پرتاب موفق دو ماهواره ایرانی (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + فیلم با هدف خدمت‌رسانی در حوزه کتاب‌داری، یک محصول دانش‌بنیان در کتابخانه‌های مهم کشور استفاده می‌شود جواب پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وقوع ماه گرفتی کامل در ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ + جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۷۹۶۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۷
  • ۲
وقوع ماه گرفتی کامل در ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ + جزئیات
شب هنگام ۱۵ و ۱۶ ماه مه(۲۵ و ۲۶ اردیبهشت) توجه میلیون‌ها نفر به آسمان جلب خواهد شد جایی که قمر حفره‌دار مسی‌رنگ زمین به طور کامل در سایه‌ی سیاره ما پنهان‌ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر هوا صاف باشد ناظرین آسمان در بیشتر بخش‌های آمریکا، اروپا و آفریقا می‌توانند به تماشای یکی از زیباترین مناظر طبیعت یعنی ماه‌گرفتگی کامل بنشینند. اگرچه این ماه‌گرفتگی در ایران قابل مشاهده نیست.  

برخلاف خورشیدگرفتگی که به طور معمول باید برای مشاهده آن به مکان‌های خاصی نقل مکان کنید، ماه گرفتگی را می‌توان از حیاط خانه تماشا کرد. گذر ماه از سایه زمین به طور یکسان از تمام نقاط نیمکره‌ای که ماه بر فراز افق آن قرار دارد قابل مشاهده است. این ماه گرفتگی در بسیاری از مناطق آمریکای شمالی، تمام آمریکای جنوبی، اروپای مرکزی و غربی و بیشتر بخش‌های آفریقا قابل رویت خواهد بود و ۲.۷ میلیارد نفر می‌توانند از تماشای این پدیده در سراسر جهان لذت ببرند.

دیدن این منظره آسمانی نیز برخلاف خورشیدگرفتگی نیازی به اقدامات احتیاطی ندارد. تماشای ماه گرفتگی کاملا بی‌خطر است.

ماه یک ساعت پیش از شروع حرکت به داخل سایه زمین، وارد نیم سایه یا سایه ضعیف بیرونی زمین می‌شود. ناظرین تیزبین ممکن است اولین نما از ماه گرفتگی را در ساعت ۱۰:۱۰ شب به وقت منطقه زمانی شرقی در روز ۱۵ مه رویت کنند. انتظار می‌رود این ماه گرفتگی به مدت ۳ ساعت و ۲۷ دقیقه و ۵۸ ثانیه به طول بیانجامد. ماه حدود ساعت ۱:۵۵ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی به طور کامل از سایه زمین خارج می‌شود و آخرین شواهد از وجود نیم‌سایه نیز در ساعت ۲:۱۲ بامداد به وقت منطقه زمانی ناپدید می‌شود.

در این زمان ماه رنگی مسی به خود خواهد گرفت. اثری که درنتیجه‌ی خم شدن یا شکستن نور خورشید در جو زمین ایجاد می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
ماه وخورشید گرفتگی که تو ایران اصلا دیده نمیشه چرا تیتر بزرگ میزنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
0
0
چرا ساعت ایران نمی‌نویسد
ما را دیوانه کردید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->