تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
سرخط خبرها

رشد ۱۲ درصدی کلاهبرداری سایبری در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۱۰۷۹۷
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۰
رشد ۱۲ درصدی کلاهبرداری سایبری در خراسان رضوی
رئیس پلیس فتای خراسان رضوی گفت: اکنون ۵۹ درصد پرونده‌هایی که به پلیس فتا ارجاع داده می‌شود، اقتصادی است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، سرهنگ جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی، در این باره گفت: از اول امسال شاهد افزایش ۱۲ درصدی کلاهبرداری و جرائم سایبری بودیم که از این عدد ۵۹ درصد پرونده‌هایی که به پلیس فتا ارجاع داده می‌شود، اقتصادی است. ۲۲ درصد این پرونده‌ها به مسائل اخلاقی و ۱۹ درصد هم به موضوعات سیاسی‌اجتماعی و سایر جرائم مربوط است.


وی افزود: برداشت غیرمجاز، پیامک‌های جعلی سامانه سنا و تماس‌هایی مبنی بر برنده‌شدن که زمینه کلاهبرداری است، عمده جرائم هستند. در نوع آخر از شهروند درخواست می‌شود کدی را که برایش پیامک شده است، اعلام کند که البته آن کد اپلیکیشن بانکی است و به‌راحتی حسابش خالی می‌شود.


به‌گفته این مقام مسئول، شهروندان باید به هر تماس مشکوک مبنی بر گرفتن اطلاعات بانکی یا اعلام کد پیامکی به آن‌ها یا موج‌سواری روی سهام عدالت و یارانه هوشیار باشند.
شهروندان اگر به وبگاه دولتی مثل سهام عدالت یا یارانه و بانک وارد می‌شوند، دقت کنند دقیقا نشانی وبگاه همان که گفته شده است باشد. اگر یک حروف به نشانی اضافه شده باشد، آن وبگاه جعلی است و زمینه‌ای برای کلاهبرداری است.

سرهنگ جهانشیری اظهار کرد: از شهروندان تقاضا می‌کنیم اگر به وبگاهی مراجعه کردند، حتما نشانی وبگاه را بررسی کنند و از ورود به هر درگاه وب و دادن اطلاعات به هر وبگاهی خودداری کنند.
کلاهبرداری‌هایی که با عنوان سنا صورت گرفته و این روز‌ها زیاد است، فقط به این دلیل است که شهروندان به شماره ارسال پیامک توجه نمی‌کنند که شماره شخصی است. با مراجعه به نشانی وبگاهی که در پیامک اعلام شده است و تکمیل اطلاعاتشان، زمینه برای دسترسی افراد سودجو به اطلاعات پیامکی و شماره مخاطبان فراهم می‌شود.

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی افزود: افراد سودجو معمولا حس طمع ما را برمی‌انگیزند و باعث می‌شوند به‌سرعت فریب بخوریم. در دنیای دیجیتال شهروندان باید خیلی مراقب اطلاعات بانکی‌شان باشند.
سرهنگ جهانشیری تأکید کرد: شهروندان هرگونه معامله در وب گاه‌های آگهی را حتما حضوری انجام دهند و مطابقت اطلاعات و حساب بانکی فرد را در نظر داشته باشند. همچنین، از در اختیار گذاشتن کارت بانکی خود به افراد خودداری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->