مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان
سرخط خبرها

پایان فعالیت بخش کووید_۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۸۷۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
پایان فعالیت بخش کووید_۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد
رئیس بخش عفونی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پس از گذشت بیش از دو سال از شروع پاندمی کرونا و ابتلای بسیاری از جمعیت کشور به این بیماری، خوشبختانه در حال حاضر بخش کووید این مرکز درمانی به دلیل عدم مراجعه بیمار مبتلا به کرونا فعالیت خود را پایان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رزیتا خداشاهی، با اشاره به اینکه بیمارانی که در این مرکز درمانی تحت مراقبت قرار دارند، در کنار بیماری‌های داخلی و یا موارد جراحی، مبتلا و یا مشکوک به کووید_۱۹ هستند که این بیماران در بخش‌های مربوطه تحت مراقبت قرار دارند، گفت: در یک ماه اخیر ورودی بیماران صرفا مبتلا به کرونا به بخش‌های بیمارستان کمتر شده بود و بعد از چند روز نیز ورودی اورژانس کووید این مرکز درمانی نیز به صفر رسید که پس از ترخیص بیماران بستری در بخش، عملا بخش کووید بیمارستان امام رضا (ع) تعطیل شد.

وی با بیان اینکه همچنان بیماران دیگر با پی سی آر مثبت و یا مشکوک به کووید در این مرکز درمانی تحت مراقبت هستند، گفت: در صورت مراجعه بیمار مبتلا به کرونا به این مرکز درمانی، در اتاق ایزوله تحت مراقبت قرار می‌گیرد و اگر روند مراجعه بیماران به طور مجدد سیر افزایشی پیدا کنند، بخشی در بیمارستان امام رضا (ع) برای این کار در نظر گرفته می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته آخرین بیمار کووید_۱۹ از این مرکز ترخیص شد، گفت: در تمام دنیا برخی از کشور‌ها در شرایط عود بیماری کرونا هستند، بنابراین نمی‌توان تصور کرد که بیماری کووید پایان یافته است و باید واکسیناسیون و استفاده مستمر از ماسک همچنان ادامه داشته باشد.

فوق تخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای جلوگیری از مواجه شدن به سوش جدید بیماری کرونا نیاز است که پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شود، بیان کرد: در خصوص بیماری سرخک به دلیل عود این بیماری در کشور همجوار، واقع در مرز‌های شرقی کشور باید مراقب علایم ابتلا به این بیماری بود.

وی ادامه داد: تاکنون موردی بستری از بیمار بزرگسال مبتلا به سرخک نداشته ایم، اما کودکانی که به دلیل ترس از ابتلا به کرونا، واکسیناسیون آن‌ها به تعویق افتاده است در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند بنابراین برای انجام واکسیناسیون این دسته از کودکان هر چه سریعتر باید اقدام شود.

دکتر خداشاهی گفت: ابتلا به سرخک در کودکانی که واکسینه نشده اند شدیدتر است بنابراین باید به سرعت واکسیناسیون کودکان تکمیل شود.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->