تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

وقوع ماه گرفتی کامل در ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ + جزئیات

  • کد خبر: ۱۰۷۹۶۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۷
  • ۲
وقوع ماه گرفتی کامل در ۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ + جزئیات
شب هنگام ۱۵ و ۱۶ ماه مه(۲۵ و ۲۶ اردیبهشت) توجه میلیون‌ها نفر به آسمان جلب خواهد شد جایی که قمر حفره‌دار مسی‌رنگ زمین به طور کامل در سایه‌ی سیاره ما پنهان‌ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر هوا صاف باشد ناظرین آسمان در بیشتر بخش‌های آمریکا، اروپا و آفریقا می‌توانند به تماشای یکی از زیباترین مناظر طبیعت یعنی ماه‌گرفتگی کامل بنشینند. اگرچه این ماه‌گرفتگی در ایران قابل مشاهده نیست.  

برخلاف خورشیدگرفتگی که به طور معمول باید برای مشاهده آن به مکان‌های خاصی نقل مکان کنید، ماه گرفتگی را می‌توان از حیاط خانه تماشا کرد. گذر ماه از سایه زمین به طور یکسان از تمام نقاط نیمکره‌ای که ماه بر فراز افق آن قرار دارد قابل مشاهده است. این ماه گرفتگی در بسیاری از مناطق آمریکای شمالی، تمام آمریکای جنوبی، اروپای مرکزی و غربی و بیشتر بخش‌های آفریقا قابل رویت خواهد بود و ۲.۷ میلیارد نفر می‌توانند از تماشای این پدیده در سراسر جهان لذت ببرند.

دیدن این منظره آسمانی نیز برخلاف خورشیدگرفتگی نیازی به اقدامات احتیاطی ندارد. تماشای ماه گرفتگی کاملا بی‌خطر است.

ماه یک ساعت پیش از شروع حرکت به داخل سایه زمین، وارد نیم سایه یا سایه ضعیف بیرونی زمین می‌شود. ناظرین تیزبین ممکن است اولین نما از ماه گرفتگی را در ساعت ۱۰:۱۰ شب به وقت منطقه زمانی شرقی در روز ۱۵ مه رویت کنند. انتظار می‌رود این ماه گرفتگی به مدت ۳ ساعت و ۲۷ دقیقه و ۵۸ ثانیه به طول بیانجامد. ماه حدود ساعت ۱:۵۵ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی به طور کامل از سایه زمین خارج می‌شود و آخرین شواهد از وجود نیم‌سایه نیز در ساعت ۲:۱۲ بامداد به وقت منطقه زمانی ناپدید می‌شود.

در این زمان ماه رنگی مسی به خود خواهد گرفت. اثری که درنتیجه‌ی خم شدن یا شکستن نور خورشید در جو زمین ایجاد می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
0
0
ماه وخورشید گرفتگی که تو ایران اصلا دیده نمیشه چرا تیتر بزرگ میزنید.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
0
0
چرا ساعت ایران نمی‌نویسد
ما را دیوانه کردید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->