شهردار مشهد مقدس: امنیت پایدار، بستر خدمت به مردم است صدور هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهدی در پی پیش‌بینی آلودگی هوا | ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز (۳ آبان ۱۴۰۴) موحدیان: جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر برای استیضاح شهردار مشهد نبود ترامپ برای دیدار با امیر قطر به دوحه می‌رود مشهد از نظر مدیریت، تفکیک و جمع‌آوری مکانیزه پسماند، جزو شهر‌های پیشرو است ضرب‌الاجل به ۳ اداره برای حل مشکلات شهرک مهرگان مشهد آمار، ابزار اصلی خدمت به شهروندان مجید مرتضایی: فوتسال افغانستان دیگر پدیده نیست، یکی از قدرت‌های آسیا است آلودگی هوای مشهد تا فردا (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) ادامه دارد | خطر تنفس برای گرو‌ه‌های حساس حاجی‌بگلو: جشنواره طعم و رنگ الگویی ملی از نشاط اجتماعی در مشهدالرضا(ع) است جشنواره‌های فصلی زمینه‌ساز شادی و همدلی در مشهد هستند حجت‌الاسلام منصوریان: شهروندان مشهدی از فضاهای شاد شهری استفاده کنند شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم برگزاری چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد بازگشت بازیکن جنجالی استقلال به ایران کیفیت هوای مشهد در نخستین روز آبان ناسالم اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) اعلام شد | عقب‌نشینی طلای جهانی به کانال ۴۰۰۰ دلار گزارشی از چالش های رانندگان تاکسی مشهد | پشت فرمان گلایه های خطی های زرد! پیشرفت ۱۴‌ درصدی در ساخت فرهنگ‌سرای «انتظار» با معماری و فناوری جدید جایگاه مشهد مقدس در دیپلماسی همسایگی
سرخط خبرها

روسای کمیسیون‌های حقوقی شوراهای اسلامی مراکز استان‌ها گردهم می‌آیند

  • کد خبر: ۱۰۸۷۸۰
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۴
روسای کمیسیون‌های حقوقی شوراهای اسلامی مراکز استان‌ها گردهم می‌آیند
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهدمقدس گفت: اولین نشست هم‌اندیشی روسای کمیسیون‌های حقوقی شوراهای اسلامی مراکز استان‌ها، نیمه دوم تیر‌ماه سال جاری به میزبانی مشهدمقدس برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هاشم دائمی در گفتگویی از برگزاری اولین نشست هم‌اندیشی روسای کمیسیون‌های حقوقی شورا‌های اسلامی مراکز استان‌های کشور به میزبانی مشهدمقدس خبرداد و اظهارکرد: ضرورت و اهداف مختلفی برای برگزاری این نشست تدوین و تعریف شده که یکی از آنها، تصمیم‌گیری و اتفاق نظر روسای کمیسیون‌های حقوقی در خصوص طرح‌ها و لوایح مرتبط با مدیریت شهری است.

وی مشارکت کمیسیون‌های شورای شهر برای تصمیم‌ساز شدن و ارائه خط مشی به مجلس و دولت را از دیگر ضرورت‌های برگزاری این نشست دانست و گفت: در حاشیه این نشست که نیمه دوم تیر‌ماه سال جاری برگزار می‌شود، دبیرخانه دائمی کمیسیون‌های حقوقی را هم تشکیل می‌دهیم که دستاورد ارزنده و مثمر ثمری برای مدیریت‌های شهری است.

دائمی در ادامه صحبت‌های خود به تشریح محور‌های این نشست ۲ روزه پرداخت و افزود: یکی از شاخص‌ترین اهداف مدنظر، انتقال تجربیات و اطلاع از نحوه عملکرد کمیسیون‌های حقوقی خواهد بود.

دائمی تصریح کرد: در این اجلاسیه، بررسی چالش‌های حقوقی طرح‌های تفصیلی کلانشهرها، طرح اصلاح قانون مهندسی و کنترل ساختمان و طرح اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

لایحه یکپارچه‌سازی مدیریت هماهنگ و یکپارچه شهری، حدود وظایف و اختیارات شورا‌ها و چالش‌های حقوقی کسب درآمد‌های پایدار شهری، دیگر موضوعاتی است که دائمی بر پیگیری و تبادل‌نظر درخصوص آن‌ها در نشست یاد شده تاکید کرد.

وی افزود: امیدواریم برگزاری این نشست دستاورد‌های سازنده‌ای برای حوزه حقوقی مراکز استان کشور داشته باشد؛ دستاورد‌هایی که بی‌شک در تعاملات بین شهروندان و مدیریت‌های شهری اثرگذاری بالایی خواهد داشت.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->