رئیس اداره سلامت و محیط زیست شهرداری مشهد: هوای مشهد؛ ناسالم برای گروه‌های حساس است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس
سرخط خبرها

خدمت شبانه روزی برای پروژه احیا بافت فرسوده خیابان عامل مشهد

  • کد خبر: ۱۱۰۵۴۴
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
خدمت شبانه روزی برای پروژه احیا بافت فرسوده خیابان عامل مشهد
عملیات احیا و بازآفرینی بافت فرسوده عامل به عنوان یکی از محلات اصلی هدف بازآفرینی شهر مشهد به صورت شبانه روزی درحال انجام است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ عملیات احیا و بازآفرینی بافت فرسوده عامل به عنوان یکی از محلات اصلی هدف بازآفرینی شهر مشهد به صورت شبانه روزی درحال انجام است. مدیریت شهری مشهد نیز درصدد است با اقدامات عمرانی مختلف، بخش‌هایی از عملیات بازآفرینی این بافت فرسوده را در این دوره مدیریت شهری به سرانجام برساند. ازاین رو، در زمان‌هایی که شهروندان مشهدی درحال استراحت هم هستند، مدیران، کارکنان و کارگران پروژه بازآفرینی بافت عامل مشغول به کار هستند.

در آغازین دقایق بامداد دیروز، مدیران شهری و نیرو‌های شاغل در پروژه‌های ترمه و حریر واقع در بافت عامل، سر ساعت ۲۴ به محل این دو پروژه رفتند تا عملیات بتن ریزی بخش پایانی سقف ششم پروژه حریر و سقف چهارم پروژه ترمه را انجام دهند.

دراین زمینه، مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با بیان اینکه مدیریت طرح عامل در سال ۱۳۹۱ برای نوسازی و بهسازی بافت این محله در پهنه‌ای به مساحت ۶۳ هکتار شکل گرفت و فرایند تملک زمین‌ها در این محدوده آغاز شد، ادامه داد: متأسفانه در سال‌های گذشته تملک‌هایی پراکنده در این بافت انجام شد و این نوع تملک سبب شد هیچ کدام از پروژه‌های تعریف شده به صورت کامل آزادسازی نشوند.

در نتیجه، هرکدام از زمین‌های مدنظر برای اجرای پروژه به نوعی درگیر معارضاتی شد و این اتفاق سبب شد در اجرای پروژه‌های یک دهه گذشته موفق نباشیم.

علی رضا زاده همدانی با بیان اینکه با تملک زمین‌ها به صورت پراکنده، بافت شهری عامل نیز به شدت آسیب دید و این موضوع سبب نارضایتی ساکنان منطقه شد، تصریح کرد: پس از ایجاد سازمان بازآفرینی در بدنه مدیریت شهری در سال ۱۳۹۷، بافت عامل نیز ذیل این سازمان تعریف شد و برای پیشبرد طرح‌های این بافت نیز چشم اندازی مشخص شد.

مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهرداری مشهد با بیان اینکه در ابتدای تصمیمات جدید برای بافت عامل، محدوده مداخله مستقیم شهرداری از ۶۳ هکتار تعریف شده به ۲/۷ هکتار کاسته و این امر سبب شد بسیاری از املاک این بافت از بلاتکلیفی خارج شود، گفت: از اقدامات انجام شده برای ترمیم وضعیت بد بافت عامل، اقدامات موقت برای بهسازی این بافت بود.

ازاین رو، عملیات سامان دهی و فنس کشی بنا‌ها و گود‌های پرخطر و همچنین آسفالت و بهسازی زمین‌های خاکی انجام شد. همچنین، با هدف بهترشدن منظر منطقه، رنگ آمیزی و نقاشی‌های دیواری در دستورکار قرار گرفت و یک زمین خالی به عنوان فضای ورزشی روباز برای جوانان و نوجوانان منطقه طراحی، تجهیز و بهره برداری شد.

وی تأکید کرد: به موازات این اقدامات اولیه برای بهسازی موقت بافت، هدفمندی تملک‌ها نیز در دستورکار مدیریت شهری قرار گرفت. دراین راستا، از محل اعتبارات اوراق مشارکت برای تملک، برخی تملک‌های هدفمند برای این بافت مشخص شد تا املاکی خریده شود که به آزادسازی مسیر یا عرصه‌های پروژه‌های تعریف شده منتج شود و در نتیجه بتوان از این محل، دارایی‌های شهرداری برای اجرای پروژه‌ها را آزاد کرد.

رضازاده با بیان اینکه با تملک هدفمند زمین‌ها هفت عرصه پروژه آزاد شد، گفت: گام بعدی مدیریت شهری برای اجرای پروژه‌های پیشران در دستورکار قرار گرفت. دراین راستا، عملیات اجرایی دو پروژه بزرگ بافت به نام‌های ترمه و حریر آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه اکنون عملیات ساخت پروژه‌های تجاری مسکونی حریر و ترمه در بافت عامل درحال اجراست، به بیان جزئیات عملیات بتن ریزی این پروژه‌ها پرداخت و گفت: عملیات بتن ریزی پروژه‌های برج تجاری مسکونی حریر و ترمه واقع در بافت عامل، سر ساعت ۲۴ شنبه و آغازین دقایق بامداد یکشنبه آغاز شد تا شهروندان مشهدی با انجام این عملیات با مشکلاتی مانند ترافیک روبه‌رو نشوند.

ازاین رو، با پایان فعالیت‌های روزانه شهروندان و کاهش حضور مردم در خیابان ها، شهرداری مشهد این عملیات را در این ساعت آغاز کرد.

رضازاده همدانی افزود: در این عملیات، هاشم دائمی، رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد، با حضور در محل ساخت این دو مجتمع، از نزدیک در جریان اجرای این عملیات شبانه قرار گرفت.

وی ادامه داد: پروژه‌های حریر و ترمه جزو پروژه‌های طرح بازآفرینی بافت فرسوده عامل است. عملیات ساخت این دو مجتمع با زیربنای ۴۰ هزار مترمربع و مشتمل بر ۱۷۰ واحد مسکونی و ۵۸ واحد تجاری به عنوان پیشران نوسازی بافت عامل به دست شهرداری مشهد درحال اجراست.

رضازاده افزود: پروژه حریر دوازده سقف دارد که از این تعداد، چهار طبقه منفی به صورت پارکینگ، یک طبقه همکف برای تجاری و هفت طبقه مسکونی در نظر گرفته شده است. پروژه ترمه نیز ۱۰ سقف دارد که از این تعداد، دو طبقه منفی برای پارکینگ، یک طبقه همکف تجاری و هفت طبقه مسکونی در نظر گرفته شده است.

اکنون پیشرفت فیزیکی این دو پروژه ۳۰ درصد است و در صورت تأمین منابع مالی براساس برنامه، این دو مجتمع تجاری مسکونی تا پایان سال آینده آماده بهره برداری خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->