برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

سارقانی که از سر مال باخته، دست برنمی دارند

  • کد خبر: ۱۱۰۱۴۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
سارقانی که از سر مال باخته، دست برنمی دارند
سرقت حساب کاربری محرمانه، شگرد تازه شیادان پس از سرقت گوشی تلفن همراه است.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ زن جوان هنوز شوکه بود، همه چیز در عرض چند لحظه رخ داده بود. او بعد از اینکه خودرواش را در حاشیه بولوار وکیل آباد نگه می‌دارد و شماره همراه همسرش را می‌گیرد تا بگوید منتظرش است، درست نمی‌داند که تلفن همراه به گوشش رسیده بود یا نه که ناگهان دستی بزرگ و خشن گوشی اش را چنگ می‌زند. زن شوکه از این ماجرا مثل تمام مال باختگان از خودرو پایین می‌آید و چند قدمی به دنبال موتورسوار می‌دود، اما تنها حسرت می‌خورد که چرا شیشه خودرو را پایین داده است.

اما این تمام ماجرا نبود، چون او که مدل خاصی از گوشی‌های همراه را در اختیار داشت می‌دانست که سارق نه تنها نمی‌تواند گوشی اش را باز کند، بلکه با ردیابی گوشی به راحتی دستگیر می‌شود، غافل از اینکه سارقان با شگردی ساده، اما جدید، به راحتی آی دی او را هم در اختیار می‌گیرند و برای همیشه به مالکیت او پایان می‌هند.
زن مالباخته برای شکایت پس از گذشت ۲۴ ساعت به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کرده بود. با او در راهرو‌های ساختمان پلیس فتا روبه رو می‌شوم، زن جوان طعمه یکی از پیچیده‌ترین و درعین حال ساده‌ترین سرقت‌های گوشی تلفن همراه شده بود.

همه چیز ناگهانی اتفاق افتاد

او درباره نحوه سرقت می‌گوید: چند روز پیش سر ظهر، فرزندم را از مدرسه برداشتم و کنارم روی صندلی جلو خودرو نشاندم. بعد به سمت بولوار وکیل آباد رفتم تا همسرم که کارش تمام شده بود را هم نیز سوار کنم. در بولوار وکیل آباد بعد از بولوار شهید قانع خودرو را کناری نگه داشتم تا مثل هر روز شوهرم بیاید و به خانه برویم. اما چون کمی دیر کرده بود، من هم بدون توجه به اطراف گوشی ام را برداشتم تا زنگ بزنم. همین که شماره اش را گرفتم و خواستم گوشی را کنار گوشم بگذارم، ناگهان دستی از شیشه توی خودرو آمد و در چشم برهم زدنی گوشی را قاپید و فرار کرد. نمی‌دانستم چه کنم. به پلیس زنگ زدم بعد هم همسرم آمد. مطمئن بودم که اتفاقی نمی‌افتد و می‌توانم با ردیابی گوشی ام دوباره آن را پیدا کنم.

سرقت دوباره از مال باخته

مال باخته در ادامه توضیح می‌دهد: بعد از اینکه به پلیس ۱۱۰ زنگ زدم و مأموران آمدند و صورت جلسه کردند، از من خواستند تا برای شکایت به کلانتری بروم. من مطمئن بودم که گوشی ام را پیگیرم و لحظه به لحظه مکانی که قرار داشت را ردگیری می‌کردم. قبلا برای احتیاط آی دی تلفن همراهم را با لپ تاپ هم بالا آورده بودم. قصد داشتم فردا برای پیگیری به کلانتری بروم که آخر شب پیامی به زبان انگلیسی روی گوشی ام به شماره اضطراری که قبلا ثبت کرده بودم، آمد.

کمی بالا و پایین کردم و، چون انگلیسی بلد نبودم به درستی متوجه نشدم که چه نوشته، فقط چند جایی اسم شرکت سازنده گوشی را نوشته بود و مطمئن شدم که این پیام از سوی شرکت آمده است. پایین پیامک نیز گزینه تأیید داشت که با خودم فکر کردم احتمالا شرکت می‌خواهد بداند گوشی من سرقت شده یا نه، بدون اینکه به کسی چیزی بگویم این پیامک را تأیید کردم، اما بعد از آن فهمیدم که حساب کاربری روی لپ تاپم نیز حذف شده است.

فیشینگ حساب‌های کاربری

زن جوان روز بعد پیگیر ماجرا می‌شود تا اینکه او را ۲۴ ساعت بعد به پلیس فتای استان معرفی می‌کنند. او برای رسیدگی به شکایتش به پلیس فتای استان مراجعه می‌کند و با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای استان، بررسی پرونده آغاز می‌شود.

بررسی محتوای پیامک ارسالی نشان داد که این پیامک جعلی است، در واقع سارقان پس از ربودن گوشی با طراحی این پیامک و ارسال آن به شماره‌های اضطراری موجود در پرونده، این گونه وانمود کرده اند که این پیامک از سوی شرکت سازنده گوشی ارسال شده است، مال باخته هم بی خبر از همه جا وقتی بدون پرس و جو اقدام به تأیید پیامک می‌کند، در واقع حق قانونی خود را سلب می‌کند و حساب کاربری اش را به دیگری واگذار می‌کند. در این شرایط تقریبا دسترسی مجدد به گوشی امکان ندارد و نیازمند طی کردن یک پروسه سخت و پیچیده از سوی پلیس فتاست.

نمی‌دانستم می‌توانم از پلیس فتا کمک بگیرم

زن جوان درباره اینکه چرا از پلیس فتا مشاوره نگرفته است بیان می‌کند: اصلا نمی‌دانستم که شماره تلفن اضطرای ۰۹۶۳۸۰ متعلق به پلیس فتاست و در تمام طول شبانه روز می‌توانم به این شماره زنگ بزنم. از این مهم‌تر نمی‌دانستم از پلیس فتا می‌توانم مشورت بگیرم.
با تشکیل پرونده درباره این سرقت، تحقیقات کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی برای شناسایی متهمان پرونده آغاز شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->