تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره ۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

رئیس جدید هیئت بدمینتون خراسان رضوی انتخاب شد

  • کد خبر: ۱۰۸۰۹۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸
رئیس جدید هیئت بدمینتون خراسان رضوی انتخاب شد
با برگزاری مجمع عمومی انتخاب رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی، سید حسین رضوی برای یک دوره چهارساله دیگر برگزیده شد.

علی صمدی جوان | شهرآرانیوز؛ صبح امروز (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱) با برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت بدمینتون خراسان رضوی، تکلیف رئیس این هیئت مشخص شد و سید حسین رضوی برای یک دوره چهار ساله دیگر به عنوان سکان دار بدمینتون این استان برگزیده شد

در این انتخابات که با حضور فرشاد نصرتی دبیر فدراسیون بدمینتون، هاشمی جواهری مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی و سایر اعضای مجمع برگزار شد، رضوی با کسب ۲۰ رای از ۲۱ رای ماخوذه، رای اعتماد گرفت.

رئیس جدید هیئت بدمینتون خراسان رضوی انتخاب شد

رضوی در تشریح برنامه‌های خود به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در دوره پیش رو، تلاش ما گسترش ارتباط مفید با فدراسیون بدمینتون و اداره کل وررش و جوانان خواهد بود تا از این طریق شرایط را برای پیشرفت بیشتر بدمینتون مهیا کنیم.

رئیس جدید هیئت بدمینتون خراسان رضوی ادامه داد: دوره گذشته و پس از ۲۲ سال موفق شدیم تا زمینه ارتقا مربیان را فراهم آوریم و یقینا در دوره کنونی هم این اتفاق را برای ارتقا کمی و کیفی مربیان و داوران خراسان رضوی ادامه خواهیم داد.

رضوی خاطرنشان کرد: حضور منظم ورزشکاران در مسابقات و اردو‌های پیش رو از اهم برنامه‌های ماست و با توجه به اینکه سال گذشته ۸ بازیکن ملی پوش در رده‌های سنی گوناگون داشتیم، سعی در امتداد این راه داریم.

وی با تقدیر از اعتماد مجمع به وی و انتخاب مجددش یادآور شد: سال‌های سختی را به کمک یکدیگر پشت سر گذاشتیم و اینک که مجددا شرایط خدمت به خانواده بدمینتون خراسان رضوی به من محول شده است، تمام تلاش خود را در راه پیشرفت بیشتر این رشته به کار خواهم بست.

علی اکبر هاشمی جواهری سرپرست اداره کل ورزش و جوانان هم طی سخنانی با تمجید از فعالیت‌های بدمینتون گفت: معتقدم یکی از هیئت‌های خود و بدون حاشیه ما، هیئت بدمینتون بوده است و با توجه به ظرفیت‌های موجود، عملکرد دوستان و همکاران گرامی را خوب ارزیابی می‌کنم. اما بر این باورم که با شرایط ایده آل فاصله داریم و باید با کمک جامعه نخبگان و پیشکسوتان بدمینتون خراسان رضوی، شرایط کنونی را هم بهتر کنیم.

وی با تبریک انتخاب حسین رضوی تصریح کرد: جمع بندی‌های مختلف فنی، اخلاقی و... ما این بود که آقای رضوی گزینه‌ای مطلوب برای بدمینتون خراسان رضوی هستند و از ایشان خواهشمندیم با تکیه به دانش و تجربیات پیشکسوتان و بزرگان این رشته، راه خود را ادامه دهند.

فرشاد نصرتی دبیر فدراسیون بدمینتون و نایب رئیس مجمع انتخباتی هم با تبریک انتخاب مجدد رضوی گفت: یکی از برترین هیئت‌های ما در ۴ سال گذشته، بدون شک هیئت خراسان رضوی بوده است و فدراسیون بدمینتون ضمن استقبال از خدمات این دوستان، شرایط را به سمت همکاری بیشتر با بدمینتون مشهد سوق خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: بدمینتون مشهد پس از تهران، بیشترین بازیکن را در بازی‌های بین المللی شیراز داشت و همین مسئله سبب می‌شود تا در آینده نزدیک از ظرفیت فنی مربیان این استان در کادر‌های ملی خود استفاده نماییم.

نصرتی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های جدید بدمینتون ایران عنوان کرد: به جز بدمینتون برای افراد سالم، هیئت‌های استانی مکی توانند روی پارابدمینتون، بدمینتون بیماران خاص وپیوند اعضا، بدمینتون ناشنوایان و... نیز سرمایه گذاری مطلوبی انجام دهند و مطمئن باشند این مسیر، راه پیشرفت پرسرعت تری را به همراه خواهد داشت.

گفتنی است در پایان انتخابات امروز، حسین رضوی با ۲۰ رای رئیس، سهیلا طهماسبی با ۲۱ نایب رئیس بانوان، محسن روحبخش با ۱۹ رای خزانه دار، حمزه صبوری با ۲۰ رای کارشناس خبره، لیلا اقبال با ۱۷ رای عضو هیئت رئیسه و حسین برکات با ۱۹ رای به عنوان عضو هیئت رئیسه برگزیده و به مدت ۴ سال فعالیت خواهند داشت.

رئیس جدید هیئت بدمینتون خراسان رضوی انتخاب شد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->