تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

گروگانگیری ۲ برادر توسط شرور قداره‌کش در مشهد+ جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۸۷۲۷
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
گروگانگیری ۲ برادر توسط شرور قداره‌کش در مشهد+ جزئیات
فرمانده انتظامی مشهد گفت: در عملیات پانزده دقیقه‌ای پلیس یک شرور حرفه‌ای که برای فرار از چنگ قانون ۲برادر نوجوان را با قمه گروگان گرفته بود، زمین‌گیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان در تشریح جزئیات این عملیات اظهارداشت: در پی گزارش‌های متعدد مردمی مبنی بر شرارت‌های سریالی فرد سابقه دار در محدوده جنوب شرق شهر مشهد، شناسایی و دستگیری او به صورت ویژه در دستور کار پلیس مشهد قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد افزود: نزاع دسته جمعی، تهیه و توزیع مواد افیونی، عربده کشی، قدرت نمائی، ایجاد رعب و وحشت و اخلال درنظم عمومی از جمله اقدامات مجرمانه این متهم تحت تعقیب است. با توجه به متواری بودن این شرور تحقیقات تخصصی پلیس برای دستگیری او ادامه داشت تا اینکه با تلاش شبانه‌روزی و پیگیری مستمر مأموران انتظامی، مخفیگاه او در محدوده خیابان صاحب زمان کوی طرق شناسایی شد.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: ماموران دایره امنیت عمومی کلانتری طرق پس از هماهنگی‌های لازم قضائی با کنترل نامحسوس پاتوق این فرد شرور مترصد حضور وی  بودند که این فرد شرور در یک قدمی دستگیری متوجه حضور ماموران انتظامی می‌شود و برای رهایی از این مخمصه با قمه سد راه یک دستگاه سواری پراید شده و ۲ سرنشین نوجوان عقب خودرو را که برادر هستند با تهدید قمه گروگان گیری می‌کند.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد خاطرنشان کرد: ماموران انتظامی پس از طی مسافتی خودرو پراید را متوقف می‌کنند، اما این فرد شرور با قمه‌ای که در دست داشت ضمن تهدید به کشتن با عربده‌کشی با قمه چند ضربه به صندلی و در خودرو پراید می‌زند تا با ایجاد رعب و وحشت از چنگ قانون فرار کند. در همین بین ماموران انتظامی با کنترل اوضاع با از خود گذشتگی گروگان‌ها را در فرصتی مناسب از چنگ این فرد شرو آزاد و این فرد شرور را که با قمه به‌سمت ماموران پلیس حمله‌ور شده پس از شلیک چند تیر هوایی سرانجام با اصابت گلوله در یک عملیات ۱۵ دقیقه‌ای زمین گیر می‌شود.

سرهنگ نگهبان در خاتمه با اشاره به تحقیقات از متهم و تاکید بر اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است، خاطر‌نشان کرد: تحرکات و فعالیت‌های اراذل و اوباش و افراد متجری در رصد اطلاعاتی پلیس بوده و در صورت ارتکاب هرگونه اوباشگری و قانون شکنی پلیس هوشمندانه و مقتدرانه وارد عمل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->