اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت
سرخط خبرها

سارقانی که از سر مال باخته، دست برنمی دارند

  • کد خبر: ۱۱۰۱۴۱
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
سارقانی که از سر مال باخته، دست برنمی دارند
سرقت حساب کاربری محرمانه، شگرد تازه شیادان پس از سرقت گوشی تلفن همراه است.

محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ زن جوان هنوز شوکه بود، همه چیز در عرض چند لحظه رخ داده بود. او بعد از اینکه خودرواش را در حاشیه بولوار وکیل آباد نگه می‌دارد و شماره همراه همسرش را می‌گیرد تا بگوید منتظرش است، درست نمی‌داند که تلفن همراه به گوشش رسیده بود یا نه که ناگهان دستی بزرگ و خشن گوشی اش را چنگ می‌زند. زن شوکه از این ماجرا مثل تمام مال باختگان از خودرو پایین می‌آید و چند قدمی به دنبال موتورسوار می‌دود، اما تنها حسرت می‌خورد که چرا شیشه خودرو را پایین داده است.

اما این تمام ماجرا نبود، چون او که مدل خاصی از گوشی‌های همراه را در اختیار داشت می‌دانست که سارق نه تنها نمی‌تواند گوشی اش را باز کند، بلکه با ردیابی گوشی به راحتی دستگیر می‌شود، غافل از اینکه سارقان با شگردی ساده، اما جدید، به راحتی آی دی او را هم در اختیار می‌گیرند و برای همیشه به مالکیت او پایان می‌هند.
زن مالباخته برای شکایت پس از گذشت ۲۴ ساعت به پلیس فتای خراسان رضوی مراجعه کرده بود. با او در راهرو‌های ساختمان پلیس فتا روبه رو می‌شوم، زن جوان طعمه یکی از پیچیده‌ترین و درعین حال ساده‌ترین سرقت‌های گوشی تلفن همراه شده بود.

همه چیز ناگهانی اتفاق افتاد

او درباره نحوه سرقت می‌گوید: چند روز پیش سر ظهر، فرزندم را از مدرسه برداشتم و کنارم روی صندلی جلو خودرو نشاندم. بعد به سمت بولوار وکیل آباد رفتم تا همسرم که کارش تمام شده بود را هم نیز سوار کنم. در بولوار وکیل آباد بعد از بولوار شهید قانع خودرو را کناری نگه داشتم تا مثل هر روز شوهرم بیاید و به خانه برویم. اما چون کمی دیر کرده بود، من هم بدون توجه به اطراف گوشی ام را برداشتم تا زنگ بزنم. همین که شماره اش را گرفتم و خواستم گوشی را کنار گوشم بگذارم، ناگهان دستی از شیشه توی خودرو آمد و در چشم برهم زدنی گوشی را قاپید و فرار کرد. نمی‌دانستم چه کنم. به پلیس زنگ زدم بعد هم همسرم آمد. مطمئن بودم که اتفاقی نمی‌افتد و می‌توانم با ردیابی گوشی ام دوباره آن را پیدا کنم.

سرقت دوباره از مال باخته

مال باخته در ادامه توضیح می‌دهد: بعد از اینکه به پلیس ۱۱۰ زنگ زدم و مأموران آمدند و صورت جلسه کردند، از من خواستند تا برای شکایت به کلانتری بروم. من مطمئن بودم که گوشی ام را پیگیرم و لحظه به لحظه مکانی که قرار داشت را ردگیری می‌کردم. قبلا برای احتیاط آی دی تلفن همراهم را با لپ تاپ هم بالا آورده بودم. قصد داشتم فردا برای پیگیری به کلانتری بروم که آخر شب پیامی به زبان انگلیسی روی گوشی ام به شماره اضطراری که قبلا ثبت کرده بودم، آمد.

کمی بالا و پایین کردم و، چون انگلیسی بلد نبودم به درستی متوجه نشدم که چه نوشته، فقط چند جایی اسم شرکت سازنده گوشی را نوشته بود و مطمئن شدم که این پیام از سوی شرکت آمده است. پایین پیامک نیز گزینه تأیید داشت که با خودم فکر کردم احتمالا شرکت می‌خواهد بداند گوشی من سرقت شده یا نه، بدون اینکه به کسی چیزی بگویم این پیامک را تأیید کردم، اما بعد از آن فهمیدم که حساب کاربری روی لپ تاپم نیز حذف شده است.

فیشینگ حساب‌های کاربری

زن جوان روز بعد پیگیر ماجرا می‌شود تا اینکه او را ۲۴ ساعت بعد به پلیس فتای استان معرفی می‌کنند. او برای رسیدگی به شکایتش به پلیس فتای استان مراجعه می‌کند و با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای استان، بررسی پرونده آغاز می‌شود.

بررسی محتوای پیامک ارسالی نشان داد که این پیامک جعلی است، در واقع سارقان پس از ربودن گوشی با طراحی این پیامک و ارسال آن به شماره‌های اضطراری موجود در پرونده، این گونه وانمود کرده اند که این پیامک از سوی شرکت سازنده گوشی ارسال شده است، مال باخته هم بی خبر از همه جا وقتی بدون پرس و جو اقدام به تأیید پیامک می‌کند، در واقع حق قانونی خود را سلب می‌کند و حساب کاربری اش را به دیگری واگذار می‌کند. در این شرایط تقریبا دسترسی مجدد به گوشی امکان ندارد و نیازمند طی کردن یک پروسه سخت و پیچیده از سوی پلیس فتاست.

نمی‌دانستم می‌توانم از پلیس فتا کمک بگیرم

زن جوان درباره اینکه چرا از پلیس فتا مشاوره نگرفته است بیان می‌کند: اصلا نمی‌دانستم که شماره تلفن اضطرای ۰۹۶۳۸۰ متعلق به پلیس فتاست و در تمام طول شبانه روز می‌توانم به این شماره زنگ بزنم. از این مهم‌تر نمی‌دانستم از پلیس فتا می‌توانم مشورت بگیرم.
با تشکیل پرونده درباره این سرقت، تحقیقات کارشناسان پلیس فتای خراسان رضوی برای شناسایی متهمان پرونده آغاز شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->