افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید
سرخط خبرها

نرخ تورم اردیبهشت‌ماه خراسان رضوی افزایش یافت

  • کد خبر: ۱۰۹۷۹۶
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
نرخ تورم اردیبهشت‌ماه خراسان رضوی افزایش یافت
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه استان در اردیبهشت ماه سال جاری ۳۶.۹ درصد است که این رقم در مقایسه با ماه قبل از آن ۴.۵ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا جمشیدی با اعلام این خبر اظهار کرد: نرخ تورم نقطه به نقطه خانوار در نقاط شهری استان ۳۶.۳ و در مناطق روستایی ۳۹ درصد است که در نقاط شهری نسبت به ماه قبل ۴.۳ و در مناطق روستایی نیز ۵ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در اردیبهشت‌ماه سال جاری نرخ تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور نیز ۳۹.۳ درصد است، افزود: این شاخص در مقایسه با ماه قبل از آن ۳.۷ درصد افزایش یافته است. همچنین این شاخص برای خانوار‌های شهری کشور ۳۹.۲ و خانوار‌های روستائی ۴۰.۱ درصد است که نسبت به ماه قبل به ترتیب ۴ و ۲.۹ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوار‌های استان در اردیبهشت ماه سال جاری ۴.۱ درصد است که نسبت به ماه قبل از آن ۰.۵ درصد افزایش یافته است. این شاخص برای خانوار‌های شهری استان ۴.۲ و نقاط روستائی ۳.۶ درصد بوده که به ترتیب ۰.۷ درصد افزایش و ۰.۴درصد کاهش یافته است.

جمشیدی با بیان این که در اردیبهشت ماه سال جاری، نرخ تورم نسبت به ماه قبل در کل خانوار‌های کشور نیز ۳.۵ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۲ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: این شاخص برای خانوار‌های شهری کشور ۳.۷ و نقاط روستائی ۲.۸ درصد است که به ترتیب ۰.۵ درصد افزایش و ۱.۲ درصد کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به اردیبهشت سال جاری در کل خانوار‌های استان ۳۷.۴ درصد است که نسبت به ماه قبل ۰.۹ درصد کاهش یافته است.

وی این شاخص را برای خانوار‌های شهری استان ۳۶.۸ و نقاط روستائی ۳۹.۲ درصد اعلام کرد که به ترتیب ۰.۹ و ۱.۱درصد کاهش یافته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به این که نرخ تورم ۱۲ ماهه منتهی به اردیبهشت ماه سال جاری درخانوار‌های کل کشور ۳۸.۷ درصد است که نسبت به مدت مشابه ۰.۵ درصد کاهش یافته، اظهار کرد: این شاخص برای خانوار‌های شهری کشور ۳۸.۳ و نقاط روستائی ۴۰.۸درصد است که به ترتیب ۰.۴ و ۰.۸ درصد کاهش یافته است.

جمشیدی تاکید کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری، تورم نقطه به نقطه کل خانوار استان درگروه خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات ۴۶.۱، پوشاک و کفش ۴۸.۵، مسکن ۱۷.۱ و گروه بهداشت و درمان ۳۱ درصد بوده است. این ارقام برای کشور به ترتیب ۴۹.۴، ۴۶.۸، ۳۰.۵ و ۳۲.۶ درصد است.

وی اضافه کرد: شاخص قیمت کالا‌ها و خدمات مصرفی برای کل خانوار‌های استان ۴۱۸.۷، مناطق شهری ۴۰۱.۶ و نقاط روستائی ۴۹۲.۸ است.

منبع: روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->