ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«انتقام‌جویی شخصی» انگیزه گروگان‌گیر ایلامی

  • کد خبر: ۱۰۹۱۶۹
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۵
«انتقام‌جویی شخصی» انگیزه گروگان‌گیر ایلامی
فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به گروگان‌گیری در یکی از ادارات ایلام گفت: این فرد با هدف انتقام‌جویی شخصی دست به این اقدام زده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار " دلاور القاصی مهر" در تشریح جزئیات تیراندازی در یکی از ادارات دولتی استان ایلام اظهار داشت: ساعت ۹:۲۵ امروز طی تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، خبری مبنی بر اینکه یک فرد مسلح وارد سازمان امور املاک استان ایلام شده و اقدام به تیراندازی کرده دریافت شد.
وی افزود: بنده در معیت همکاران در کوتاه‌ترین زمان در محل حاضر شدیم و در بررسی‌ها مشخص شد فرد مسلح از کارکنان آن سازمان و با توجه به اختلافات شخصی، به صورت مسلح وارد محل شده و به سمت کارکنان آنجا تیراندازی می‌کند.

فرمانده انتظامی استان ایلام ادامه داد: قاتل با حضور و واکنش سریع ماموران عرصه را بر خود تنگ دید و اقدام به خودکشی کرد؛ متاسفانه در این درگیری سه نفر درگذشتند و ۷ نفر مجروح شدند.

وی یادآور شد: به محض ورود پلیس سه نفر از کارکنان که در یکی از اتاق‌ها محبوس بودند، نیز رهایی یافتند.

این مقام انتظامی یادآور شد: مصدومان این حادثه بلافاصله توسط خودرو‌های انتظامی و اورژانس به مراکز درمانی اعزام شدند و بر مبنای اقدامات درمانی انجام شده و گزارشات دریافت شده تاکنون، تا این لحظه مشکل خاصی ندارند.

سردار القاصی مهر در پاسخ به این سوال که انگیزه قاتل چه بوده؟ عنوان کرد: این فرد با هدف انتقام‌جویی شخصی دست به این اقدام زده است.

تعداد بازدید : 536
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->