فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

گزارشی از افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی + فراخوان تصویری

  • کد خبر: ۱۰۷۸۳۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۱:۴۳
گزارشی از افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی + فراخوان تصویری
آیین افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی با حضور سرتیپ پاسدار هاشم غیاثی، فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی و مدیران رسانه‌ای و با رونمایی از پوستر این رویداد برگزار شد.

شهرآرانیوز - مهدی شاد، مسئول سازمان بسیج رسانه استان خراسان رضوی، در ابتدای این مراسم گفت: جشنواره رسانه‌ای ابوذر تجلی مسئله‌شناسی و مسئله‌فهمی و حرکت در مسیر حل مسئله است. مطالبه گری شما رسانه‌ای‌ها اتفاق مبارکی است و ما خودمان را خادم خبرنگاران و صاحب‌قلم‌هایی می‌دانیم که در این مسیر قدم بر می‌دارند.

سردار هاشم غیاثی: تولید اندیشه و پشتوانه‌سازی‌های علمی رمز موفقیت در مسیر اقدامات رسانه‌ای است

گزارشی از افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی

در ادامه سردار هاشم غیاثی، فرمانده سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی، درباره نقش رسانه و مسیرش در روشنگری و مقابله با دسیسه‌های دشمنان گفت:

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در مقاطع مختلف بر آن تأکید داشته‌اند ضرورت خروج از محاصره تبلیغاتی و بازسازی انقلابی فرهنگ و رسانه است. انقلاب اسلامی ایران به عنوان رویکردی جدید در مدل حکمرانی و نیز رویکردی جدید در تعریف انسان و زیست انسانی همواره در معرض هجوم رسانه‌ای جهت انزوای این مدل قرار گرفته است. بیش از چهل‌سال است که دشمن برای مأیوس‌کردن مردم و مسئولان می‌کوشد، وتلاش مستمری دارد برای وارونه نشان‌دادن واقعیت‌ها و پنهان‌کردن جلوه‌های امیدبخش، بزرگ‌نمایی ایرادات و کوچک‌نمایی رویش‌هایی که می‌تواند با منطق عقل و احساس بشری ارتباط برقرار کند. بازدارندگی رسانه‌ای و افزایش تاب‌آوری رسانه‌ای در مقابل تحرکات سنگین دشمن جز با بازسازی انقلابی فرهنگ و رسانه مقدور نخواهد بود. سازمان رسانه‌ها باید چابک، مجهز به تحلیل و مردم‌‎شناس باشند که همه این مؤلفه‌ها جز تکیه بر امر اندیشه محقق نخواهد شد.

سرتیپ غیاثی درباره وجوه تمایز رسانه انقلابی با رسانه‌های دشمنان افزود: تولید اندیشه و پشتوانه‌سازی‌های علمی رمز موفقیت در مسیر اقدامات رسانه‌ای است. انسان‌های فعال در رسانه هم باید در شبکه‌ای منسجم که عمود و محور آن معارف دینی و مبانی انقلابی است اقدام جبهه‌ای روشنگرانه و آفندی داشته باشند. بازسازی فرهنگ و رسانه با تکیه بر عقلانیت فناوری، ارتقای سواد رسانه‌ای، هم‌افزایی نخبگان، اجتناب از موازی‌کاری توجه به سنت‌ها، سرمایه‌گذاری همراه با ایجاد چرخه شفاف اقتصادی و ساخت و بازساخت سرمایه‌های فکری قابل دست‌یابی است. تحقق  این مهم ارمغان ارزشمندی با عنوان ارتباط با مردم و برقراری گفتگو بین نظام و امت خواهد داشت. رسانه‌های فعال باید همانقدر که رفتار ایجابی و همسو با رویش‌ها و امیدها داشته باشند باید مطالبه‌گر و دادخواه امت باشند. شرط نداشتن مخرج مشترک با دشمن همین است که مبنا و افق حرکت مطالبه‌گری تحقق نتیجه و حل مسئله ذیل انقلاب اسلامی باشد.

شهردار مشهد: شهرداری در خدمت توسعه جشنواره ابوذر خواهد بود

گزارشی از افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی

سید عبدالله ارجائی، شهردار مشهد، هم در این مراسم درباره توسعه شهر مشهد همسو با فلسفه ذاتی این شهر گفت: هر سازمان، اجتماع و مجموعه‌ای با یک فلسفه ذاتی شکل می‌گیرد. فلسفه ذاتی اصل بنیادی تشکیل‌دهنده هر موضوعی است. میزان موفقیت هر سازمان یا مجموعه‌ای را با دو معیار می‌سنجند: درصد تحقق اهداف و عدم انحراف از فلسفه ذاتی. فلسفه ذاتی شهر مشهد هم حرم امام هشتم (ع) است. این شهر جوان -با قدمت حدود ۱۲۰۰ سال- بسیار جمعیت‌پذیرتر از کهن‌شهر‌های همسایه خود (مثل نیشابور، سبزوار ترشیز و حتی رادکان) است؛ لذا هرچیزی در شهر مشهد وجود دارد و هر رویدادی که می‌خواهد به وقوع بپیوندد باید نسبتش را به‌صورت مشخص و معین با این فلسفه ذاتی مشخص کند.

شهردار مشهد با تأکید بر لزوم جذب زائر در مشهد افزود: یکی از پیامد‌های شهر‌های زیارتی حضور زائرین است. براساس برآوردی سال‌های اخیر حدود سی‌میلیون زائر در سال به مشهد می‌آیند، که چهار میلیون آن‌ها زائرین خارجی هستند. البته باید خودمان را در افقی معنادار و مشخص برای میزبانی حدود ده میلیون زائر آماده کنیم. برای جذب این زائر خارجی لوازمی موردنیاز است. پنج‌شش‌ماه پیش یک‌بار اعلام کردم که یکی از الزاماتی که مشهد امام رضا نیاز دارد شهرک فرودگاهی است. چیزی که می‌تواند ما را به افق ده میلیون زائر خارجی در سال نزدیک کند. انتقال فرودگاه ره‌آورد مهم‌تری هم دارد: ما می‌توانیم مشهد را به شرق توسعه بدهیم. فلسفه ذاتی مشهد حرم امام هشتم است، ولی امروزه حرم مرکز کالبدی مشهد نیست. مشهد درحال تبدیل شدن به شهر ری و تهران است. روی نقشه فاصله آخرین نقطه جمعیتی غرب مشهد تا مضجع منور امام هشتم ۱۷ کیلومتر است. فاصله آخرین نقطه جمعیتی شرق مشهد ۶ کیلومتر است. مشهد مستطیلی است که مرکز ثقل آن، مرکز کالبدی آن نیست. یکی از اشکالاتی که در شهرسازی مشهد وجود دارد همین است که باید اصلاح شود. توسعه به شرق و توقف توسعه به غرب راه‌حل این مشکل است. البته همکاری آستان قدس رضوی، به ویژه تولیت فهیم آستان قدس رضوی که حامی توسعه به شرق مشهد هستند، برای عملیاتی شدن این توسعه مؤثر است. در کنار توسعه هوایی، توسعه ریلی هم نیاز است. یکی از مسائل مهمی که استاندار هم به آن اهتمام دارند بحث قطار سریع‌السیر تهران- مشهد است. در توسعه جاده‌ای هم اتوبان حرم تا حرم و اتوبان مشهد -چناران جزو الزامات زائرپذیری مشهد است.

ارجائی درباره فراهم‌کردن لوازم ماندگاری زائر در مشهد و ایجاد زیرساخت‌های شهری گفت: آیا اگر ما ورود زائر به مشهد را تسهیل کنیم در میزبانی موفق می‌شویم؟ خیر. همزمان با تسهیل دسترسی زائر به مشهد چیزی که اولویت دارد توسعه زیرساخت‌های زیارتی در شهر مشهد است. ما باید ابتدا در شهر آمادگی ایجاد کنیم بعد مهمان دعوت کنیم. یکی از مسائلی که نیاز مبرم این شهر است توسعه حمل و نقل عمومی- چه مترو و چه اتوبوس- است. البته اتفاق ناخوشایندی در سال‌های اخیر در رابطه با مترو رخ داده که اصلاح آن بسیار سخت است. دستگاه حفاری در ماه‌های پایانی دوره قبلی مدیریت شهری به خط ۴ منتقل شد، در حالی که هیچ افق میان‌مدت و بلندمدتی برای این خط ۴ وجود ندارد. رها کردن حفاری بعد از ۵۰ متر یکی از اتفاقات نامیمون دوره قبل مدیریت شهری است. در هر صورت توسعه خط ۳ یکی از اولویت‌های شهر مشهد است؛ مخصوصا در دو فاز اول و فاز سوم. فاز اول یعنی اتصال راه آهن، فرودگاه و ترمینال به حرم مطهر و فاز سوم یعنی اتصال قاسم‌آباد به مرکز شهر. نکته بعد که بسیار مهم است توسعه ناوگان اتوبوسی شهر مشهد است. متاسفانه در چهار سال گذشته فقط ۱۸۳ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل اتوبوسی مشهد اضافه شده است. در صورتی که می‌شد با برنامه‌ریزی بهتر این رقم را بالاتر برد. با هدایت شورای محترم ششم در طول همین مدت کوتاه ۸۳ دستگاه به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شد. شورای ششم شهرداری را موظف کرده است که این عدد افزایش پیدا کند.

شهردار مشهد خارج کردن دلالان از گردشگری سلامت را یکی از مهم‌ترین عوامل ماندگاری و جذب زائر در مشهد توصیف کرد: توسعه زیرساخت‌های مکمل زیارت، مثل گردشگری سلامت، هم می‌تواند ماندگاری زانر را در شهر ما افزایش دهد. امروزه متأسفانه دو اتفاق نامیمون در حوزه گردشگری سلامت در شهر ما در حال رخ دادن است؛ یکی ورود دلالانی که برای زائران خارجی مشکل ایجاد می‌کنند. دوم اینکه تجربه بد زائر خارجی در ارتباط با دلالان به پای تیم پزشکی خوب و ماهر ما نوشته می‌شود.

ارجائی در پایان مطالبه‌گری و اولویت‌سنجی را ویژگی مهم رسانه‌ها دانست و جشنواره رسانه‌ای ابوذر را جشنواره‌ای پرامید توصیف کرد: یک رسانه مطالبه‌گر می‌تواند به موقع به کمک مردم بیاید. یکی از مهم‌ترین کار‌های رسانه اولویت‌سنجی است. اولویت‌های توسعه این شهر چیست؟ چه چیزی باید از چه کسی مطالبه شود؟ به این جشنواره خیلی امید بسته‌ایم مخصوصا بعداز تعطیلی جشنواره مطبوعات در سال ۹۶. توسعه جشنواره ابوذر می‌تواند اتفاق بسیار خوبی در عرصه مطبوعات باشد. شهرداری در خدمت توسعه جشنواره ابوذر خواهد بود.

فرماندار مشهد: رسانه می‌تواند با اقناع جامعه به دولت کمک کند

گزارشی از افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی

محسن داوری، فرماندار شهرستان مشهد و معاون استاندار، از دیگر سخنرانان افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای خراسان بود. او ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد گفت: بعد از انقلاب یک تصمیم مهم گرفته شد و آن هم ایجاد بسیج بود؛ اتفاقی که ما همیشه از ظرفیتش بهره می‌بریم. یکی از بخش‌های مهم جامعه امروز ما حوزه رسانه است که بسیج از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

داوری در پایان صحبت‌هایش از رسانه‌های خراسان رضوی خواست دولت سیزدهم را در تصمیم مهمش در عرصه اقتصاد یاری کنند: دولت سیزدهم در یک اقدام هوشمندانه، تصمیمی بزرگ در عرصه اقتصاد گرفته است. باید همه تلاش کنیم این اتفاق مهم با موفقیت انجام شود. رسانه می‌تواند با اقناع جامعه به این اقدام خیلی کمک کند. طرح اصلاح ارز ترجیحی موضوع مهمی است که این‌روزها درحال اجراست و انتظار است که حوزه رسانه هوشمندانه و بصیرانه مطلب را از افراد مطلع دریافت کند و به خوبی به جامعه منعکس کند. این حرکت بسیار حرکت دقیقی است اگر ما بتوانیم به خوبی مدیریتش کنیم. شما رسانه‌ای‌ها باید با مراجعه به افراد مطلع و متخصص و نگاه امیدوارنه جامعه را به خوبی اقناع کنید تا این پروژه به خوبی در کشور اجرا شود. ان شاالله رسانه در خراسان رضوی هم‌چون گذشته در این زمینه هم پیشرو باشد.

گزارشی از افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی

در بخشی از مراسم افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی از سیدناصر نعمتی، دبیر چهار دوره گذشته جشنواره رسانه‌ای ابوذر، تقدیر شد. همچنین با اهدای حکم مسئولیت، فاطمه سهامی به عنوان دبیر ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر معرفی شد.

فاطمه سهامی: در جشنواره امسال ۲ هدف را دنبال می‌کنیم که شاید کمی متفاوت باشد

در پایان افتتاحیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی بعد از رونمایی پوستر این رویداد فاطمه سهامی توضیحاتی درباره فراخوان دریافت آثار ارائه کرد: در جشنواره امسال ۲ هدف را دنبال می‌کنیم که شاید کمی متفاوت باشد. یکی از آن اهداف که سعی کردیم در محورهای جشنواره گنجانده شود، پیوند زدن شبکه مسائل استان با محورهای جشنواره است. دغدغه دوم این بود که ابوذر باید ابوذرپروری کند و این مهم نیز باید در مسیر جشنواره رخ بدهد. در این رابطه دو برنامه داریم که یکی از آن‌ها برگزاری همایش‌های دوماهانه‌ گام است که باعث تداوم مسیر جشنواره می‌شود. موضوع بعدی تولیدات مستمر اینترنتی است که در قالب تلویزیون اینترنتی ارائه خواهد شد.

دبیر ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی درباره دو بخش ویژه جشنواره امسال گفت: امسال ۲ بخش ویژه در جشنواره تعریف شده است. یکی از آن‌ها بخش برنامه‌سازی در فضای مجازی است؛ به این معنا که برند خاصی در فضای مجازی ارسال اثر داشته باشد و برند برنامه داوری شود. موضوع بعدی توجه به پرونده‌های ویژه‌ای است که در رسانه‌های مختلف دنبال می‌شود؛ به این معنا که تولیدات خبرنگاری که پیگیرانه تولید اثر دارد بررسی و در بخش مشخص داوری می‌شود.

فراخوان تصویری ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->