جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حزب‌الله: از نتایج انتخابات راضی هستیم

  • کد خبر: ۱۰۹۳۹۹
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۰
حزب‌الله: از نتایج انتخابات راضی هستیم
نائب رئیس شورای اجرایی جنبش حزب الله تأکید کرد که این جنبش از انتخابات اخیر کاملا رضایت دارد و تنها نگرانی آن، مسائل معیشتی مردم لبنان است.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی دعموش» نائب رئیس شورای اجرایی جنبش حزب الله لبنان امروز جمعه تأکید کرد که جریان مقابل حزب‌الله در انتخابات پارلمانی اخیر، پول زیادی هزینه کرد تا چهره این جنبش را مخدوش کند.

شبکه خبری المنار به نقل از دعموش گزارش داد، برای حمایت از مهره‌های آمریکا و عربستان سعودی و کنار زدن حزب‌الله از نظر سیاسی و کاهش محبوبیت این جنبش، صد‌ها میلیون دلار هزینه شد و در این زمینه، آراء نیز خریداری شد.

وی با بیان اینکه دشمنان در این جنگ سیاسی، قصد داشتند به قدرت سیاسی و مردمی حزب‌الله ضربه بزنند و طرفداران مقاومت را علیه آن بسیج کنند، تصریح کرد، دشمنان در تلاش بودند که میزان رأی دادن به حزب الله به کمترین سطح برسد.

دعموش فشار‌های اقتصادی و معیشتی اخیر علیه مردم لبنان را در راستای اجرای همین نقشه دانست و گفت: «با این وجود، آنان شکست خوردند. نتیجه این شد که حزب الله و همپیمانانش، وزن خود در پارلمان جدید را حفظ کردند. آمار‌ها حاکی از این است که میزان مشارکت در مناطق مقاومت، بالاترین میزان بوده است».

وی با تأکید بر اینکه حزب الله به صورت قاطع بیشترین محبوبیت را در این انتخابات داشت و نمایندگانش بیش از ۳۴۷ هزار رأی کسب کردند، خاطرنشان کرد: مهمترین مسئله در انتخابات این بود که قدرت و گسترش محبوبیت مقاومت نشان داده شد؛ مسئله‌ای که دشمنان بر روی کاهش آن حساب باز کرده بودند.

این مسئول حزب الله با اشاره به اینکه در پارلمان جدید، دو نماینده به فراکسیون «الوفاء للمقاومه» (وابسته به حزب‌الله) اضافه شدند، تأکید کرد، حزب الله از نتایج خرسند است و به مقاومت خود اطمینان دارد و اعتمادش به محبوبیت خود و همپیماناش افزایش یافته است.

دعموش با بیان اینکه تنها مسئله نگران‌کننده برای حزب الله، مشکلات معیشتی و اقتصادی است، خاطرنشان کرد، اولویت پارلمان جدید و گروه‌های سیاسی باید حل مشکلات مردم باشد تا عوامل واقعی این بحران را حل کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->