مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

واردات ۴۰ میلیون تن کالای اساسی از طریق بنادر کشور

  • کد خبر: ۱۱۰۶۸۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۱
واردات ۴۰ میلیون تن کالای اساسی از طریق بنادر کشور
حمیدرضا شهرکی ثانوی در حاشیه بازدید از روند جابجایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) به خبرنگاران گفت: این بندر در زمینه حمل بار کالای اساسی کشور سهم ۶۰ درصدی را به خود اختصاص داده است.

به گزازش شهرآرانیوز، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از ورود ۴۰ میلیون تن انواع کالای اساسی از طریق بنادر به داخل کشور خبر داد.

حمیدرضا شهرکی ثانوی در حاشیه بازدید از روند جابجایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) به خبرنگاران گفت: این بندر در زمینه حمل بار کالای اساسی کشور سهم ۶۰ درصدی را به خود اختصاص داده است. 
 
وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۴۰ میلیون تن کالای اساسی از بنادر وارد کشور شده است، افزود: به واسطه ورود این حجم کالای اساسی به کشور، حمل این محصولات به مراکز مصرف و واحدهای تولیدی، ۱۴ درصد نسبت به ادوار گذشته رشد یافته است.

 معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یادآورشد: این میزان از حمل و نقل جاده‌ای کشور به واسطه فعالیت رانندگان پرتلاش کشور رقم زده شده که شایسته قدردانی است‌.
 
شهرکی ثانوی ادامه‌داد: به واسطه فراخوان‌هایی که صادر شده است(فراخوان حمل بار ویژه رانندگان)، روند ورود کامیون‌ها به پایانه بار بندر امام خمینی (ره) و اسکله آن، از شرایط مطلوبی برخوردار است.

وی افزود: حمل جاده‌ای این میزان کالا در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با رشد ۱۱ درصدی همراه بوده است.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یادآورشد: از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر ۲ میلیون ۴۵۰ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای از بندر امام خمینی(ره) جابجا شده است‌.

شهرکی ثانوی با تاکید بر اینکه حمل و نقل جاده ای این میزان کالا در مدت مذکور نشان دهنده وجود شرایط مطلوب در جابجایی کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از بندر امام خمینی (ره) را نشان می‌دهد، ادامه‌داد: این درحالی است که حمل کالاهای اساسی از طریق مبادی دریایی، با فصل برداشت محصولات کشاورزی استان همزمان شده است‌.

وی وضعیت حمل، محصولات (کشاورزی) استانی را همراه با فرآیند مناسب عنوان‌کرد و بیان‌داشت: در حوزه حمل این کالاها، مشکل و مانعی برای ناوگان حمل و نقل جاده‌ای وجود ندارد و روال عادی آن در حال طی شدن است‌.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین به اختصاص بخشی از ناوگان حمل و نقل جاده‌ای کشور برای حمل محصول چغندر قند استان اشاره‌کرد و گفت: به دلیل فساد پذیری چغندر قند، تسریع در جابجایی این محصول کشاورزی یکی از اولویت های سازمان محسوب می‌شود.

شهرکی ثانوی خاطرنشان‌کرد: بر اساس آخرین اطلاعات، تا روز گذشته، نزدیک به ۳۵۰ هزار تن چغندر قند از استان (به سمت کارخانجات قند و شکر) حمل شده است. وی اضافه‌کرد: علاوه بر این، یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم از استان خوزستان حمل شده است.

شهرکی ثانوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دسترنج تلاش‌های کشاورزان استان خوزستان، به صورت روان و بر اساس تقاضایی که ایجاد شده، در حال حمل است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->