مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تاکید شورای امنیت بر لغو محدودیت‌ها علیه زنان و دختران در افغانستان

  • کد خبر: ۱۱۰۳۵۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
تاکید شورای امنیت بر لغو محدودیت‌ها علیه زنان و دختران در افغانستان
شورای امنیت سازمان ملل به طالبان افغانستان تاکید کرد تا برای لغو محدودیت‌ها علیه زنان و دختران افغان اقدامات واقعی و معناداری انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از شبکه خبری فاکس نیوز، شورای امنیت سازمان ملل در حالی این تاکید را به رهبران طالبان افغانستان کرده که امید کمی برای تغییرات معنادار از سوی آنها برای زنان و دختران این کشور دارد.

همین چند روز پیش، طالبان اعلام کرد که تمامی گویندگان خبر زن باید در تلویزیون ماسک بزنند.

شورای امنیت سازمان ملل روز سه شنبه و دو هفته پس از رایزنی‌های غیرعلنی در بیانیه‌ای نگرانی عمیق خود را درباره افزایش نقض‌های حقوق بشری و آزادی‌های بنیادین زنان و دختران در افغانستان از سوی طالبان در این کشور ابراز کرد.

"کلی کوری"، سفیر سابق "مسائل زنان جهان" گفته که به نظر، طالبان هیچ پاسخ یا واکنشی به درخواست شورای امنیت سازمان ملل نداده و شورای امنیت باید جدی بودن خود را با انجام اقدامات قاطع در قبال این مساله نشان دهد.

وی افزود: بهترین راه برای اقدام، اجرای مجدد ممنوعیت سفر علیه رهبران طالبان افغانستان است تا آنها نتوانند با جت‌های شخصی به دیگر کشورها بروند و مانند دولتی مشروع عمل کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: رفتار طالبان افغانستان با زنان اصلا شگفت انگیز نیست چون از قبل زنان در افغانستان زماینکه تحت کنترل طالبان بود، هشدار داده بودند. آنها تلاش می‌کردند تا به ما پیش از اینها هشدار دهند که طالبان تغییر نکرده است. ما باید به حرف آنها گوش می‌کردیم. دستکم می‌توانستیم به حرف آنها گوش کنیم.

اصیله وردک که در مذاکرات ۲۰۱۹ با طالبان در قطر یکی از اعضای هیات افغانستان بود گفت که این یک "آپارتاید جنسیتی" در افغانستان است.

وی همچنین پیش از سقوط دولت در اوت ۲۰۲۱ توضیح داده بود که زنان چطور از جامعه طرد می‌شوند یا دیگر نمی‌توانند در محیط‌های اجتماعی یا اقتصادی حضور داشته باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->