هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع «وَبا» هشدار داد

  • کد خبر: ۱۵۳۶۴۷
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع «وَبا» هشدار داد
سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که افزایش جهانی موارد وبا یک میلیارد نفر را در ۴۳ کشور در معرض خطر قرار داده و دسترسی به واکسن، داروها و کیت‌های آزمایش وبا در سراسر جهان که نقش مهمی در نجات جان افراد دارند، محدود است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ویفروم، فقر، بلایا، درگیری‌ها و اثرات بحران آب‌وهوا همچنان از عوامل محرک در کنار عدم دسترسی به آب سالم و بهداشت محسوب می‌شوند.

در حال حاضر، ۲۲ کشور در سراسر جهان در حال مبارزه با شیوع عفونت حاد اسهالی ناشی از خوردن یا نوشیدن آب یا غذای آلوده هستند. موارد وبا در سال ۲۰۲۲ و پس از سال‌ها کاهش تعداد مبتلایان، افزایش یافت و انتظار می‌رود این روند تا سال جاری نیز ادامه یابد.

آخرین بررسی سازمان بهداشت جهانی که در اوایل فوریه منتشر شد، نشان داد که وضعیت از سال ۲۰۲۲ بدتر شده است.

سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد که پیشگیری مهم است و تقریباً نیمی از جهان به بهداشت ایمن دسترسی ندارند. همچنین، دسترسی به آب آشامیدنی سالم و سرویس بهداشتی از حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است و تحقق این حقوق همچنین به وبا پایان خواهد داد.

سازمان بهداشت جهانی افزود: ۲۶ هزار مورد ابتلا و ۶۶۰ مورد مرگ تا ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳ در ۱۰ کشور آفریقایی گزارش شده است که از ابتدای سال با شیوع این بیماری مواجه هستند. در سال ۲۰۲۲، حدود ۸۰ هزار مورد و ۱۸۶۳ مرگ از ۱۵ کشور مبتلا، ثبت شد.

آژانس بهداشت سازمان ملل‌ متحد عنوان کرد که چالش‌ها شامل تغییرات آب‌وهوایی است که منجر به خشکسالی یا سیل در بخش‌هایی از آفریقا و در نتیجه افزایش جابجایی جمعیت و کاهش دسترسی به آب پاک شده است.

 سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که وبا همچنان یک تهدید جهانی برای سلامت عمومی است.

محققان تخمین می‌زنند که هر ساله بین ۱.۳ تا ۴ میلیون مورد و ۲۱ هزار تا ۱۴۳ هزار مرگ‌ومیر ناشی از عفونت در سراسر جهان ثبت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->