شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

گرانی به افزایش تعرفه غذا و خوابگاه دانشگاه‌ هم می رسد؟

  • کد خبر: ۱۰۸۶۴۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۸
گرانی به افزایش تعرفه غذا و خوابگاه دانشگاه‌ هم می رسد؟
وزیر علوم گفت: افزایش قیمت‌ها در اثر یک جراحی اقتصادی حاصل شده که در دانشگاه‌ها نیز تبعاتی خواهد داشت، اما با کمک دولت تصمیمی بر افزایش تعرفه‌ها، غذا و خوابگاه نخواهیم داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی زلفی‌گل امروز ۲۴ اردیبهشت در ادامه سفر خود به مشهد، در نشست خبری در محل پارک علم و فناوری خراسان درباره اینکه سیاست آموزش عالی کاهش تعداد دانشجو است یا افزایش آن، اظهار کرد: دانشگاه‌ها در نظام جمهوری اسلامی استقلال دارند، خودشان به بلوغ رسیدند و تعیین ظرفیت را دانشگاه‌ها خودشان مشخص می‌کنند.

وی افزود: البته برای ایجاد رشته‌های جدید و تاسیس دانشکده‌های جدید وزارت علوم، استاندارد‌هایی دارد که هر دانشگاهی با رعایت این استاندارد‌ها می‌تواند دانشجو جذب کند. دانشگاه‌های بزرگ به درجه‌ای رسیدند که خودشان برای میزان جذب دانشجو تصمیم می‌گیرند. ملاک هم داشتن استاندارد‌های آموزشی، سرانه رفاهی، خوابگاهی و ورزشی است.

تعرفه‌های غذا و خوابگاه دانشگاه‌ها افزایش نخواهد یافت

وی همچنین با توجه به ایرادات مقام معظم رهبری مبنی بر تعدد کتب درسی در مقاطع تحصیلی، چه تغییراتی در کتاب‌های درسی دانشگاهی باید ایجاد شود، گفت: بخش قابل توجهی از محتوای دانشگاه‌ها کتاب‌های لاتین است. نخستین کاری که در بدو ورود به وزارت علوم انجام دادیم، واگذاری طرح شیوه‌نامه تالیف کتب درسی در دانشگاه‌ها به موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی بود که از آن موسسه درخواست داشتیم در قالب یک طرح پژوهشی مطالعات مالی و فراملی انجام دهد تا کتاب تالیفی بومی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد. البته کتاب تالیفی بومی باید بسته فرهنگی و هویت‌سازی داشته باشد تا دانشمندانی که در یک موضوع خاص در ابعاد ملی و فراملی صاحب نظر هستند، در حین تدریس عکس و زندگی‌نامه آنان لحاظ شود.

زلفی‌گل در خصوص وضع آموزشی خراسان رضوی افزود: خوشبختانه خراسان رضوی به لحاظ تعدد مراکز دانشگاهی و نوع رشته‌هایی که در آن دائر است وضع خوبی دارد و جزو استان‌های پیشرو در کشور محسوب می‌شود، البته نقش وجود حرم امام رضا (ع) در این منطقه باید به طور ویژه لحاظ شود. سعی داریم آمایش آموزش عالی در قسمت‌هایی که باعث ارتقای کیفیت آموزش عالی می‌شود را در اولویت قرار دهیم. اینکه بخواهیم دانشگاه‌ها را محدود و یا حذف کنیم در دستور کار قرار ندارد. در پارک‌های علم و فناوری نیز محدودیتی قائل نیستیم؛ هر پارکی که تولیدی داشته باشد که مورد نیاز کشور باشد قطعا حمایت خواهد شد.

احداث پارک علم و فناوری بین‌المللی ایران

وی ادامه داد: با برخی از کشور‌های همسایه درباره دیپلماسی علمی و فناوری مذاکراتی داشته‌ایم که مقرر شد پارک علم و فناوری بین‌المللی ایران را با هزار هکتار در استان تهران احداث کنیم.

وزیر علوم در باره حمایت از دانشجویان مناطق محروم گفت: امسال ۲۰ درصد پذیرش دانشجویان پزشکی افزایش پیدا کرد که این میزان را به مناطق محروم اختصاص داده‌ایم. دانشگاه‌هایی که در مناطق محروم قرار دارند مورد توجه ویژه قرار خواهند گرفت. همچنین برای رشد آنان شرایطی ایجاد خواهیم کرد تا استقلال بیشتری داشته باشند.

زلفی‌گل با اشاره به استخدام اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های غیرانتفاعی گفت: پیشنهاداتی را به اتحادیه دانشگاه‌های غیرانتفاعی برای نوع جدیدی از استخدام اعضای هیات علمی داده‌ایم. در تلاشیم نوع جدیدی از به کارگیری به گونه‌ای باشد که در دادن مجوز رشته‌ها به آن‌ها کمک کند تا توسعه پیدا کنند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->