تماس‌های عجیب و غریب با سامانه تلفنی آتش نشانی مشهد| بیش از ۱۷ هزار تماس مزاحمی در ۲ هفته ابتدایی اردیبهشت برقرار شد! شکستن رکورد تولید آسفالت با تولید ۳۲ هزار تن در مشهد پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی بخش سازه‌ای ایستگاه‌های فاز اول خط‌سه مترو مشهد ویژه‌برنامه‌های خیابان «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع) شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از مشکلات بعضی از دستگاه‌های شارژ من‌کارت در مشهد نژادحسین: مشکل ترافیک ۴۴ نقطه در مشهد با اصلاح هندسی رفع می‌شود اعمال‌قانون ۲۳۲۹ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۲ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازگشایی محور طبس _ بردسکن هوای کلانشهر مشهد امروز در وضعیت هشدار قرار دارد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) مأموریت ویژه آتش‌نشانان در طوفان شب گذشته (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشهد ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیگیری وعده‌های شهرداری منطقه‌۱۲ مشهد در تریبون مردمی محله امیریه اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند استفاده ۳۷ درصد مشترکین مشهدی از پاداش صرفه جویی آب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) یادی از محله «نیزه» مشهد و نیزار‌های گمشده‌اش رینگ پیرامونی بوستان کرامت مشهد ۶۵ درصد پیشرفت داشته است | عملیات احداث این پارک تا مرداد به پایان می‌رسد تعیین تکلیف یک زمین ۲۰۰۰ متر مربعی در منطقه ۹ شهرداری مشهد گلایه مردم از جولان معادن شن شویی و استخراج ماسه در  حوالی آرامگاه فردوسی
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: گاهی عامل بالا رفتن سن ازدواج، فرهنگی است

  • کد خبر: ۱۰۹۹۵۳
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۹
آیت الله علم الهدی: گاهی عامل بالا رفتن سن ازدواج، فرهنگی است
امام جمعه مشهد گفت: گاهی اوقات آمار ازدواج کمتر از طلاق است، ازدواج مساله حساسی است و عامل بالا رفتن سن ازدواج، فرهنگی است و کاهش ازدواج در بین جوانها ریشه اصلی آن مسایل اقتصادی، اشتغال و مسکن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی روز سه‌شنبه در دومین همایش ملی "تربیت کنشگر مقابله با سقط جنین" در مشهد افزود: گاهی اوقات آمار ازدواج کمتر از طلاق است، ازدواج مساله حساسی است و عامل بالا رفتن سن ازدواج، فرهنگی است و کاهش ازدواج در بین جوانها ریشه اصلی آن مسایل اقتصادی، اشتغال و مسکن نیست.

وی ادامه داد: فرهنگ زندگی خانوادگی به صورتی درآمده که سطح هزینه و مصرف در کانون زندگی خانوادگی افزایش یافته و بالا رفتن سطح مادی زندگی از نظر هزینه و مصرف مشکلات زیادی را به وجود آورده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بزرگترین مشکل در ازدواج جوانها این است که باید برای ازدواج، مسکن، خودرو و تمام امکانات یک زندگی مستقل فراهم شود تا ازدواج کنند که این فرهنگ، بزرگترین آفت ازدواج در جریان زندگی اجتماعی است.

علم الهدی با بیان این که در مساله جمعیت این که در کشور وابسته به پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) برخی دست به این جنایت ناهنجار سقط جنین دست می‌زنند باعث ننگ است.

وی ادامه داد: موضوع جمعیت، در امت اسلام به عنوان یک اصل مطرح بوده است و این که جامعه و یک کشور به نام پیامبر(ص) تشکیل دهیم و برخلاف سیاست اعلام شده آن حضرت اقدام کنیم بزرگترین ننگ برای ما در برابر آن حضرت است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: با وجود کارهایی که برای مقابله با سقط جنین انجام شده است شاهد کاهش آمار نیستیم و مایه تأسف است که نه تنها این بلای خانمانسوز براندازی نشده بلکه کاهش هم نیافته است.

علم الهدی افزود: در خراسان رضوی هم با این که عرصه پزشکی این استان از اساتید متدین تشکیل شده و مدیریت‌ها هم دست این گونه افراد است با این وجود باز  هم شاهد کاهش آمار سقط جنین نیستیم و باید دلایل آن بررسی و راه مقابله پیدا شود.

وی ادامه داد: سقط جنین جنایت ناهنجاری است که انسان با دست خود انسانیت را براندازی می‌کند و هیچ عذری در این زمینه موجه نیست وقتی خدای متعال در قرآن می فرماید فرزندان خود را از ترس تنگدستی به قتل نرسانید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: مساله جمعیت تنها مساله آینده نگری نیست بلکه نیاز امروز نیز هست و اگر بنا بود ازدواج برای انسان در سنین بالاتر باشد خدای متعال گرایش جنسی را در سنین پایینتر در جوانها قرار نمی‌داد.

علم الهدی افزود: بلوغ جنسی با بلوغ اقتصادی باید همراه باشد گرچه بلوغ اقتصادی شرط تشکیل زندگی خانوادگی نیست و اگر غیر از بلوغ جنسی برای تشکیل خانواده شرط دیگری لازم بود خداوند آن را در جریان آفرینش انسان قرار می‌داد.

اجرایی نشدن بخشهای مختلف قانون جوانی جمعیت

رییس کل دادگستری خراسان رضوی هم در این همایش گفت: آبان ماه پارسال قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به تصویب رسید اما هنوز خیلی از بخش‌های آن اجرایی نشده است.

 غلامعلی صادقی افزود: محور اصلی اجرای قانون دانشگاه‌های علوم پزشکی هستند و این قانون وظیفه سنگینی را روی دوش دانشگاههای علوم پزشکی گذاشته است.

وی اضافه کرد: امیدواریم هرچه سریعتر اجرایی شدن بخش های مختلف این قانون با جدیت پیگیری شود زیرا با اجرای آن بسیاری از راه‌های سقط جنین بسته خواهد شد.

رییس بسیج جامعه پزشکی هم گفت: از جمله موضوعات محوری رویداد ملی تربیت کنشگر مقابله با سقط جنین آمار و وضعیت جمعیت و سقط جنین، عوارض جسمی و روحی سقط، سقط و تعارض آن، مسائل اعتقادی و اخلاق حرفه ای، شبکه مسائل منتهی به سقط، شیوه شناسایی و حمایت از مادران متقاضی سقط و اقدامات فرهنگی و آموزشی مقابله با سقط است.

دکتر محسن ذاکریان افزود: این رویداد ملی با هدف تربیت کنشگر برای کاهش آمار سقط جنین، تا پنجم خردادماه ادامه دارد و در طی این مدت، ۲۰ ساعت دوره آموزشی برای شرکت کنندگان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: امیدواریم این رویه در کل کشور به‌ خوبی دنبال شود تا شاهد سقط جنین سالم در هیچ کجای کشور نباشیم.

مرکز نجات فرزندان سقط "نَفَس" اردیبهشت ماه پارسال با هدف کمک همه جانبه به خانواده هایی که به علل مختلف مبادرت به سقط جنین سالم خود می‌کنند، در مشهد راه اندازی شد. در این طرح با همکاری پزشکان متخصص زنان، افرادی که قصد سقط جنین دارند شناسایی و به مرکز "نَفَس" معرفی می شوند تا با حمایت های همه جانبه خانواده را در حفظ فرزند خود یاری کنند.

در این مرکز مادران باردار تحت حمایت قرار می گیرند و طی ۹ ماه بارداری بسته های کمک معیشتی دریافت می کنند. حدود ۳۰ پزشک متخصص و ۲۵۰ ماما در حال حاضر با این مرکز همکاری می‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->