رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع «وَبا» هشدار داد

  • کد خبر: ۱۵۳۶۴۷
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۵
سازمان بهداشت جهانی نسبت به شیوع «وَبا» هشدار داد
سازمان جهانی بهداشت هشدار داده است که افزایش جهانی موارد وبا یک میلیارد نفر را در ۴۳ کشور در معرض خطر قرار داده و دسترسی به واکسن، داروها و کیت‌های آزمایش وبا در سراسر جهان که نقش مهمی در نجات جان افراد دارند، محدود است.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از ویفروم، فقر، بلایا، درگیری‌ها و اثرات بحران آب‌وهوا همچنان از عوامل محرک در کنار عدم دسترسی به آب سالم و بهداشت محسوب می‌شوند.

در حال حاضر، ۲۲ کشور در سراسر جهان در حال مبارزه با شیوع عفونت حاد اسهالی ناشی از خوردن یا نوشیدن آب یا غذای آلوده هستند. موارد وبا در سال ۲۰۲۲ و پس از سال‌ها کاهش تعداد مبتلایان، افزایش یافت و انتظار می‌رود این روند تا سال جاری نیز ادامه یابد.

آخرین بررسی سازمان بهداشت جهانی که در اوایل فوریه منتشر شد، نشان داد که وضعیت از سال ۲۰۲۲ بدتر شده است.

سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد که پیشگیری مهم است و تقریباً نیمی از جهان به بهداشت ایمن دسترسی ندارند. همچنین، دسترسی به آب آشامیدنی سالم و سرویس بهداشتی از حقوق بشر به رسمیت شناخته شده است و تحقق این حقوق همچنین به وبا پایان خواهد داد.

سازمان بهداشت جهانی افزود: ۲۶ هزار مورد ابتلا و ۶۶۰ مورد مرگ تا ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳ در ۱۰ کشور آفریقایی گزارش شده است که از ابتدای سال با شیوع این بیماری مواجه هستند. در سال ۲۰۲۲، حدود ۸۰ هزار مورد و ۱۸۶۳ مرگ از ۱۵ کشور مبتلا، ثبت شد.

آژانس بهداشت سازمان ملل‌ متحد عنوان کرد که چالش‌ها شامل تغییرات آب‌وهوایی است که منجر به خشکسالی یا سیل در بخش‌هایی از آفریقا و در نتیجه افزایش جابجایی جمعیت و کاهش دسترسی به آب پاک شده است.

 سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که وبا همچنان یک تهدید جهانی برای سلامت عمومی است.

محققان تخمین می‌زنند که هر ساله بین ۱.۳ تا ۴ میلیون مورد و ۲۱ هزار تا ۱۴۳ هزار مرگ‌ومیر ناشی از عفونت در سراسر جهان ثبت می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->