مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

«آبله میمونی» هستم، بازهم از چین!

  • کد خبر: ۱۰۹۴۵۱
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۱
«آبله میمونی» هستم، بازهم از چین!
گل بود، به سبزه نیز آراسته شد. گویا جهان قرار نیست حالاحالا‌ها روی خوش و بدون ویروسی به خود ببیند. چون سازمان بهداشت جهانی از یک ویروس تازه رونمایی کرده است.

عروجی | شهرآرانیوز؛ آبله میمونی (Monkeypox) نام بیماری جدیدی است که این روز‌ها صحبت‌های زیادی درباره آن می‌شود. عامل این بیماری ویروسی کمیاب است و با علائمی مانند نشانه‌های آنفلوانزا خود را بروز می‌دهد. این بیماری بثورات پوستی ایجاد می‌کند و در صورت و بدن گسترش می‌یابد.

با توجه به شیوع ناگهانی کرونا و مشکلاتی که ایجاد کرده است، مردم دنیا نگران شیوع آبله میمونی هستند. مرگ اولین چینی در اثر ابتلا به آبله میمونی، این کشور را مهد بیماری‌های واگیردار کرده که زیر سایه کرونا به جان انسان‌ها افتاده است. اما مثل اینکه چینی‌ها این بار در آستین‌های گشادشان، آبله میمونی با خودشان آورده اند! اما این اتفاق چگونه رسانه‌ای شد؟ بعد از اینکه یک دامپزشک چینی در پکن در اثر ابتلا به ویروس میمونی جانش را از دست داد، اولین مرگ انسانی در اثر ویروس میمونی رخ داد.

مرکز مبارزه و پیشگیری از بیماری‌ها در چین اذعان داشت که علائم بیماری این دامپزشک ۵۳ساله در زمان فعالیتش روی حیوانات ظاهر شده است و یک ماه پس از کالبدشکافی دو میمون مرده، دچار حالت تهوع و استفراغ شد. آبله میمون از خانواده ویروس‌های آبله است. این یک بیماری ویروسی نادر، اما بالقوه جدی است که با علائم شبیه آنفلوانزا و تورم غدد لنفاوی مشخص می‌شود. بیماری یادشده به تدریج به صورت آبله گسترده در سراسر صورت و بدن پیشرفت می‌کند. البته نکته حیاتی در این موضوع این است که این نشانه‌ها در انسان خیلی خفیف‌تر نمود پیدا می‌کند و میمون‌ها قادر نیستند ویروس را به انسان منتقل کنند. آبله میمون با تب، سردرد، درد عضلانی و خستگی شروع می‌شود.

تفاوت اصلی بین علائم این بیماری و آبله در این است که این بیماری در میمون باعث تورم غدد لنفاوی (لنفادنوپاتی) می‌شود، درحالی که آبله این گونه نیست. دوره کمون (زمان عفونت تا علائم) برای آبله با منشأ میمونی معمولا هفت تا چهارده روز است، اما ممکن است از پنج تا بیست ویک روز نیز طول بکشد. علاوه بر این هشدار‌ها هنوز کسی نمی‌داند در صورت همه گیری این ویروس آیا درمانی مشخص برای آن وجود دارد یا نه. هرچند راه‌های انتقال این ویروس هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و تحقیقات بیشتری را می‌طلبد، با این حال ردپای این ویروس هنوز حوالی ما مشاهده نشده است. انگلیس، پرتغال، اسپانیا، سوئد، استرالیا و آمریکا مناطقی از دنیا هستند که تا کنون پای این ویروس به آن‌ها باز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->