تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟
سرخط خبرها

مواردی از عود علائم کووید در مصرف‌کنندگان قرص پاکسلووید مشاهده شد

  • کد خبر: ۱۰۸۲۲۸
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
مواردی از عود علائم کووید در مصرف‌کنندگان قرص پاکسلووید مشاهده شد
مشاهده موارد نادری از عود علائم بیماری کووید-۱۹ در دریافت کنندگان قرص ضد ویروسی پاکسلووید پرسش‌هایی را در میان برخی از کارشناسان مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج مطالعه‌ای که پیش از این روی ۱۰۰۰ بزرگسال انجام گرفت، نشان داد که قرص پاکسلووید تولید شرکت دارویی فایزر در پیشگیری از کووید شدید بسیار موثر است، اما در عین حال گزارش‌هایی مبنی بر بازگشت علائم بیماری در بیماران، چندین روز پس از تکمیل دوره پنج روزه مصرف این دارو منتشر شده است.

مشاهده علائم بیماری در برخی از بیماران این پرسش را به همراه داشته است که آیا این بیماران هنوز میتوانند انتقال دهنده بیماری باشند و باید دور دوم دارو را مصرف کنند؟ این درحالیست که سازمان غذا و داروی ایالات متحده هفته گذشته اعلام کرد که مصرف دور دوم داروی ضد ویروسی پاکسلووید توصیه نمیشود و خطر بروز نوع شدید بیماری یا بستری شدن در بیمارستان در میان بیمارانی که پس از مصرف این قرص دچار عود بیماری میشوند، کم است.

همچنین دکتر "مایکل چارنس" از بوستون خاطرنشان کرد که داروی فایزر بر اساس اثربخشی روی سویه دلتا، آزمایش و مجاز اعلام شده است و ممکن است در برابر سویه اُمیکرون کمتر موثر باشد. قابلیت این قرص در پاکسازی ویروس ممکن است در دو سویه دلتا و اُمیکرون به خصوص برای افراد واکسینه شده متفاوت باشد.

شرکت فایزر و سازمان غذا و داروی ایالات متحده گزارش کردند در مطالعه اولیه، سطح ویروس پس از ۱۰ روز در یک تا دو درصد افرادی که از داروی پاکسلووید یا شبه دارو مصرف کرده بودند، افزایش یافته است. این میزان در بین افرادی که از دارو یا شبه دارو مصرف کرده بودند تقریبا یکسان بوده و بنابراین در حال حاضر مشخص نیست که این افزایش سطح ویروس به درمان دارویی مربوط باشد.

به گزارش هلث دی نیوز، همچنین برخی متخصصان اظهار داشتند: توضیح احتمالی دیگر برای مشاهده موارد نادر عود بیماری در میان بیمارانی که قرص پاکسلووید مصرف کرده اند این است که مقدار دُز مصرفی برای سرکوب کامل ویروس در همه افراد کافی نیست. این وضعیت می‌تواند به جهش‌های کروناویروس منجر شود که در برابر دارو مقاوم هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->