پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟ رونالدو در النصر ماندنی شد بمب درویش برای هواداران پرسپولیس| برانکو در راه تهران؟ سپاهان به دنبال ستاره پرسپولیس شکایت عجیب‌ ام‌باپه از پاری‌سن‌ژرمن محمدی در لیست مازاد استقلال بسکتبالیست‌های ایران به‌خط شدند رضاییان در جمع برترین مدافعان گل‌زن جهان بیرانوند، نامزد عنوان بهترین گلر آسیا بازگشت دوباره ژیرو به فرانسه مشخص شدن حریفان تیم ملی فوتسال در مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ + عکس بازیکن استقلال در راه لیگ اندونزی + عکس تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و آرژانتین | شاگردان پیاتزا در فکر هت‌تریک رشد قیمت قایدی در لیگ امارات ستاره النصر در راه الهلال جدایی ۲ بازیکن خارجی استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و صربستان(۴ تیر ۱۴۰۴)| پیروزی شیرین بحران عجیب در جام جهانی باشگاه‌ها| تبانی اینترمیلان و ریورپولاته؟
سرخط خبرها

جشنواره بزرگ ورزش جانبازان، معلولین و نابینایان در مشهد برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۱۰۹۲۳۸
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
جشنواره بزرگ ورزش جانبازان، معلولین و نابینایان در مشهد برگزار خواهد شد
معاون تربیت بدنی و سلامت شهرداری مشهد از برگزاری جشنواره بزرگ ورزش جانبازان، معلولین و نابینایان در این شهر خبر داد.

گروه ورزش | شهرآرانیوز؛ سید حسین غیاثی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص برگزاری مسابقات جانبازان، معلولین و نابینایان در مشهد عنوان کرد: پس از برگزاری مسابقات جایزه بزرگ ماه رمضان، برای نخستین بار جشنواره بزرگ ورزش جانبازان، معلولین و نابیناییان مشهد در ۱۰ رشته والیبال نشسته، بسکتبال با ویلچر، بوچیا، دوومیدانی، گل‌بال نابیناییان، شنا، دارت، وزنه‌برداری، تنیس روی میز و تیراندای برگزار خواهد شد.

وی افزود: عبدالله ارجائی، شهردار مشهد همواره بر حمایت از ورزش‌های جانبازان و معلولین و ورزش بانوان تاکید دارند و کمیسیون ورزش و جوانان شورای شهر نیز حمایت خوبی را تا به امروز انجام دادند. خوشبختانه در ماه رمضان نیز تجربه خوبی را در برگزاری مسابقات ورزشی معلولین به دست آوردیم و استقبال بی نظیری از رقابت‌ها به عمل آمد، اما به واسطه برخی محدودیت‌ها نتوانستیم این مسابقات را در رشته‌های متعددی برگزار کنیم. از همین رو تصمیم گرفتیم با شرایط بهتر و برنامه‌ریزی ویژه‌تر جشنواره بزرگ ورزش جانبازان، معلولین و نابینایان را خرداد ماه در مشهد برگزار کنیم.

غیاثی اظهار کرد: ثبت‌نام این دوره از مسابقات آغاز شده است و تا ۱۶ خرداد ماه ادامه دارد. این مسابقات در بخش آقایان و بانوان همزمان با ولادت امام رضا (ع) از ۲۱ خرداد ماه استارت خواهد خورد و ورزشکاران حدود ۳۰ تا ۴۵ روز درگیر مسابقات خواهند بود.

معاون تربیت بدنی و سلامت شهرداری مشهد با اشاره به اینکه این جشنواره ورزشی با همایش بزرگ ویلچررانی در پارک ملت مشهد آغاز خواهد شد، تصریح کرد: پیش‌بینی ما حضور ۷۰۰ تا ۸۰۰ ورزشکار در این مسابقات است. شرکت در این مسابقات رایگان است و ورزشکاران در برخی رشته‌ها همچون دارت می‎‌توانند به همراه خانواده خود حضور یابند.

غیاثی در خصوص استعدادیابی در این دوره از مسابقات نیز گفت: در مسابقات والیبال نشسته جام رمضان، هادی رضایی، سرمربی تیم ملی والیبال نشسته ایران، ۲ نفر از بازیکنان رده پایه را به تیم‌های ملی والیبال نشسته انتخاب کرد. از همین رو قطعا در این دوره از مسابقات استعدادیابی توسط مربیان هیات جانبازان و معلولین در رشته‌های مختلف انجام خواهد شد و برنامه ریزی آن نیز شکل گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->