تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است
سرخط خبرها

با پیگیری‌های شهردار مشهد انتقال پادگان ارتش در این شهر پس از ۱۷ سال نهایی شد

  • کد خبر: ۱۰۷۸۷۱
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
با پیگیری‌های شهردار مشهد انتقال پادگان ارتش در این شهر پس از ۱۷ سال نهایی شد
پس پیگیری های انجام شده از سوی شهردار مشهد سرانجام شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با انتقال پادگان ارتش در مشهد به صورت قطعی موافقت و آن را تصویب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار مشهد پس از پیگیری‌های خود برای انتقال پادگان ارتش در مشهد بالاخره موفق شد پس از ۱۷ سال این اتفاق را رقم بزند. امروز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، انتقال پادگان در مشهد را تصویب کرد و طی ۱۰ روز آینده کار اجرایی آن آغاز خواهد شد.

سید عبدالله ارجائی شهردار مشهد مقدس که در جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در تهران حضور داشت در ارتباط تصویری با شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: قدردان ریاست قوه قضاییه، آستان قدس رضوی، سازمان راه و شهرسازی و استاندار خراسان رضوی که اهمیت ویژه برای این موضوع قائل شدند، هستیم.

وی افزود: حدود بیست دقیقه پیش، جلسه شورای عالی معماری برگزار شد و توافق سه جانبه ارتش، شهرداری و آستان قدس به تصویب رسید.

صادق، معاون وزیر راه و شهرسازی دراین باره گفت: این نخستین پادگانی است که تلاش‌ها و توافقات در استان‌ها منجر به جابجایی آن می‌شود و از همه طرفین آن به خصوص شهرداری مشهد تشکر می‌کنم.

تفاهم نامه مشترک شهرداری، آستان قدس رضوی، ارتش در خصوص پادگان لشگر ۷۷ و اراضی ابشار۲ یکی از مصوبات امروز شورای اسلامی شهر مشهد بود. بر اساس ماده واحده: به شهرداری مشهد اجازه داده می شود در راستای تعیین تکلیف اراضی موسوم به پادگان لشگر ۷۷ و ابشار۲ نسبت به اجرای صورت جلسات مذکور اقدام نماید.

بر این اساس از مجموع مساحت اراضی پادگان و ابشار۲ مجموعا به میزان ۳۷۴ هکتار سهم آستان قدس و ارتش به میزان مجموعا ۱۵۷/۴ هکتار (معادل ۴۲درصد) به صورت بلوکی و کاربری تجاری، مسکونی و‌اقامتی عنوان سهم ارتش و آستان قدس در اراضی پادگان و ابشار۲ برابر نقشه پیوست به ارتش و آستان قدس تخصیص یابد و‌ مابقی اراضی به عنوان سهم شهرداری در اختیار شهرداری مشهد قرار گیرد، با تصویب این تفاهم نامه نقشه و طرح مذکور ظرف مدت ۴۸ساعت به صورت مشترک توسط ارتش و شهرداری مشهد ارائه می‌شود.

بحران ۱۷ساله به نتیجه رسید

مومنی، معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد گفت: امروز خوشحالم که بحران ۱۷ساله امروز به نتبجه رسید. از سال۸۲ بحث انتقال پادگان شروع شد و در ادوار مختلف شورا و مدیریت شهری کارهایی صورت گرفت، اما خوشبختانه صحبت‌های اخیر شهردار مشهد با رییس قوه قضاییه در خصوص این موضوع به نتیجه رسید.
وی افزود: از ارگان‌های مختلف تشکر ویژه داریم که با نگاه خیرخواهانه برای شهر و شهروند و زائر این کار را به نتیجه رساندند.این تفاهم نامه در ادوار مختلف تکمیل و تصحیح شد و خوشبختانه در اخرین تفاهم نامه سهم خوبی نصیب مردم شد.

طرح انتقال پادگان لشکر ۷۷ ارتش به تصویب رسید

موسی الرضا حاجی بگلو،سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد از انجام توافقات اولیه بین شهرداری مشهد، ارتش جمهوری اسلامی و آستان قدس رضوی درخصوص انتقال پادگان لشکر ۷۷ ارتش، این موضوع برای تایید نهایی در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور مطرح شد.

وی ادامه داد: در جلسه امروز شورای عالی معماری و شهرسازی کشور که با حضور حسن موحدیان، رئیس شورای شهر و سیدعبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس برگزار شد، طرح انتقال پادگان ارتش به تصویب رسید.

به گفته وی، با تصویب این انتقال و جابجایی، گره ۱۷ ساله ترافیکی مشهد گشوده شد و عملیات اجرایی این پروژه برای بازگشایی معابر و تسهیل دسترسی عمومی آغاز می‌شود.

 

شورای عالی معماری شهرسازی «انتقال پادگان ارتش در مشهد» را تصویب کرد
 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->