ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

وقوع ماه گرفتی کامل در ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ + جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۷۹۶۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۷
  • ۲
وقوع ماه گرفتی کامل در ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ + جزئیات
شب هنگام ۱۵ و ۱۶ ماه مه(۲۵ و ۲۶ اردیبهشت) توجه میلیون‌ها نفر به آسمان جلب خواهد شد جایی که قمر حفره‌دار مسی‌رنگ زمین به طور کامل در سایه‌ی سیاره ما پنهان‌ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر هوا صاف باشد ناظرین آسمان در بیشتر بخش‌های آمریکا، اروپا و آفریقا می‌توانند به تماشای یکی از زیباترین مناظر طبیعت یعنی ماه‌گرفتگی کامل بنشینند. اگرچه این ماه‌گرفتگی در ایران قابل مشاهده نیست.  

برخلاف خورشیدگرفتگی که به طور معمول باید برای مشاهده آن به مکان‌های خاصی نقل مکان کنید، ماه گرفتگی را می‌توان از حیاط خانه تماشا کرد. گذر ماه از سایه زمین به طور یکسان از تمام نقاط نیمکره‌ای که ماه بر فراز افق آن قرار دارد قابل مشاهده است. این ماه گرفتگی در بسیاری از مناطق آمریکای شمالی، تمام آمریکای جنوبی، اروپای مرکزی و غربی و بیشتر بخش‌های آفریقا قابل رویت خواهد بود و ۲.۷ میلیارد نفر می‌توانند از تماشای این پدیده در سراسر جهان لذت ببرند.

دیدن این منظره آسمانی نیز برخلاف خورشیدگرفتگی نیازی به اقدامات احتیاطی ندارد. تماشای ماه گرفتگی کاملا بی‌خطر است.

ماه یک ساعت پیش از شروع حرکت به داخل سایه زمین، وارد نیم سایه یا سایه ضعیف بیرونی زمین می‌شود. ناظرین تیزبین ممکن است اولین نما از ماه گرفتگی را در ساعت ۱۰:۱۰ شب به وقت منطقه زمانی شرقی در روز ۱۵ مه رویت کنند. انتظار می‌رود این ماه گرفتگی به مدت ۳ ساعت و ۲۷ دقیقه و ۵۸ ثانیه به طول بیانجامد. ماه حدود ساعت ۱:۵۵ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی به طور کامل از سایه زمین خارج می‌شود و آخرین شواهد از وجود نیم‌سایه نیز در ساعت ۲:۱۲ بامداد به وقت منطقه زمانی ناپدید می‌شود.

در این زمان ماه رنگی مسی به خود خواهد گرفت. اثری که درنتیجه‌ی خم شدن یا شکستن نور خورشید در جو زمین ایجاد می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
ماه وخورشید گرفتگی که تو ایران اصلا دیده نمیشه چرا تیتر بزرگ میزنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
0
0
چرا ساعت ایران نمی‌نویسد
ما را دیوانه کردید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->