعه رشته‌های تخصصی دانشگاه‌های دیگری هم که رشته‌های تخصصی را پوشش می‌دهند، راه‌اندازی می‌شوند.

این مسئله درباره استارت‌آپ‌ها صادق است. روشنک تاکید کرد: تخصص‌گرایی در اتحادیه‌ها سبب رقابتی‌تر شدن فضای کسب‌وکار‌های مجازی می‌شود. وی ادامه داد: اکنون چهار سطح در حوزه استارت‌آپ‌ها داریم. سطح اول شرکت‌های عمومی هستند و سطح دوم شرکت‌هایی که تخصصی کار می‌کنند؛ مثلا فقط در حوزه کشاورزی فعال هستند. سطح سوم شتاب‌دهنده‌های سازمانی‌اند. این نوع شتاب‌دهنده‌ها مربوط به سازمان خاصی هستند که برنامه‌های آن سازمان را پیگیری می‌کنند. سطح چهارم که هنوز در ایران توسعه نیافته است، استارت‌آپ‌های بین‌المللی‌اند که به‌صورت بین‌رشته‌ای فعالیت می‌کنند و به یکدیگر متصل می‌شوند.

علی غفوری‌مقدم، معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی، نیز در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه اتحادیه کسب‌وکار‌های مجازی کشوری است، گفت: نظارت بر این اتحادیه را وزارت صمت برعهده دارد، اگر نمونه‌ای از تخلف در دفاتر استانی مشاهده شود، این مسئله برای رسیدگی به تهران گزارش می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->