جان باختن پیرمرد ۷۰ ساله اراکی در برخورد با قطار (۳ دی ۱۴۰۳) تعیین تکلیف بیش از یک تن پانسمان تخصصی بیماران پروانه‌ای در گمرک تهران آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید
سرخط خبرها

عضو ناظر مجلس: شاهد تعلل کارشناسان دولت در تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان هستیم (۷ خردادماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۰۲۸۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
  • ۱
عضو ناظر مجلس: شاهد تعلل کارشناسان دولت در تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه‌بندی معلمان هستیم (۷ خردادماه ۱۴۰۱)
عضو ناظر مجلس در کمیته تدوین آیین‌نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان با انتقاد از تعلل دولت در تصویب آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان، تصریح کرد: در قانون قید شده که دولت مکلف است ظرف مدت یک ماه آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان را مصوب کند، ولی شاهد تعلل کارشناسان دولت در تصویب آیین نامه اجرایی هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد وحیدی درباره آخرین وضعیت تدوین آیین نامه اجرایی مجلس، اظهار کرد: در ماده ۹ قانون رتبه بندی معلمان به لحاظ زمانی ملاحظه‌ای وجود دارد و آن هم اینکه آیین نامه اجرایی باید با محوریت وزارت آموزش و پرورش و همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی ظرف مدت یک ماه به تصویب برسد، اما در حال حاضر پس از گذشت دو ماه از ابلاغ این قانون، هنوز هیچ مصوبه‌ای در دولت در خصوص رتبه بندی معلمان تصویب نشده است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعلل در تصویب آیین نامه اجرایی حتی با دستور رئیس جمهور نیز سرعت نمی‌گیرد، افزود: آیین‌نامه اجرایی در کمیته تدوین آیین‌نامه به دفعات مکرر ویرایش شد، ولی مشخص نیست به چه دلیلی در حال حاضر در کمیسیون‌های دولت، بدون حضور نمایندگان ناظر مجلس مجدداً ویرایش می‌شود.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر مجلس برای برای اجرای این قانون در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ رقمی معادل ۱۳ هزار میلیارد تومان پیش بینی کرد و برای سال ۱۴۰۱ نیز رقمی معادل ۲۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفت، اما متأسفانه دولت به جای ابلاغ این قانون برای اجرا از ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰، به دنبال محاسبه کسورات است. در حالیکه می‌توان این کسورات را با یک قانون متمم جبران کرد، ولی ما معتقدیم حتی در صورت اجرا کسوراتی هم ایجاد نخواهد شد.

وحیدی اضافه کرد: موضوع پرداخت پاداش پایان خدمت و سایر کسورات آموزش و پرورش هیچ ارتباطی به اجرای قانون رتبه بندی معلمان ندارد؛ در طول سنوات گذشته هم، کسورات نام برده از اعتبارات خود وزارتخانه مربوطه پرداخت شده است.

برخی در بدنه دولت خلاف دستور رئیس جمهور عمل می‌کنند

عضو ناظر مجلس در کمیته تدوین آیین نامه اجرایی قانون رتبه بندی معلمان تأکید کرد: سئوال این است، چرا باید رویکردی اعمال شود که ما پاسخگوی تبعات اجتماعی آن باشیم، درحالیکه رئیس جمهور بار‌ها دستور تسریع در اجرای قانون رتبه بندی را صادر کرده، اما کارشکنی‌هایی از بدنه دولت صورت می‌گیرد.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه برخی افراد که از گذشته همچنان در بدنه دولت حضور دارند خوراک و اطلاعات غیرواقعی و بدون نظر وزیر آموزش و پرورش به رئیس جمهور گزارش می‌دهند و این خوراک غلط، موجب نارضایتی قشر فرهنگیان جامعه شده است. 

منبع: خانه ملت

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۷
0
0
نباید معلمان تحت عمل انجام شده قرار بدهند

باید احکام رتبه بندی خرداد زده شود با توجه به مهلت قانونی رتبه بندی. معلمان مثل یک کشور دموکراسی دارد تصمیم بگیرند باز هم ادامه خدمت دهند و یا فرم بازنشستگی پر کنند و خروج بزنند
هر چند مبلغ حکم پر پیمان بسیار در استمرار خدمت فرهنگیان تاثیر دارد و آنها دیگر شاید لازم نباشند که خروج بزنند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->