تصادف مرگبار پراید با تریلی ترک در کمربندی سبزوار + تصاویر سازمان دامپزشکی کشور: گوشت‌های آلوده وارداتی از مغولستان وارد بازار نشده است رئیس قوه‌قضائیه دستورالعمل پیگیری پرونده‌های کثیرالشاکی ملی را صادر کرد تلف شدن ۲ قلاده خرس قهوه‌ای بر اثر اصابت گلوله در آمل بلاگر وکیل‌نما بازداشت شد (۴ مهر ۱۴۰۴) تردد در آزادراه تهران- شمال و محور چالوس ممنوع شد (۴ مهر ۱۴۰۴) حرکت قطار‌ها از مشهد با تاخیر انجام می‌شود (۳ مهر ۱۴۰۴) مهار آتش سوزی در بازارچه مرزی دوغارون خراسان رضوی (۳ مهر ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پاییز بسیار سختی را از نظر شرایط آبی در پیش خواهیم داشت چگونه با هوس شیرینی مقابله کنیم؟ آیا میل زیاد به شیرینی خطرناک است؟ خوراکی ناسالم در زنگ تفریح ممنوع سخنگوی پلیس: بیش از ۳۶ هزار و ۶۴۸ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف شد رعایت بهداشت دهان و تغذیه سالم، کلید پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان فواید شگفت انگیز کدو حلوایی که از آن بی خبر مانده‌اید پژما‎ن‌فر خبر داد: تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شمال شرق مشهد تا پایان آبان‌ماه ۱۴۰۴ رئیس سازمان برنامه و بودجه: با بودجه دولتی حتی آوردن آب از کشور‌های دیگر هم مشکل را حل نمی‌کند کشف مواد مخدر صنعتی از چاه فاضلاب سوداگر مرگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۳ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران و وقوع رعدوبرق در برخی نقاط استان جزئیاتی از مرگ عجیب زن تراکتورسوار در حوالی مشهد تشکیل کارگروه تخصصی برای دفاع از حقوق عامه در ارتفاعات جنوبی و کشف‌رود مشهد خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی در «تأمین من» به ۵۹ خدمت افزایش یافت آیا می‌توان تنها با تغییرات غذایی وزن کم کرد؟ آموزش و پرورش: شهریه بالای ۱۴۵ میلیون تومان نخواهیم داشت بیماران مبتلا به فشار خون به این غذا‌ها لب نزنند پوکی استخوان از این سن و سال آغاز می‌شود شایع‌ترین بیماری‌های «پاییز» را بشناسیم! استاندار خراسان رضوی: دانشگاه فرهنگیان باید از کیفیت بالای آموزشی برخوردار باشد میانگین «سن» بازنشستگی در صندوق بازنشستگی کشوری؛ ۵۲ سال | ۶۵ درصد جامعه حقوق‌بگیران مرد و ۳۵ درصد زن هستند زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری غرب و شمال ونزوئلا را لرزاند + فیلم
سرخط خبرها

۴۲ درصد شکایت‌های مشهد مربوط به زنان

  • کد خبر: ۱۰۹۳۳
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰
۴۲ درصد شکایت‌های مشهد مربوط به زنان
معاون دادستانی مشهد گفت: حدود ۲۳ هزار و ۶۱۸ شکایت در ۶ ماهه سال ۹۸ ثبت شده که ۴۲ درصد از آن را زنان مشهدی ثبت کرده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نیّره عابدین‌زاده، امروز در نشست تخصصی بررسی لایحه صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت، که در سالن آمفی‌تئاتر کانون وکلای دادگستری خراسان برگزار شد، بیان کرد: در مطالعه‌ای جرم‌شناختی که در خصوص خشونت علیه زنان بیان شده و از نظر دستگاه قضایی قابل استناد است، آمار‌ها نشان می‌دهد که در زاهدان ۴۹ درصد خشونت علیه زنان اتفاق می‌افتد و در رساله دیگری در خصوص خشونت علیه زنان در شهر تبریز، ۵۴ درصد از زنان این شهر حداقل یکی از انواع خشونت‌های خانگی را تجربه کرده‌اند.

وی افزود: در شهر مشهد مطالعه قابل استنادی ندیده‌ام و پنهان‌کردن این آمار‌ها مشکلی را رفع نخواهد کرد، اما آمار‌ها از دادسرای انقلاب مشهد نشان می‌دهد، در سه قالب از این جرایم در سال ۹۷ و ۶ ماهه اول سال ۹۸، فارغ از نتیجه موضوع پرونده‌های ضرب‌وجرح عمدی، ۴۳ هزار و ۱۷۳ مورد شکایت داشته‌ایم و ۱۸ هزار و ۱۳۹ مورد متعلق به شاکی زن بوده که حدود ۴۲ درصد از شاکیان این پرونده‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

معاون دادستانی مشهد با اشاره به اینکه «حدود ۲۳ هزار و ۶۱۸ شکایت در ۶ ماهه سال ۹۸ ثبت شده»، گفت: ۹ هزار و ۹۵۳ مورد شاکیان زن بوده‌اند که باز هم ۴۲ درصد از شکایت‌ها را زنان داشته‌اند. موارد شکایت بزه، توهین و افترا ۶۹ هزار و ۵۶۵ مورد بوده که ۲۹ هزار و ۱۶۷ مورد شاکی زن بوده و باز هم ۴۱ درصد در سال ۹۷ ثبت شده و ۳۷ هزار و ۸۲۰ مورد در ۶ ماهه اول سال ۹۸ شکایت داشته‌ایم و ۱۶ هزار و ۴۵ مورد شاکیان، زن بوده‌اند که باز هم حدود ۴۲ درصد شاکیان را تشکیل داده‌اند.

عابدین‌زاده عنوان کرد: مزاحمت برای بانوان ۲۷ هزار و ۳۶۱ مورد در استان ثبت شده و ۱۵ هزار و ۸۳۹ مورد در سال ۹۷ و در سال ۹۸، ۱۵ هزار و ۵۰ مورد در استان و ۸ هزار و ۵۷۸ مورد شاکیان مزاحمت علیه زنان را تشکیل می‌دادند.

در ادامه این نشست، فریده اولادقباد، رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ما نیازمند به حضور افراد در فراکسیون‌ها و کمیسیون‌های تخصصی هستیم و پذیرای نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌هاییم. نیاز داریم تا بانوان در حوزه حقوق و فقه هم حضور داشته باشند.

وی افزود: فراکسیون زنان، دارای کمیته‌های تخصصی است و زمانی که در مجلس ورود پیدا کردیم. تصمیم گرفتیم این لوایح را احصاء کنیم و روند تدوین و ارسال این لایحه انجام شد و از مجلس نهم به دولت نهم و پس از آن به دولت دوازدهم رسید و از ۸۱ ماده به ۵۲ ماده و درحال حاضر به ۷۷ ماده رسیده است.

اولادقباد با اشاره به اینکه «مطالبات زیادی در زمینه زنان داشته‌ایم»، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مطالبات ما که در دیدار با آقای رئیسی داشتیم، جایگزینی حبس و بازدید از شرایط زندان‌ها بود که با توجه به شرایطی که پیش آماده، قرار است اعلام کنند.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لایحه اعطای تابعیت، یکی دیگر از مطالبات ما بود که به مدت ۱۰ سال مسکوت مانده بود، اما با تمام دغدغه‌های موجود با همیاری زنان مجلس مصوب شد. لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان از دیگر لوایح مهم است که اصلاح شده. خیلی از توصیه‌ها در حوزه حمایت از حقوق زنان در برنامه ششم توسعه وجود دارد.

اولادقباد تاکید کرد: این لایحه قطعا بدون ایراد نیست و دارای ایرادات شکلی و هم ایرادات محتوایی است. یکی از مزایای این لایحه، درخور و متناسب‌بودن با فرهنگ عمومی و ارزش‌های ملی کشور است. در رابطه با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید توجه ویژه‌ای بر طرح نماد باشد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->