به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون شهردار مشهد گفت: مردم و اقتصاد شاخصه اصلی هر شهری هستند و اقتصاد شهری یکی از محورهای توسعه علمی هر شهر نامیده میشود.
به گزارش ایرنا، محمود عیدی در اولین کنفرانس ملی نوگرایی در پژوهشهای مدیریت، اقتصاد و حسابداری مشهد با اشاره به اینکه عوامل مهم در رشد اقتصاد دانشی علم فناوری، نوآوری و ارزش آفرینی است، افزود: متأسفانه هنوز ما در انقلاب کشاورزی مانده ایم و برای جبران عقب ماندگی باید تصمیمهای جدیدی برای آینده گرفته شود.
وی ادامه داد: اگر قرار است متناسب با اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم، باید مشاهده کرد که طرحهای مدیریتی ارائه شده براساس کدام مفهوم است. تمرکز بر زمین و نیروی کار نشان دهنده آن است که هنوز در عصر اقتصاد کشاورزی قرار داریم.
مدیرعامل سازمان اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری مشهد بیان کرد: علم، فناوری و نوآوری ارزش آفرینی از اقتصاد دانشی است که کاربردهای فراوان و باارزشی دارد. عیدی درباره شکل گیری شهرهای دانشی مبتنی بر نوآوری نیز گفت: اصطلاح شهرهای دانشی در دل خود مفاهیم جدیدی را خلق میکند و در کنارش شهرهای دانش بنیان، شهرهای نوآور، صنایع خلاق و طبقه خلاق را به وجود میآورد.
پس همه باید شهری را به وجود آوریم که با دانش محوری جلو برود تا شهری هوشمند با ظرفیتهای موضوعی و اقتصادی با هدف افزایش سهم درآمدهای پایدار داشته باشیم.
رئیس هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی هم در این همایش گفت: آیندهای که برای اقتصاد ایران متصور هستیم، باید بتواند کشور را از عقب ماندگی خارج کند. در این راستا اقتصاد دانش بنیان میتواند آینده کشور را متحول کند. محمدحسین مهدوی عادلی افزود: برای اینکه اقتصاد کشور دانش بنیان باشد، باید سرمایه ما ایده پردازی و خلاقیت باشد.
حال آنکه امروز سرمایه ما زمین و نیروی انسانی است که نشان میدهد ما هنوز در ابتدای مسیر اقتصاد ایستاده ایم. وی اظهار کرد: فناوریهای جدید بعضی از شغلهای موجود را از بین میبرد و به جای آن با استفاده از هوش مصنوعی شغلهای جدیدی ایجاد میکند، درحالی که با فناوری و اقتصاد دانش بنیان بسیاری از مشکلات جامعه حل میشود.