۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

کلاهبرداری با جعل عنوان یک صرافی معروف در فضای مجازی

  • کد خبر: ۱۳۹۵۷۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۸
کلاهبرداری با جعل عنوان یک صرافی معروف در فضای مجازی
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت دو نفر که با جعل عنوان یک صرافی معروف در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بودند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی دراین‌باره گفت:‌ چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد که در یکی از کشورهای خارجی خانه‌ای خریده و وقتی که قصد داشته هزینه آن را به حساب فروشنده حواله کند، در فضای مجازی جستجو کرده و با یک صرافی آنلاین در اینستاگرام آشنا شده تا از طریق این صرافی نسبت به انتقال وجه اقدام کند. در همین راستا نیز شاکی با مدیر این صفحه اینستاگرامی که زنی جوان و خوش‌برخورد بوده، صحبت کرده و بنا شد تا در مرحله اول دو میلیارد ریال پول به حساب صرافی واریزکند تا این مبلغ به ارز مورد نظر تبدیل شده و به حساب فروشنده در کشور مد نظر واریز شود.

وی ادامه داد:‌ شاکی پس از واریز وجه به حساب این صرافی، دیگر هیچ پاسخی از سوی مدیران صفحه دریافت نکرده و به تماس‌هایش نیز هیچ پاسخی داده نشده است. در همین راستا نیز تصمیم به شکایت گرفته و به دادسرا و پلیس فتا مراجعه کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه رسیدگی به پرونده در دستورکار ماموران این پلیس قرار گرفت، گفت:‌ ماموران با انجام اقدامات تخصصی در ابتدا هویت گردانندگان این صفحه اینستاگرامی را کشف کرده و متوجه شدند که یک زن و مرد با جعل عنوان یک صرافی معتبر اقدام به ایجاد حسابی در شبکه‌های اجتماعی کرده و از این طریق دست به کلاهبرداری زده‌اند. در ادامه نیز هویت این زن و مرد جوان و مخفیگاه آنان مورد شناسایی قرار گرفت.

معظمی گودرزی با اشاره به انجام هماهنگی قضایی و اخذ مجوز عملیات، گفت:‌ ماموران در عملیاتی این دو نفر را با رعایت حقوق شهروندی در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند. این زن و مرد جوان پس از انتقال به مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفتند و در جریان آن گرچه در ابتدا سعی داشتند خود را بی‌گناه معرفی کنند، اما پس از مشاهده ادله و شواهد موجود و روبه‌رو شدن با شاکی به جرم خود اعتراف کرده و به کلاهبرداری از پنج نفر با همین روش اقرار کردند.

وی با بیان اینکه این زن و مرد جوان مجموعا در حدود ۱۰ میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند، گفت:‌ برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و متهمان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی تحت هیچ شرایطی به هویت‌ها، فروشگاه‌ها، صرافی‌های و ... اعتماد نکرده و اگر با صفحاتی نیز مواجه می‌شوند که وابسته صرافی‌ها، فروشگاه‌ها و شرکت‌های معتبر است، حتما قبل از انجام هرگونه تراکنش و واریز وجه به دفتر آنها مراجعه کرده و از اصالت صفحه مذکور مطمئن شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->