وضعیت جوی و بارش باران در کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟ زمزمه‌های قانونی شدن کشت خشخاش درست نیست | تشدید مجازات‌ها برای کشت خشخاش نکته‌هایی درباره تأمین ایمنی در اتاق‌های مختلف یک خانه | ایمنی در امن‌ترین نقطه دنیا حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی طوس مهار شد + فیلم (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و بازگشت بانک رفاه کارگران در کمیسیون اجتماعی مجلس بررسی شد فرمانده کل انتظامی کشور اعلام کرد: کاهش ۴۱ درصدی سرقت، از سال ۱۴۰۱ تاکنون بانوان با ۲۰ سال سابقه خدمت صاحب یک فرزند، می‌توانند تا ۴۲سالگی بازنشسته شوند تأکید وزیر آموزش و پرورش بر توسعه عدالت آموزشی | تقویت هویت ملی و دینی اولویت این وزارت است بیژن رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد جمع‌آوری مدارس کانکسی کشور با بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز | مدارس نیمه‌ساخت در حال تکمیل هستند اطلاعیه مهم تأمین اجتماعی در خصوص تکمیل تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر (۱۴ مهرماه ۱۴۰۴) آیا روروک به رشد حرکتی کودک کمک می‌کند یا بیشتر باعث آسیب می‌شود؟ چرا صف اهدای خون طولانی است؟ شرایط بخشودگی جرائم رانندگی در هفته نیروی انتظامی ۱۴۰۴ چیست؟ + فیلم افزایش ۲ برابری جمعیت سالمند کشور طی ۲۰ سال آینده دماوند، نیازمند تدوین مقررات مشخص برای حضور گردشگران تالاب بندون در معرض خشکی | تأمین آب تالاب از طریق سد کارون پرداخت ۳ مبلغ مناسبتی همراه با مستمری مهرماه ۱۴۰۴ برای بازنشستگان نفت پرواز‌های فرودگاه سبزوار با ۲ پرواز در هفته از سر گرفته شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) | جوی پایدار همراه با افزایش تدریجی دما افت میانگین نمرات پایه‌های یازدهم و دوازدهم + جزئیات ریزنمرات رشته‌ها تمدید گواهینامه مدرسان آموزش خانواده مشروط به گذراندن دوره‌های توانمندسازی با این دمنوش خانگی سرفه و سرماخوردگی شما قطع می‌شود گلایه شهروندان از نبود معلم در برخی پایه های مدارس مشهد | ساعت های خالی در کلاس های پر! تحکیم بنیان خانواده از طریق همراهی همیاران باشگاه «باهم» با زوج‌های جوان کمک به افزایش سطح بارندگی‌ها با بارورسازی ابرها آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی ارشد از امروز (دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۴۰۴) بازنشستگان: تأمین‌اجتماعی متعلق به کارگران است و دولت نباید بدون رضایت کارگران، در منابع آن دخالت کند مرگ سومین دانشجوی حادثه اتوبوس حامل دانشجویان سمنان - سرخه (۱۴ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عضو ناظر مجلس: شاهد تعلل کارشناسان دولت در تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان هستیم (۷ خردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۰۲۸۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
  • ۱
عضو ناظر مجلس: شاهد تعلل کارشناسان دولت در تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان هستیم (۷ خردادماه ۱۴۰۱)
عضو ناظر مجلس در کمیته تدوین آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان با انتقاد از تعلل دولت در تصویب آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان، تصریح کرد: در قانون قید شده که دولت مکلف است ظرف مدت یک ماه آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان را مصوب کند، ولی شاهد تعلل کارشناسان دولت در تصویب آیین نامه اجرایی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی درباره آخرین وضعیت تدوین آیین نامه اجرایی مجلس، اظهار کرد: در ماده ۹ قانون رتبه بندی معلمان به لحاظ زمانی ملاحظه‌ای وجود دارد و آن هم اینکه آیین نامه اجرایی باید با محوریت وزارت آموزش و پرورش و همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی ظرف مدت یک ماه به تصویب برسد، اما در حال حاضر پس از گذشت دو ماه از ابلاغ این قانون، هنوز هیچ مصوبه‌ای در دولت در خصوص رتبه بندی معلمان تصویب نشده است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعلل در تصویب آیین نامه اجرایی حتی با دستور رئیس جمهور نیز سرعت نمی‌گیرد، افزود: آیین‌نامه اجرایی در کمیته تدوین آیین‌نامه به دفعات مکرر ویرایش شد، ولی مشخص نیست به چه دلیلی در حال حاضر در کمیسیون‌های دولت، بدون حضور نمایندگان ناظر مجلس مجدداً ویرایش می‌شود.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر مجلس برای برای اجرای این قانون در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ رقمی معادل ۱۳ هزار میلیارد تومان پیش بینی کرد و برای سال ۱۴۰۱ نیز رقمی معادل ۲۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفت، اما متأسفانه دولت به جای ابلاغ این قانون برای اجرا از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰، به دنبال محاسبه کسورات است. در حالیکه می‌توان این کسورات را با یک قانون متمم جبران کرد، ولی ما معتقدیم حتی در صورت اجرا کسوراتی هم ایجاد نخواهد شد.

وحیدی اضافه کرد: موضوع پرداخت پاداش پایان خدمت و سایر کسورات آموزش و پرورش هیچ ارتباطی به اجرای قانون رتبه بندی معلمان ندارد؛ در طول سنوات گذشته هم، کسورات نام برده از اعتبارات خود وزارتخانه مربوطه پرداخت شده است.

برخی در بدنه دولت خلاف دستور رئیس جمهور عمل می‌کنند

عضو ناظر مجلس در کمیته تدوین آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان تأکید کرد: سئوال این است، چرا باید رویکردی اعمال شود که ما پاسخگوی تبعات اجتماعی آن باشیم، درحالیکه رئیس جمهور بار‌ها دستور تسریع در اجرای قانون رتبه بندی را صادر کرده، اما کارشکنی‌هایی از بدنه دولت صورت می‌گیرد.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه برخی افراد که از گذشته همچنان در بدنه دولت حضور دارند خوراک و اطلاعات غیرواقعی و بدون نظر وزیر آموزش و پرورش به رئیس جمهور گزارش می‌دهند و این خوراک غلط، موجب نارضایتی قشر فرهنگیان جامعه شده است. 

منبع: خانه ملت

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۷
0
0
نباید معلمان تحت عمل انجام شده قرار بدهند

باید احکام رتبه بندی خرداد زده شود با توجه به مهلت قانونی رتبه بندی. معلمان مثل یک کشور دموکراسی دارد تصمیم بگیرند باز هم ادامه خدمت دهند و یا فرم بازنشستگی پر کنند و خروج بزنند
هر چند مبلغ حکم پر پیمان بسیار در استمرار خدمت فرهنگیان تاثیر دارد و آنها دیگر شاید لازم نباشند که خروج بزنند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->