سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد
سرخط خبرها

پایان فعالیت بخش کووید_۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۸۷۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲
پایان فعالیت بخش کووید_۱۹ در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد
رئیس بخش عفونی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی امام رضا (ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پس از گذشت بیش از دو سال از شروع پاندمی کرونا و ابتلای بسیاری از جمعیت کشور به این بیماری، خوشبختانه در حال حاضر بخش کووید این مرکز درمانی به دلیل عدم مراجعه بیمار مبتلا به کرونا فعالیت خود را پایان داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رزیتا خداشاهی، با اشاره به اینکه بیمارانی که در این مرکز درمانی تحت مراقبت قرار دارند، در کنار بیماری‌های داخلی و یا موارد جراحی، مبتلا و یا مشکوک به کووید_۱۹ هستند که این بیماران در بخش‌های مربوطه تحت مراقبت قرار دارند، گفت: در یک ماه اخیر ورودی بیماران صرفا مبتلا به کرونا به بخش‌های بیمارستان کمتر شده بود و بعد از چند روز نیز ورودی اورژانس کووید این مرکز درمانی نیز به صفر رسید که پس از ترخیص بیماران بستری در بخش، عملا بخش کووید بیمارستان امام رضا (ع) تعطیل شد.

وی با بیان اینکه همچنان بیماران دیگر با پی سی آر مثبت و یا مشکوک به کووید در این مرکز درمانی تحت مراقبت هستند، گفت: در صورت مراجعه بیمار مبتلا به کرونا به این مرکز درمانی، در اتاق ایزوله تحت مراقبت قرار می‌گیرد و اگر روند مراجعه بیماران به طور مجدد سیر افزایشی پیدا کنند، بخشی در بیمارستان امام رضا (ع) برای این کار در نظر گرفته می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه طی چند روز گذشته آخرین بیمار کووید_۱۹ از این مرکز ترخیص شد، گفت: در تمام دنیا برخی از کشور‌ها در شرایط عود بیماری کرونا هستند، بنابراین نمی‌توان تصور کرد که بیماری کووید پایان یافته است و باید واکسیناسیون و استفاده مستمر از ماسک همچنان ادامه داشته باشد.

فوق تخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برای جلوگیری از مواجه شدن به سوش جدید بیماری کرونا نیاز است که پروتکل‌های بهداشتی به خوبی رعایت شود، بیان کرد: در خصوص بیماری سرخک به دلیل عود این بیماری در کشور همجوار، واقع در مرز‌های شرقی کشور باید مراقب علایم ابتلا به این بیماری بود.

وی ادامه داد: تاکنون موردی بستری از بیمار بزرگسال مبتلا به سرخک نداشته ایم، اما کودکانی که به دلیل ترس از ابتلا به کرونا، واکسیناسیون آن‌ها به تعویق افتاده است در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند بنابراین برای انجام واکسیناسیون این دسته از کودکان هر چه سریعتر باید اقدام شود.

دکتر خداشاهی گفت: ابتلا به سرخک در کودکانی که واکسینه نشده اند شدیدتر است بنابراین باید به سرعت واکسیناسیون کودکان تکمیل شود.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->