پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها
رئیس کانون صرافان اعلام کرد:

نوسان دلار طبیعی است

  • کد خبر: ۱۰۸۰۱
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷
نوسان دلار طبیعی است
رئیس کانون صرافان گفت: مردم نباید وارد سرمایه‌گذاری خطرپذیر در بازار ارز شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کامران سلطانی زاده صبح امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران، با بیان اینکه نوسانات بازار ارز جدی نیست، گفت: این نوسانات به دلیل ورود تقاضای طبیعی به بازار به خصوص در ایام ژانویه و تأمین ارز برخی سفرها است.

رئیس کانون صرافان افزود: در عین حال افزایش اخیر قیمت ارز را در بخش دیگر می توان ناشی از هیجانات روانی و مقاومت برخی از افراد در نگهداری ارزهای خانگی به دلیل شکسته شدن ثبات قیمت در یک مقطع کوتاه دانست؛ اما با برنامه ای که بانک مرکزی در این حوزه تدارک دیده و روند طبیعی که صرافی ها بیان می کنند، این ارزها به بازار باز خواهد گشت.

وی تصریح کرد: تمامی نیازهای واقعی واردکنندگان پس از تأیید وزارت صنعت، معدن و تجارت در سامانه نیما تأمین می شود و نگرانی از این بابت وجود ندارد؛ این در حالی است که برخی کالاهای لوکس و غیرضروری که در گذشته تأمین ارز می شدند، اکنون به دلیل ممنوعیت واردات، اجازه ورود و تأمین ارز ندارند؛ پس ارز کشور در حوزه تأمین نیازهای ضروری و واقعی، هزینه می شود.

به گفته سلطانی زاده طی روزهای گذشته، مایحتاج عمومی مردم با افزایش قیمت مواجه بوده و قیمت ارز نیز بین ۴ تا ۵ درصد افزایش یافته که بیشتر ناشی از جنبه روانی، تغییر قیمت بنزین است؛ در حالی که پس از گذشت، مدتی قیمت ارز به نرخ های قبلی باز خواهد گشت و چشم اندازی افزایشی برای آن متصور نیست.

رئیس کانون صرافان تصریح کرد: تجربه نشان داده زمان هایی که ارز در نوسان است؛ اگر برخی از افراد به قصد سرمایه گذاری وارد خرید شده و تقاضای دریافت بدون نیاز واقعی ارز را داشته باشد، متضرر خواهند شد.

سلطانی زاده، در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ظرف یک سال گذشته بانک مرکزی توانسته منابع ارزی را به خوبی مدیریت نماید، خاطرنشان کرد: عرضه ارز در سامانه نیما و صرافی‌ها بدون مشکل در حال انجام بوده و این در شرایطی است که اگرچه صرافی ها در پیش بینی نرخ ارز دخالتی نمی کنند؛ اما مجموعه شرایط حاکم بر بازار حکایت از آن دارد که افزایش نرخ به صورت جهشی در کار نیست.

وی افزود: نوسانات بازار ارز به هیچ عنوان نگران کننده به نظر نمی رسد و تغییرات قیمت در دامنه دو تا سه درصدی کاملاً طبیعی بوده؛ این در شرایطی است که رسوب ارز در سامانه نیما سبب شده، مدیریت بازار به شکل بهتری صورت گیرد و حتی این نوسانات نیز بعد از گذشت دوره هایی، کاملاً مدیریت خواهد شد.

این فعال بازار ارز، ادامه داد: ارز ۴۲۰۰ تومانی براساس نیازهای کشور برای کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مورد نیاز مردم از سوی دولت تأمین خواهد شد؛ اما اگر مدیریت صحیحی در این رابطه صورت گیرد و ارز ارزان به دست مصرف کننده واقعی و در قیمت کالاهای اساسی نمود پیدا کند؛ این سیاست می تواند ادامه دار باشد.

سلطانی زاده همچنین در ادامه، از رونمایی زیرساخت ارتباطی کانون صرافان در قالب یک سامانه در تاریخ ۲۱ دی ۹۸ خبر داد و گفت: راه اندازی این سامانه، حرکت جدیدی در جهت خدمت‌رسانی به صرافان بوده و یک پل ارتباطی میان آنها با کانون به شمار می‌رود که بر این اساس، از رئیس کل بانک مرکزی و مدیران این بانک هم جهت رونمایی از آن دعوت به عمل آمده است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->